Mamici de martie-aprilie 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Fetele azi am fost la eco. Din pacate ecograful nu este asa performant si nu mi-am dat seama de nimic, din ce mi-a aratat doctorita, oricum important este faptul ca e bine si totul e normal!
Voi mai merge pe data de 8 Noiembrie chiar de ziua numelui meu.
Fetelor sa stiti ca eu am mai gustat cate o gurita de vin rosu, insa o gurita nu mai mult, si berea mie imi place la nebunie, asa ca beau fara alcool. Ciudat este faptul ca inainte nu-mi placea berea fara alcool insa acum imi place parca mai mult.
Am fost sa caut iar de imbracat insa nu gasesc nimic, nici nu stiu cu ce sa ma mai imbrac. Fetele eu sunt din Galati si nu prea am unde sa mai caut, nu inteleg astia chiar nu se gandesc ca mai sunt si gravide mai micute???
Deja frigul se pare ca se instaleaza si eu nu mai am ce sa imbrac.:((
Va pup si sa auzim de bine!!!

GabrielaHope si bebitza din burtica!!! DPN 18 Martie
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erix spune:

Salut! Se pare ca toata lumea sufera de problema "nu mai am cu ce sa ma imbrac". Bineinteles ca nici eu nu fac exceptie! Am doar o rochie lunga si o fusta scurta care mai intra, ca le trag pana peste burtica. Si la ce calduri avem afara...imaginati-va ce bine mi-e in fusta!!! Doar ca eu nu prea ies din casa, ca bebe al meu e "obraznic" si nu ne lasa sa facem nimic!
De bautul berii sufar si eu! Imi vine cateodata cate o pofta de numai. Eu, care inainte detestam berea...Ca sa nu va spun ca gust din fiecare paharel, chiar tarie sa fie, cate o gurita. Eu eram pofticioasa si inainte, dar acum e dezastru. Nu se poate sa nu vad ceva si sa nu cer si eu.
Ma doare burta mai mereu, stau mai mult in pat, si deja simt ca nu mai rezist. Saptamana asta mergem la control...speram sa nu ne interneze iarasi...Mai bine stam cuminciori acasa decat in spital!
Eu mai am o problema grava...CONSTIPATIA! N-am avut niciodata probleme cu hemoroizii, dar de cand cu sarcina au iesit ca buretii dupa ploaie!! Am scaune cu sange, ca sa nu mai spun de dureri. Am auzit ca, daca trec mai mult de 2 zile si nu reusesti, e pericol pt bebe. Oare o fi adevarat?
Va pup si va urez bebei sanatosi si frumosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_sava spune:

Buna fetele!Bine ca vorbiti de hainute ca nici pe noi nu ne mai incap noroc cu o matusa care mai transforma pantaloni si ne-a promis salopeta mai pe iarna....eh dar sa fim noi sanatosi ca asta se gaseste....
Stari de lesin aveti?Ca la mine sunt frecvente erau si inainte dar atunci ma gandeam numai la mine acu ma gandesc numai la bb....
Dureri de burta nu prea am dar daca simt ceva ma sperii ca anul trecut m-a durut tare si am pierdut sarcina nu stiam ca e asa grav...
E rau de noi ca vine iarna dar vom naste primavara eu asta mi-am dorit sa pot sa il scot afara vara la caldut ....
Pupici multi si bb sanatosi si sa auzim vesti bune....
Erix pt tine multi pupici si nu te mai gandi la prostii....da????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameron spune:

Bine v-am gasit! Voiam sa va intreb daca vreuna din voi a facut amniocenteza.. si cum v-ati simtit dupa?
Eu am facut joi.. si inca stau cu inima cat un purice de frica sa nu il apuce pe bebe contractiile.

Manuela si bebe Erin Stefan - 20 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Ce mult ati scris!
Eu sunt din Craiova si nici aici nu gasesc haine de gravida. Numai uratenii, ma gandeam sa merg la Bucuresti peste vreo 2 saptamani si sa caut, dar am inteles de la voi ca-s niste preturi astronomice si n-am chef sa cheltui atata pe niste haine pe care o sa le port doar cateva luni. Daca nu gasesc nimic, in final voi cumpara materiale si merg la croitoreasa sa-mi faca.
Saptamana viitoare mergem si noi la eco 3D. Am de pe acum emotii.
Si eu mai beau cand si cand cateva inghitituri de bere sau vin, plus ca zilele astea am baut mult must si-am mancat struguri la greu.
Va pup si sa veti o saptamaan frumoasa

Mihaela si bebe jucaus (DPN 25.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giliutza spune:

Am fost la eco sambata si sunt tare fericita ca am vazut bebelul!
Se pare ca e fetita si se va naste ori pe 1.04, ori pe 4.04.2005. E totul in regula cu ea, i-a masurat toate cele:capusor, maini, picioare, rinichi, vezica, cordon ombilical, bataile inimii!!Ne-a pus sa ascultam in direct cum ii bate inimioara si m-am emotionat foarte tare cand am auzit-o, nu imi venea sa cred!... Ne-a facut si doua poze, una pe de-a intregul si una la capusor ca sa avem amintire din burtica!Are 9,2 cm si 126 gr.
Am fost aeriana tot weekend-ul din cauza asta, la fel si sotul meu, care pana acum nu prea realiza ca in burtica chiar se afla un sufletel: al nostru.
Acum mai avem de facut triplu test si ... mai vedem ce-o mai fi mai incolo. Va pup pe toate si aveti grija!!

Giliutza cu Andreutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Va rog pe mine sa ma scoateti de pe lista mamicilor de martie-aprilie 2005 deoarece am pierdut bb-ul joi seara.
Va pup si va urez sarcini usoare la toate!!!

Catalina+Andrei(2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

erix , pentru constipatie eu am folosit la inceput supozitoare cu glicerina , si au fost f bune , cel putin la mine au avut efect,dupa care m-am apucat sa pap mere , ca altceva nu puteam si am scapat de constipatie , manacam cam 10 mere pe zi, si cam in 6-7 zile , mergeam zilnic la toaleta, acum m-am cam saturat de mere dar am scapat de constipatie, dar mai pap 2-3 mere pe zi asa de control,incearca poate trece si la tine

ADY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

la burtici!Fetelor vroiam sa va intreb in legatura cu prenatalele, vitaminele, acidul floci etc sunt absolut necesare?Scria cineva ca sunt necesare mai ales in primele saptamani cand se formeaza tubul neural si altele.Aici unde ma aflu eu nu mi sa recomandat nimic de cand am ramas insarcinata nu am baut nici o pastiluta si nu stiu ce sa cred e de rau sau bine!Nici nu mai am rabdare pana saptamana viitoare cand trebuie sa merg la control ca sa-l intreb.Sanatate multa la si la !Sarcina usoara in continuare 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Katty regret ca ai perdut sarcina, insa ai incredere ca va fi bine la urmatoarea, gandeste-te ca Dumnezeu stie ce si de ce face unele alegeri, nu tine de noi sau de doctori, oricat am incerca noi, daca Doamne Doamne zice Nu asa va fi, si sigur e cu motiv. E usor de dat sfaturi si nici nu imi pot imagina cum e, si sincer nici nu imi doresc, insa trebuie sa mergi inainte si sa mai incerci o data. Spera!!!

GabrielaHope si bebitza din burtica!!! DPN 18 Martie
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"

Mergi la inceput