Mamici de ianuarie-februarie 2005 (40)
Raspunsuri - Pagina 5

andrutza spune:
Ingerasu, si eu am facut doua eco la Iosup si nu mi-a iesit nici o problema, cel putin asa a spus Tutunaru. Dar de fapt ce inseamna IR? Tare sunt nestiutoare daca nu am probleme . La mine, la eco de 15 sapt IR dr. era 0.48-0.51 si stg. 0.31-0.35, iar la eco de 20 sapt. dr. era 0.35-0.37 iar stg. 0.32-0.33. Ce inseamna asta? Ma cam ingrijorati voi cu problemele astea...
Andrutza si bebelusa
25+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias
DPN 13-15 ian. 2005

Leta spune:
Andrutza, vezi ca am scris mai devreme (tot pe pagina asta) ce e cu IR. Asa mi-a explicat si mie dr. Iosup
Leta & bb Andreea 24+
dr. tutunaru - elias

Witchie spune:
Eu locuiesc pe Sebastian, aproape de Razoare dar balaurul (sotzul) locuia in sect 6 inainte sa ne mutam impreuna. Ne-am casatorit pe 16 iunie dupa o logodna de 6 luni:) week-end-ul trecut trebuia sa avem nunta...dar am amanat putin din cauza de bb:)
Anda, ~23 de saptamani, dr. Radoi, Municipal

cocolino spune:
Anda pe 16 iunie anul asta? Noi ne-am casatorit pe 06 iunie anul trecut... :).. Noi locuim in Militari...pe la Gorjului... dar finuta noastra sta pe Dumbrava Noua(in Rahova)
Coca 24 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Witchie spune:
iulie, am gresit o litera:) 16 iulie anul asta.:)
Anda, ~23 de saptamani, dr. Radoi, Municipal

Amaya spune:
Buna ziua burticutelor,
Am si eu o intrebare pentru fetele cu sarcina mai avansata...eu il simt pe bebe uneori ca ma loveste jos de tot, pe langa osul pubian...e normal? nu este prea jos? intr-adevar ca uneori il simt in zona buricului, dar si cand ma loveste sub centura ma cam sperii...
Asta ca sa nu-l parasc cu faptul ca uneori ma lasa fara sa ma loveasca toata seara si toata dimineata si cand ma apuca disperarea si plansul ca nu-l simt incepe sa ma loveasca, parca mi-ar spune "eh, am glumit si eu, da' sunt aici, nu mai plange" ...i-am promis o bataita zdravana cand o sa se poata...
Oana si comoara 20+ sapt
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia

cocolino spune:
Amaya, stai calma ca e normal...sa-l simti acum sus si in momentul imediat urmator, il simti ...jos.. Micutul omulet are acum spatiu de miscare si..se lafaie si el...dragutul..Si mie mi s-a intimplat ca ieri sa-l simt in zona taliei si dupa citeva minute, ma presa jos,jos de simteam ca Doamne fereste , vrea sa iasa..

andrutza spune:
Oana, la mine misca in toate partile, chiar acum cateva secunde cand citeam ce ai scris tu a lovit jos de tot. Am si o vaga senzatie de facut pipi daca intelegi ce vreau sa spun cand loveste acolo. E normal cred, uter e si acolo si peste buric, si bebeul e deja inghesuit.
Andrutza si bebelusa
25+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias
DPN 13-15 ian. 2005

Amaya spune:
Uff, fetelor nici nu va dati seama ce m-ati linistit...eu ma gandeam ca se presupune ca sarcina cum urca n-ar mai trebui sa-l simt asa jos...
Andrutza aceeasi senzatie o am si eu, numai ca pe mine ma cam pacaleste si fac drumuri-drumuri la salonul regal...cateodata am impresia ca acum ii iese un piciorus...
Oana si comoara 20+ sapt
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia

cocolino spune:
Hey , mamici, eu cred ca abia acum va incepe distractia...ptr noi, cele la primul copil... Ma gindesc ce vom face cind se va misca burta dintr-o parte in alta...