Mamici de ianuarie-februarie 2005 (40)

Mamici de ianuarie-februarie 2005 (40) | Autor: Oana_B

Link direct la acest mesaj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Fetelor, am racit, si din cauza mea, ca prea am stat cu geamurile deschise. Aseara tuseam, bine ca s-a oprit, insa azi noapte mi se infudase nasul, si gatul este iritat si acum.

Ingerasu, eu de buna voie si nesilita de nimeni nu iau Ca, desi Nayel mi-a recomandat Materna, insa concentratia de Ca este foarte mare, si atunci cand am luat am avut contractii, asa ca am renuntat. Indiferent cum mi-ar iesi analiza tot nu as lua. Prefer sa mananc iaurt, lactate decat sa iau sub forma de pastile.
Am inceput sa obosesc si cand vorbesc, iar cand mananc parca mi se pune ceva pe piept. Sa fie de la uter care impinge totul in sus?

Simonaaaaaaaaaa, nu dai nici un semn. Ce ai facut la Radoi?

Megg, tu parca intrebai de Poiana. Si eu am fost, insa numai pt 4d, adica numai asta ma interesa, desi mi-a facut si restul.
Pentru morfologica ti-l recomand clar pe Iosup, este mult mai meticulos, insa, daca vrei sa vezi fata lui bb, du-te la Poiana dupa 26 de saptamani.

pupici

Crinuta si bb din burtica 27+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Aha, v-ati mutat, d-asta nu-mi lua mie mesajul...
Coca, am uitat sa scriu in mesajul anterior. Da, numele sunt aproape la fel, eu ii zic Mara Teodora, cred ca si Mara deriva din Maria, nu stiu sigur.
Da' sa stii ca Teodora sau Tudor ii ziceam oricum, iar Mara a ales sotul meu dintr-o lista de pe net scoasa mai demult. N-am "furat" .
Mai stiu o fetita care se numeste Teordora Maria, a unui prieten, are deja vreo 2 anisori cred , iar el e preot si a ales numele cu grija si semnificatie.

Crinuta, Leta intreba de Poiana, multumim de raspuns. Eu am fost de curand la Iosup, nu mai merg acum la eco.

Megg 25+ si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Megg, hipoxia e lipsa de oxigen care poate sa apara in timpul nasterii si sa afecteze fatul din cauza unui travaliu prelungit. Eu va sfatuiesc insa sa nu va mai ganditi la toate complicatiile posibile, sunt sigura ca toate vom avea copii sanatosi. Pai altfel ce rost ar mai avea atatea analize de toate neamurile, consultatii, ecografii, vitamine si alte cele?
Iti spun cu mana pe inima si in cunostinta de cauza, poti avea o nastere perfect normala, si cu si fara epidurala, si cu cezariana, asa ca nu-ti fa griji.

Cu privire la camera lui Eric (am uitat sa va spun ca ne-am decis in final pentru acest nume), deocamdata e goala, abia am turnat sapa de beton si peste vreo 2 saptamani vom pune parchetul. Ne-am gandit s-o zugravim in 2 culori, probabil in 2 tonuri de albastru, nu neaparat pentru ca e baietel, dar mi se pare o culoare odihnitoare si placuta pentru un bebe. Am vazut mai demult in revista Caminul o camera zugravita in "valuri" inegale, partea de jos un ton mai inchis de albastru, iar cea de sus mai deschis si mi-a placut foarte mult. Imi place foarte mult mobilierul alb, dar depinde si de patutul pe care il vom gasi, ca in Romania e cam greu sa gasesti ce-ti doreste inimioara... O sa luam in considerare si varianta mobilei la comanda, care e mai ieftina decat cea de gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

IANUARIE

Ingerasu..........DPN 31.12.04/01.01.05 BIANCA MARIA Dr. Ion Ionut, Giulesti
Crinuta...........DPN 31.12.04/01.01.05 RAYAN Dr. Nayel, CFR2
Oana Cretu........DPN 31.12.04/01.01.05 SEBASTIEN CRISTIAN
Coraly............DPN 02.01.05
Oprietena(Mirela).DPN 06.01.05 Dr. Gilorteanu, Caritas
aurelursu(Gabi)...DPN 07.01.05 Dr. Cristina Vasiliu, Municipal
Norah ............DPN 07.01.05
Lali..............DPN 07.01.05 DRAGOS Dr. Anca Alexandru, Municipal
Adana.............DPN 09.01.05
Tomasa ...........DPN 09.01.05 TUDOR Dr. Radoi Cristian, Municipal
Mona(amo2004) ....DPN 10.01.05 Dr. Ghe. Cruciat, GineI, Cluj
Alina Gabriela....DPN 10.01.05 IOANA CLARA
Cory35............DPN 10.01.05 AMANDA
CristinaM.........DPN 10-12.01.05 Dr. Gabi Dinca, Polizu
Andrutza..........DPN 13-15.01.05 DENISA Dr. Dan Tutunaru, Elias
V.Erica (Dana)....DPN 11-16.01.05 Dr. Dan Tutunaru, Elias
Megg..............DPN 16-18.01.05 MARA THEODORA Dr. Ina Moldovan, Municipal
Adita.............DPN 22.01.05 Dr. Hadi, Cantacuzino
Carmene...........DPN 22.01.05 ANA
Galaxy............DPN 22.01.05 ROBERT BENJAMIN
NataliaS..........DPN 22-23.01.05 Dr. Doru Diculescu, Stanca Cluj
Ubi............... DPN 23.01.05
Anda (Witchie).... DPN 23.01.05 IRINA
corneliaa.........DPN 26-28.01.05 ALEXANDRU Dr. Nicolae Cernea, Craiova
La reveuse........DPN 28-29.01.05
Kris..............DPN 29.01.05 BIANCA MARIA Dr. Militaru, Filantropia
Rs 143........... DPN 30.01.05
ana maria.........DPN 31.01.05 Dr Anca Moisa, Giulesti
simonadinca.......DPN 21-31.01.05 THEODORA OLGA Dr. Radoi, Municipal
Leta..............DPN 31.01.05 ANDREEA MARIA Dr. Dan Tutunaru, Elias
Monique .......... VICTOR
Cam33.............
Candy ............ ERIC
Ja(Ana) .......... STEFAN
Cocolino ......... MARIA TEODORA Dr. Ion Ionut, Giulesti
Mara2004 .........
Shinutza
Bellamia
BDana
Alina Maria

FEBRUARIE

amary ............DPN 03-05.02.05 Dr. Ion Ionut, Giulesti
tigabita..........DPN 04.02.05 ANDREI Dr. Dan Tutunaru, Elias
Anuc..............DPN 05.02.05 IOANA MARIA Dr Badea Iulian, Municipal
Vanto(tonela).....DPN 05.02.05 ROXANA THEODORA/TUDOR CRISTIAN Dr. Visan Costel, Caritas
PatriciaArdeleanu....DPN 05-12.02.05 REBECCA Dr. Hamid, Medicover/Filantropia
Bestutza.............DPN 9-17.02.05 Dr. Dan Tutunaru, Elias
Ixxi .............DPN 11-12.02.05 Dr. Ludmila Calaras, Titan
Lbelciug..........DPN 13.02.05
Sara18............DPN 13-18.02.05 DAVID
Shobo.............DPN 13-19.02.05 CODRIN VICTOR Dr. Dan Tutunaru, Elias
Kita..............DPN 15.02.05 Dr. Badiu, Municipal
Amaya ............DPN 19-24.02.05 ANDREI ALEXANDRU Dr. Hamid, Medicover/Filantropia
Iana .............DPN 20.02.05 DARA
Lily........DPN 20.02.05 Dr. Cornea, Maternitatea Bucur
Viktoria ...DPN 24.02.05
Ancade......DPN 25.02.05
elenutza
Rachel Owen
Bagoiu(Irina)
Rodicag
RamonaS
Littlemcg
Anadana

FETITELE CONDUC: 24 SI 21

"ingerasele" 27+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna ziua mamici cu burtici, ce facti voi astazi ca eu una sunt pusa la curent.
Am facut cumparaturi ceea ce au fost cam grele si acum ma doare spatele, iar apoi m-am apucat sa vopsesc comoda bb. galbena cu rosu. Apropo dulapul este rosu cu albastru , iar peretele va fi galben.
Ca decor am lucrat ca doi nebuni sa-l decupam in lemn pe Winie the Ploh , nu stiu cum se scrie, si cu tigrul portocaliu iar acum il mai avem de facut pe porcusorul mic si roz.
Ce mai am luat-o razna , suntem inebuniti sa facem in asa fel incat camera sa fie originala si calda , placuta si curata , plina de lucrusoare minuscule si frumoase asa incat sa nu pot sa mai dorm in camera mea.
Visul meu e sa gasesc si un scaun confortabil care se leagana , si in el sa-l alaptez pe bb.
Caruciorul l-am luat de la o cunostinta asa ca nu e noua insa l-am spalat total si sunt foarte incantata cu el .
Fetelor voi ati primit o lista cu ceea ce trebuie sa aveti la nastere.
Eu fiindca nasc acasa am o gramada de lucruri de care trebuie sa ma apuc , precum patul inaltat la 70 cm., etc.
De multe ori simt ca o iau razna ca n-am sa apuc sa le am pe toate gata insa incerc sa ma relaxez.
O seara buna !

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara18 spune:

Pupici la bebici si mamici!!!!!!!
azi, eu si sotul radiem de fericire. tocmai ne-am intors de la eco morfologica si totul este ok, multumim Celui de Sus. avem o mandreata de baiat.am primit si pozici pe care promit ca o sa le postez cat de curand. nu pot sa cred cat de bine i se vad trasaturile fetei , chiar si la 21+ sapt.masuratorile arata ca este mai mare cu o sapt. si cantareste 477 gr.,ma uit la pozici si nu ma pot dezlipi de ele, e minunat(daca as putea sa il scot sa il pupicesc si sa il pun la loc!!!!!!!!!)
raportez ca pana acum m-am ingrasat cu 4 kg. adica la 1, 75 m ai mei am 63 kg, dar din cate am inteles de pe acum o sa incepem sa punem serios, sau ma insel?!
Ingeras, spune-mi te rog , de unde ti-ai luat patutul pt. bebita ta si unde ai auzit ca este cel mai ieftin?
stie cineva unde este reprezentanta Graco? ma intereseaza patutul graco Contour Electra sa il scot la un pret cat mai bun.
multumesc anticipat si va doresc multa sanatate !!!!!!!!!!

Sara si bebe mic
http://community.webshots.com/user/sara18103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Sa ne conformam ordinelor:)
Allora, test de semnatura noua:)
(despre kg: eu inca incap in pantalonii vechi!)

Anda, ~23 de saptamani, dr. Radoi, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellamia spune:

Sa nu credeti ca am uitat de voi ...am avut multe probleme, am revenit pt putin si dispar iar.....cand voi avea timp voi mai citi pe fuga ce-ati mai scris.
Pupici, Bellamia + bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

De maine ma intep! Au vb dr. si de maine voi incepe trat. cu Clexane...
1 injectie pe zi si la 5 zile dozare la Fundeni...
Dr. mi-a recomandat inot pentru placenta...Imi puteti indica o locatie cu apa calda?
Din cate am inteles va fi o sarcina tinuta sub o atenta observatie...
Mi-aduc aminte cand m-a intrebat Kita , vineri, de pb asta iar eu tare fericita i-am spus ca nu sm nimic.

Ana Maria, si la Poiana mi-au iesir ir crescute (asta am vazut eu pe fisa nu mi-a scris sau a zis el)...dar la Poiana eu am facut eco morfo pentru ca 4d nu se prea putea face in acea sapt. de sarcina.
La toate eco de pana acum am avut val crescute ale IR pe arterele uterine. Vineri au aparut doua noutati: valori cerscute pe ombilicale si placenta cu calcifieri.

pupici

simona, 23 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Vreau si eu un loc de balaceala , dar mi-e frica tare sa se aciueze pe la mine vreo bacteriuta ! Eu ma duceam la Hotel Parc dar acum mi-e frica! Stiu ca atunci cand mergema eu era o gravidutza supravegheata atent de sotzul grijuliu care facea de zor bazine! O fi fost ea mai curajoasa!

Mergi la inceput