Mamici de ianuarie-februarie 2005 (40)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

ingerasu, multumesc inca o data!
anamaria, pai vad ca le-ai avut cam ca mine... sa ma tii la curent te rog cu ce iti zice / da dr-ul tau sa iei. multumesc tare mult.

Da, Patricia, eu am acasa computer si net si pot iesi oricind pe net sa v scriu/citesc... SI O SA O FAC DE MULTE ORI PE ZI, DOAR SA NU AM CEVA TREAba,
cocolino foarte bine faci-si eu am de gind sa merg la spovedit+impartasit in postul craciunului caci e ultimul post dupa care voi naste si vreau sa tin 3 zile post inainte de ziua spovedaniei. asa m-a sfatuit si duhovnicul meu. super ca faci si tu asta ingerasu!
fetelor, si eu va spun ca este extraordinar sa mergeti cu sufletul curat cum se spune la nastee, daca puteti mergeti cit mai multe macar la spovedit in postul craciunului caci pt noi este chiar inainte de a naste! din experienta va zic ca merita FARA NICI O INDOIALA!
eeeh, eu mai vreau sa aduc si duhovnicul meu acasa tot in post sa imi faca sfestanie la casa ca sa-l primim pe bebe intr-o casa "curata" spiritual! asa simt eu nevoia si probabil daca-mi ajuta Dumnezeu asa o sa fac! si asa anul acesta nu am apucat sa-l aduc, asa cum faceam eu pina acum. dar nu e tirziu nici in noiembrie.

va pup
eu si 22 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Fetelor, spre rusinea mea, nu m-am mai spovedit de vreo 2-3 ani, insa e lege : de doua ori pe an noi facem sfestanie in casa : in postul Pastelui,dar neaparat in luna martie, cind se zice ca se fac...relele si in postul Craciunului... Dar anul asta vreau neaparat si sa ma spovedesc...

Coca 24 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

La prima sarcina n-am tinut post (parintele l-a pus pe sot sa tina in locul meuca sa ma pot impartasi), la a doua am tinut toate posturile si chiar mi-a fost foarte usor si surpriza a fost ca spre deosebire de Antim, care s-a nascut cu o mare lipsa de calciu, Elena nu a avut nici o problema. E drept ca am avut mare grija sa mananc asa incat sa nu duc lipsa de calciu si fier, asa ca a fost foarte bine. La sarcina asta am incercat iar sa tin post, dar nu stiu de ce, mi-a fost tare greu, asa ca parintele mi-a dat dezlegare la lactate si peste, dar nu si la carne. Oricum, cu toata bunavointa, cand alaptam n-am putut tine post, ca dupa 2-3 se vedea cum scade cantitatea de lapte, chiar daca incercam sa mananc cat mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

UPS!
Eu stiam ca femeile gravide, copii si cei bolnavi nu tb sa tina post. Si tot acestia sunt impartasiti fara spovedanie...Dar se pare ca in ortodoxie "cate bordeie atatea obiceiuri". Chiar o sa intreb parintele...

Eu port ciorapi pentru gravidute... Nici nu se compara cu cei obisnuiti -nu te mai strang la burtica. Insa apare o alta pb te mananca pe burtica... In prima zi radea colega mea de mine ca eu una, doua ma scarpinam de mama focului pe burtica...

Ingeras, din cate mi-aduc eu aminte tu esti tot la Casa de sanatete a armatei... Ai reusit sa iei un medicament gratuit/compensat pana acum?
Maine am asa un chef sa le fac un scandal...astia printr-un ordin intern nu respecta o ordonanta de urgenta aprobata de lg...Parca-i tara lui Papura-Voda...

pupici

simona, 23 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Simona, doar copiii pana la 7 ani au voie sa se impartaseasca fara spovedanie, in rest, pt toti cei care vor sa se impartaseasca, spovedania e obligatorie. iar cu postul in timpul sarcinii, fiecare decide daca poate sa reziste sau nu, nu cred sa fie preot care sa oblige o gravida sa tina post mai mult de 3 zile, ca sa se impartaseasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigabita spune:

Shobo, nu te speria prea rau, dr Tutunaru si mie mi-a povestit de riscuri si tot ce s-ar intampla cand am avut 15 saptamani. Atunci aveam ridicate valorile, pe care nu le stiu acum. Mi-a explicat ca nu se pune problema ca am abandona, ci ca voi face tratament (acelasi pe care il faci tu) si mergem mai departe. Dar am inceput Bio-Marin, am ramas acasa, fara stres, drumuri lungi si se pare ca a functionat, pt ca acum s-a remediat.

Poate acum ne vedem mai des, Shobo, daca tot esti in concediu. Ne strangem la o plimbare prin parcul Moghoros...

Astept telefonul Ingeras, cand stii mai multe. Voi stiti mai multe, trebuie sa venim cu sotii?

Eu dorm mai mult pe stanga, si Andrei are zile mai linistite si zile inebunitoare, ca ieri si azi, in care m-a lovit peste tot. Dar e mai bine asa, ca mai respiram si noi o zi, doua, cand el este mai cumintel.

Eu ma tot gandesc la variante cu perne, pt ca eu dorm cu o perna intre picioare de doua luni deja, si se pare ca nu mai este suficienta. Ma loveste Andrei cand o dau la o parte, si jumatate de ora stau treaza dupa aceea.

Mi-am luat salopeta de graviduta si plang de mandria burticii si de supararea latimilor si formelor scoase ciudat de ireal in evidenta. Dar macar nu mai ma strange nimic si ma simt bine. Ce e haios e cum se uita lumea la burtica mea, pt ca Andrei prefera sa stea pe partea dreapta, si se vede pe dreapta mai unflata decat pe stanga burtica, si aud la un moment dat comentarii.....

Va pupicesc pe toate, aveti grija de voi si de frumusetile din burtica.

Shobo, sus fruntea si zambetul pe buze. Atata timp cat ai incredere in tine si in doctor, totul se va rezolva. Si ce daca te vei unfla la picioare? Toate la un moment dat vom avea aceasta problema. Slabim dupa aceea, fetelor!

Gabi si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Si la mine Ir-urile sunt mari.
Cica artera ombilicala IR=0,67 si IP=1,20 iar la artera cerebrala medie IR=0,75 si IP=1,98.
Si mai scrie ceva de genul: S/D=3,00 la una si S/D=4,05 la alta. Ce inseamna toate astea?
E grav? Ce tratament faceti voi pentru asta ca eu abia peste 3 saptamani ajung la doctor.

(25 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Am uitat, astea erau valorile la 21 de saptamani.

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory35 spune:

Multumesc Oana ca mi-ai indicat acest forum.. te rog sa ma inscrii si pe mine in lista mamicilor de ianuarie 2005 cu fetitza meaAmanda
Cu ajutorul Domnului sper ca totul se decurga normal pina in data de 10 ianurie..
Tuturor mamicilor le urez curaj si credintza..
Cory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

S-a ocupat deja ingerasu de listuta

Oana_B

Mergi la inceput