Dr. Anca

Dr. Anca | Autor: NIKA

Link direct la acest mesaj

..Am si eu o intrebare...este cineva care a fost la Dr. Anca?...si cum vi s-a parut?... Cu mine una mi s-a parut ca nu are rabdare sa-mi explice una ...alta...ce l-am intrebat...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

buna, eu sunt la dl. dr. anca din aprilie a.c.si nu am avut senzatia ca nu ar avea rabdare sa imi explice. poate l-ai prins intr-un moment prost. unde te-ai dus la spital sau la cabinet?
eu sunt putin stresanta pentru ca pun multe intrebari si cateodata mai si raspund in locul lui dar nu s-a suparat pana acum.
monu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Mie Dr. Anca imi supravegheaza sarcina si sunt in luna a 7-a. Am o parere foarte buna despre el, iar la asta a contribuit faptul ca mi-a raspuns mereu cu mult calm la toate intrebarile mi-a dat explicatii chiar si pentru intrebarile stupide ( sunt la prima sarcina si am multe nelamuriri...) ba, mai mult de cate ori l-am sunat pentru vreun rezultat de analiza m-a calmat, si mi-a raspuns la telefon fara probleme si nu m-a chemat la el la cabinet pentru orice. Explicatiile date au fost logice ba chiar cand nu am inteles ceva mi-a desenat...

Poate l-ai prins intr-un moment prost sau avea vreo urgenta...

Lali si licuriciul ei 26+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

buna fetelor
si mi imi place de dr. Anca desi la inceput eram stresata ca e barbat, dar e super ok iar eu sunt super sensibila, de unde rezulta ca e intr-adevar o persoana deosebita. Eu inca nu am bebe, desi vreau de putin timp, asa ca lucram la el, dar am avut o infectie tampita pe care mi-a tratat-o si a fost un profesionist desavarsit. Eu m-am dus cu sotul meu de mana si si sotului meu i-a placut de el.
Cam atat ca zic, ca trebuie sa plec, ca ma treaba la munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Fetelor,Dr. Anca este un dorctor exceptional.Eu am nascut cu el acum 1 an si-am fost foarte multumita.Mi-a placut mult si mie ca sta sa explice amanunit tot ce ti se intampla.
Are si el insa, ca toti de altfel, lipsurile lui si anume, din cate stiu de la alte fete prefera cezariana si evita nasterea naturala.
Va urez nastere usoara si refacere rapida.

Irinuca & Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput