Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (64)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Fetelor ce stiti candidoza afecteaza bebeul la nastere? Trebuie tratata inainte de nastere sau se poate si dupa?

Ela2001 - 37 saptamini de la UM
Maternitatea Bucur- Dr. Nicolae Crisan

http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

Ela, eu am masutza de infasat cu cadita, si caditza e simpla. Mie nu mi se par practice cele cu forma lui bebe, pentru ca la inceput oricum noi trebuie sa-l tinem pe bebe in maini, asa ca nu mi-l pot inchipui pe bebelush stand in caditza in forma respectiva si relaxandu-se.....

Va pup

Carmen DPN 31 octombrie

http://community.webshots.com/user/camys_2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Trinity
Fetelor, una peste alta eu sunt putin cam stresata - la mine bebe era cu capul in jos de prin saptamana 28, iar aseara eu cred ca s-a intors cumva. Nu cu capul in sus, dar cred ca pe orizontala.
A mai patit cineva asa? O mai fi timp sa se intoarca la loc?
Eu am inteles ca de prin saptamana 35 nu se mai intoarce, desi, cand eram in spital era o fata care venise sa nasca cu cezariana. Seara era bb cu capul in jos si a doua zi se intorsese la orizontala.
Voi ce credeti?

Cris sapt 34

TRINITY ieri am fost tot intr-o fuga , am citit mesajul tau dar nu am avut timp sa-ti raspund asa cum trebuia si am lasat-o pe azi.
Uite dintr-o carte ce am citit chiar ieri:
"Intre sapt 28 si 30 de sarcina copilul se aseaza in pozitie de nastere. Pt cei mai multi copii, acest lucru inseamna ca ei se orienteaza cu capul in jos in bazinul mamei si majoritatea raman asa pana la nastere. In sapt 32 de sarcina 90% din fetusi se orienteaza in aceasta pozitie., iar in procent de 5% reusesc sa ajunga in aceasta pozitie pana in saptamana 37."

Am vazut ca ti-au raspuns si celelalte fete printre care si BITS. Ascult-o ca ea a avut aceasta experienta si cu exercitiile a reusit sa-l intoarca, dar din cate-mi amintesc atunci ea a fost la medic care i-a zis cum e bb si tot medicul dupa exercitii i-a zis ca e bine pozitionat si sa nu le mai faca.
Parerea mea e ca trebuie sa-ti zica medicul cum e pozitionat bb. Poate tu doar ai o impresie ca nu ar fi in pozitia buna...
Spre ex eu ieri l-am simtit f bine pe bb mishcand si credeam ca e pozitionat asa cum ai si tu impresia: la orizontala. Aseara la eco abia cand a ajuns cu aparatul sub sanii mei a scos exclamatia ca "ce baiat!..." deci e clar ca funduletzul e sub sani. (intelegi tu exprimarea..) Mi-a mai spus ca sta cu picioarele incrucisate...
In concluzie el e bine asezat dar eu il simt miscand numai in partea dreapta sau in partea stanga...

Felis, 30 sapt(31 de la UM), DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

buna dimineata fetelor!

ELA cica ar afecta bebeii cand trec prin vagin,fac in gurita dupa nastere asa zisul "margaritel"(candidoza bucala).e de preferat sa o tratezi inainte,dar se poate si dupa.

GANDACICO da ai luat ceva kg nu gluma.in perioada alaptatului nu se poate slabi?

octy 37 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata burticute!Dar ce pofta de scris aveti noaptea!
gandacel, prietenei mele nu i-au facut clisma!Asta ma intrebam si eu:ce fac daca merg sa nasc cu stomacul plin?Pe de alta parte nici clisma nu prea imi "surade"..In ceea ce priveste rasul la spital, mai bine ma chinui eu cu o oglinda;sau mai bine cu crema.Am inteles ca cea de la "VEET"este super:te dai, stai 5 minute si intri sub dus;curge tot parul.Totusi, as vrea sa ma epilez cu ceara, macar pe langa slip, nu total.Spune-mi si mie cum ai dat jos cele 30kg?Ca eu deja am pus 24 si mai am pna nasc....
Cand le aud pe fete ca au pus 14kg si e mult!!!!!pai eu ce sa mai zic?Problema este ca am pus aceste kg pe fund si picioare.Oare le mai dau jos?
Ela2001, eu cred ca o sa-i iau cadita care imita forma corpului lui BB.
In ceea ce priveste sa-l pun pe al meu sa ma rada, glumiti, nu?Cred ca ar face niste ochi ca de melcsi ar zice ca am luat-o razna.Asa ca mai bine ma descurc singura.
O zi buna si vorbim mai tarziu
Andreea 35 saptamani de la UM+BBlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by Ela2001

Fetelor ce stiti candidoza afecteaza bebeul la nastere? Trebuie tratata inainte de nastere sau se poate si dupa?

Ela2001 - 37 saptamini de la UM
Maternitatea Bucur- Dr. Nicolae Crisan

http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001

eu stiu ca e mai bine inainte... eu o tratez acum... asculta-ti dr, el stie cel mai bine ce e mai bine pt tine si bebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

CARMEN bine ca ai aparut,chiar la tine ma gandeam .am crezut ca ai nascut si nu ne-ai dat de stire.

eu astazi am niste dureri ciudate sub burta,ma inteapa mai ales cand stau in picioare.stau in pat si mi-e somn dar nu vreau sa mai dorm caci la noapte iar o fac pe bufnita.

octy 37 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bits
GANDACICO da ai luat ceva kg nu gluma.in perioada alaptatului nu se poate slabi?

depinde, daca te gandesti la tine in primul rand, poti slabi (si pierde laptele)
daca e bebe pe primul plan, io m-am ingrasat!
trebuie mancat f bine si consistent!
slabim pe urma!!! o sa vedeti cat de putin ne mai gandim la noi "dupa"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by gandacelu
dar ca tot nu sunt de cioco, uite ca-ti dau ceva-ceva

GANDACELU ce dulce esti... M-ai facut sa zambesc. Multzumesc!... Nu stiu ce s-a intamplat cu mine... Cred ca am ajuns iar intr-o pasa depresiva... Cand am iesit de la dr. aseara eram usurata ca bb e f bine, dar la usurare i-a luat locul un fel de tristetze urata de tot... Pe care eu in subconstient cred ca am bagat ciocolata la innaintare ca motiv... Ca mi-a interzis dr... Oricum el e un glumetz si nu e serios ce a zis sa ma duc la alt medic daca iau mai mult de 1 kg. Asa mi-a zis si ca de modul cum voi naste discutam dupa Craciun (eu am DPN 12 dec)

Felis, 30 sapt(31 de la UM), DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreap
gandacel, prietenei mele nu i-au facut clisma!Asta ma intrebam si eu:ce fac daca merg sa nasc cu stomacul plin?Pe de alta parte nici clisma nu prea imi "surade"..In ceea ce priveste rasul la spital, mai bine ma chinui eu cu o oglinda;sau mai bine cu crema.Am inteles ca cea de la "VEET"este super:te dai, stai 5 minute si intri sub dus;curge tot parul.Totusi, as vrea sa ma epilez cu ceara, macar pe langa slip, nu total.Spune-mi si mie cum ai dat jos cele 30kg?Ca eu deja am pus 24 si mai am pna nasc....
Cand le aud pe fete ca au pus 14kg si e mult!!!!!pai eu ce sa mai zic?Problema este ca am pus aceste kg pe fund si picioare.Oare le mai dau jos?

clisma e musai! poate prietenei nu i-au facut pentru ca facuse kk acasa... io stiu? cert e ca, la nastere, impingi din fund ca la kk!! si daca e ceva p-acolo, iese sigur!

scuze de amanunte, dar e mai bine sa stiti toate astea...

de slabit am un topic pe femina intim despre cum am slabit 30kg in 3 luni

Mergi la inceput