Copilasi de iunie-iulie 2003 (31)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

au nu mai zic ca mi-a placut ca e pleonastic... pai dac-am stat pina la 1 noaptea se presupune ca mi-a placut, nu?! Cit despre fetele lungi ale chelnerilor, norocul meu, ca altfel mie imi trecuse somnul si as fi stat pina pe la 4-5, dar a doua zi nu stiu ce macara ma ridica din pat. Dar, cit m-am dat eu rezistenta si-am stat cu usa deschisa in spatele meu, m-a luat o raceala ca la carte, idem si pe Luca, deci cred ca usa a fost doar picatura, ca o aveam deja in mine. Asa ca azi-noapte mi-am amintit de lunile cu colici facind planton cu 12 kg de Luca in brate, ca nu putea adormi, nu c-ar fi raceala prea rebela, dar are nasul infundat si nu-si poate suge degetul... asa ca urla de suparare si oboseala pina reuseste sa adoarma pe umarul meu. Speram cu ocazia asta sa scapam de degetel, dar el mai bine moare sufocat decit sa renunte sa si-l suga Degetul ala a fost marea lui pasiune din primele zile, cred ca o sa am de tras la greu cu el!

Bibi, Crisa - spaga a fost ok, nu va faceti griji! Las ca si eu fac ore suplimentare si nu-mi da nimeni nici o spaga in acest sens.

[b]Bychi
- am zis sa-ti dau reteta aici, ca poate ii mai foloseste cuiva. Deci: eu am facut drob de vinete si drob de ciuperci. Cantitatile sint ochiometrice, ca eu asa gatesc. Am luat vreo 3 vinete mijlocii spre mici si vreo juma de kil de ciuperci. Vinetele se curata de coaja, ciupercile se spala/curata - ambele se taie cubulete cit de mici le vrei si se pun la fiert cu sare, apoi se scurg bine (atentie mai ales la vinete). Separat se caleste ceapa in putin ulei, care se amesteca apoi cu vinetele/ciupercile scurse + 2-3 oua + pesmet/gris/piine care sa mai retina din apa si sa se umfle frumos + marar sau alte condimente dupa chef. Se pun in forma de chec si se dau la cuptor vreo juma de ora - 3/4 de ceas. Cu 5 minute inainte se poate rade cascaval pe deasupra care se topeste si e taaare bun. Pofta buna!

pup u,
Andra

http://www.geocities.com/luca_obejdeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Magda, cred ca Veve a copiat listuta Andrei de la partea 30 cu totul. Laptaria era prima locatie propusa pt. intalnire. Dar, de ce nu, ne mai putem intalni.

Cornelia, iti tin pumnii sa iasa totul bine si sa scapati de belele. Cum se mai simte sotul cu spatele?

Mai revin

Bychi si Tiberiu (28 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Mersi fain Andra.

Bychi si Tiberiu (28 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Ai dreptate Bychi. Eu nu vazusem anuntul ala atunci si credeam ca o fi vreo intalnire organizata de admin. Sunt dusa rau de tot.

Magda si bb Alex puisor

http://community.webshots.com/user/edyalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Mi-am facut analizele, dar trebuie sa astept 2 sapt. rezultatele. In sfarsit, m-am obisnuit sa astept. Crisa, mi-au iesit niste valori mari la TGO si TGP si cu toate ca nu am alte simptome si ficatul pare OK, ar parea ca indica o hepatita, asa ca am facut alte investigatii.

Si Maria are in ultimul timp scaune mai moi si mai dese, dar le pun pe seama dintisorilor, care nu mai ies odata.

Azi dimineata ne-am distrat foarte tare, pentru ca a vorbit in somn. I s-a mai intamplat si pana acum, dar dimineata nu se mai oprea, la un moment dat credeam ca s-a trezit. Cred ca seamana cu tati care imi povesteste in fiecare noapte cate ceva.

Bychi, Doru se simt emai bine, peste vreo patru luni ar trebui sa faca din nou proceduri la Eforie. Problema e ca nici unul dintre noi nu are voie acum sa care, sa ridice, asa ca se sacrifica el.

Va pup!
Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Buna dimineata la toata lumea!
Trebuie sa incep prin a spune MULTUMESC pentru TOT!!!Ma bucur tare mult ca v-am cunoscut si pot sa spun din toata inima ca sunteti mamici pe cinste. Este extraordinar sa vezi ca exista cu adevarat oameni calzi si buni si atenti.
Acum e mai bine ca de fiecare data cand voi vorbi cu voi am sa reusesc sa asociez si un chip.
Am sa incep cu Elena fata de care ma simt tare … nici nu stiu cum sa spun. A fost extrem de saritoare si inimoasa. Faptul ca mi-a oferit un loc de cazare cand ,zau nu stiam unde sa stau ca prietena mea nu era de gasit pe nici unde, a insemnat f mult pt mine. Imi pare rau ca mai mult am incurcat-o si am necajit-o pe mama sa cu “Stati ca vin acum…” si de fapt nu am mai ajuns. Nu stiu cu adevarat daca te-ai suparat, Elena insa eu in locul tau iti spun sigur ca ma suparam. Am vrut sa stau si cu Raluca prietena mea pe care nu o mai vazusem de cand Flaviu avea 8 luni in burtica si apoi la ora respectiva mi-a fost mai comod asa. M-am gandit la ce ziceai tu de Oana si la cam ce ai dori tu sa fie… Poate ca un psiholog totusi va resusi sa gaseasca o cale de comunicare intre voi.
A, si mai e ceva: ar trebui sa accepti oferta de munca, asta asa ca sfat. Tu ce ai hotarat?
Carmenutza multumesc si sa stii ca nu am sa raman datoare… gasesc eu o modalitate sa rezolv. Am reusit sa iau o geaca de la Victoria ca avenit patronul de la un raion si a scos niste geci tare faine de iarna exact marimea noastra. F bine lucrate. Am luat o geaca la 600.000 lei dar erau si la 800.000 f faine. Am uitat sa-ti spun ca semeni tare mult cu o vara a mea care imi era tare draga. Sper sa te conving cu niste poze de prin muntii nostrii ca e tare fain un CO in Moldova.
Bibi d-na avocat serioasa de la masea insa se simte ca e pontoasa. Raman la parerea mea ca Flaviu aduce cu David , ramane insa de comparat fizic, cine stie cand. Sa stii ca ai un fan sau cel putin un fan pe aici; vezi ce faci cu “Ovidia”…
Magda o prezenta discreta dar calda. As fi vrut sa fi avut mai mult timp sa vorbim. Bine adaug si eu, silueta e uimitoare.
Dana si ea lipicioasa si mi s-a parut o fire tare sensibila si cu bun simt. Cred ca data viitoare sa putem vorbi mai mult. Sper ca nu te-am speriat cu zodiile. De fapt nu am vrut sa sperii cu asta, un astrolog spunea ca astrele inclina, nu determina; deci asta spune f multe. Eu doar am citit si incerc sa vad daca ce am citit se suprapune peste ceea ce vad. Bine ca lucrurile sunt mai complicate si nu se opresc la zodii.
Crisa m-ai uimit. De ce?! Pt ca nu resueam sa “lipesc” chipul tau de ceea ce simteam eu depre tine pe net. Am simtit o femeie puternica si asta e adevarat dar ma gandeam ca esti asa mai firava si cand colo o adevarata femeie implinita si in forta. Apoi felul cum povestesti si exprimi in exterior chiar si mimica e tare faina.
Bobi o gospodina si se vede ca e proaspata in casnicie… era asa o usoara aroma de indragostita.
Andra exterm de vesela si directa. Taie si nu despica firl in sapte. Imi place. Cu ea poti sa stai intr-adevar pana tarziu sa asculti ce spune.
Bychi si ea discreta dar ascultatoare. Extrem de adaptabila la situatii diverse. Il admir pe Tiberiu si nu numai pe el, insa e singurul cu care am luat contact direct; cat e de cuminte in carut si ascultator totusi. Se vede ca mami e calda…mmmm
Ioana joviala si expansiva. Iti sta bine cand razi.
Ovidiu …trebuie sa recunosc ca e un tatic implicat in vita fiului destul de mult. Ii plac companiile feminine chiar daca nu recunoste; stiu sigur ca ii pare rau ca a plecat ca daca se simtea mai bine cu raceala ar fi spus glume si ar fi incins spiritele cu discutii interesante. Insa va trebui sa-l cunoasteti ma bine data urmatoare cand sper ca va fi mai sanatos.
Eu … eu sunt cea placut impresionata si va invit cu mult drag la mine acasa… Nu e cine stie ce lux dar veti gasi un pat si o masa buna cu siguranta; cred ca v-ar place sa cunoasteti si Moldova. Nu e chiar asa departe…doar 300 km de voi. Sunt zone superbe care merita toate atentia.
Fetelor sper ca nu a pus chelnerul si consumatia nostra ca a fost platita de sot!
daca am sarit ceva sau pe cineva sa ma trageti de atentie.
Va sarut si va doresc zile senine.

Mihaela si Flaviu
http://community.webshots.com/user/pojogao

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Rezumat pentru cele care n-au fost la intalnire (foarte rau au facut si sa nu se supere ca tot batem apa in piua cu intalnirea ca zau ca a fost eveniment):

Motto: "Scapate de-acasa" sau "Casa de mamici nu e acasa"

Sosite chiar la timp, destepte, frumoase, gratioase, simpatice, minunate, surzatoare, extra, super, nemaipolonice, in ordinea aproximativa a descinderii: Bibi (ea o fi fost prima?), Mihaela cu Ovidiu, Dana, Ioana, Bychi, Crisa, Elena, Magda, Andra, Bobi si finalmente, incheie lista Carmenutza, cu candoarea specifica de "Vreau sa stau si eu acolo". Acolo insemnand mot corcot la mijlocul mesei, ocupat desigur de harnicute mai punctuale. Spre norocul tuturor, au avut loc pe parcurs schimbari de trupe si de locuri. Conform modelului practicat la topic de atata amar de vreme, nu vom consemna cronologic, ci punctual si individualizat pe fiecare participant, pe care cu onoare si pe rand il vom numi:
Mihaela - gratioasa, delicata, calma, atenta la toti si cu toti, a mai imbogatit cultura noastra medicala (apropos Bibi, mai tii minte cum se numea calciul ala???), a dat consultatii gratuite de astrologie (de unde am aflat ca Dana se intelege destul de bine cu Stefania, iar eu sunt sortita iremediabil fatalelor mele tipare pamantesti, lui Bibi nu-sh ce i-a zis ). Pentru cele care n-ati vazut-o pe Mihaela, declar si fetele pot confirma, ca este extrem de delicata si finuta, inclusiv in miscari si discurs. Ne-a povestit de Flaviu, si printre ingrijorarile pe care le-ati citit si voi aici, am aflat despre aceeasi parinti calzi, preocupati si mai ales solicitati de un Flaviu agitozat si istet. Am mai aflat despre casa lor plina de oameni permanent si despre gospodarirea ei, pe care nu o detaliez ca va complexeaza.
Ovidiu - hehe, nu stii cand e serios ori ba, parerea mea ca ba mai tot timpul, da savoarea si picanteria cuplului. Cred ca asezarea neinspirata in colt de masa i-a adus o mai mica audienta si, va spune una mai din zona coltului, a fost o pierdere. Mimica extrem de sugestiva, simpatic, nonsalant si degajat, inca mai cauta sa afle daca a gresit reteta lui Flaviu sau a gresit coautoarea. Cracotas. Simpatic tare, ditamai omul impozant cu niste ochi albastri calzi care-l tradeaza. (astia nu se prea sesizeaza in poze, ma rog, dar eu sunt mioapa). A parasit gasca la un moment dat, o sa spuna el motivul, dar nu inainte de a ne strange la poze.
Mihaela si Ovidiu, indiscutabil, sunt dintre putinele cupluri longevive care isi pastreaza aplombul, spiritul ludic si viu interesul unul pentru celalalt. Ea ridica la plasa, el puncteaza.
Dana - delicata pana in maduva spinarii, zambitoare, ziceti toate de Magda ca arata ca la 18 ani, dar de Dana ce ziceti, mandrelor? Arata ca o pustoaica de liceu, pe bune. Ce mi se pare admirabil la Dana este naturaletea desavarsita in absolut toate formele de exprimare. Nu intelegeti din asta franchetea brutala, dimpotriva, dotata cu o diplomatie cu care ar face cariera, se exprima pe sine cu o eleganta si o naturalete demne de o mare lady. La urmatoarea intalnire o invitam pe amik sa vina cu bisturiul sotului sa vedem daca in vine ii curge Danei sange albastru.
Bibi - eeeeeee, aici multe ar fi de zis si variate si nu le pot pune in cuvinte pe toate ca n-am diponibilitati. Inainte de toate, a fost martira a destinului cu o masea anesteziata. Sa va spun cum a rezistat ea cand toate infulecam in jurul ei? Numai ea stie cum s-o fi descurcat cu beleaua. Tineti minte cand zicea ca ea nu se vede mireasa din cauza posturii in care ar aseza-o situatia? Bai, eu va zic ca ar fi gazda perfecta. Din punctul meu de vedere, i se datoreaza jumate din atmosfera placuta. Asa cum poate pare ea la topic, vin, plec, scriu doua randuri, zdrang si tie un sfat, vin iarasi ca mi-am amintit o perla despre nana, zdrang iarasi despre David, dispar doua zile, ei, asa cum pare ea, bai, senzatia mea este ca are in cap o uzina intreaga care lucreaza in favoarea ei. Stie tot, e pe-acolo o incalcitura de fire si conexiuni pe care pesemne doar ea le descurca, intelege si se pliaza cam pe orice gen de temperament si conversatie si culmea (zic culmea pentru ca mie nu mi se pare asa in topic), e extrem de toleranta! Sensibiloasa, atenta, genul de om de incredere, saritoare, ii zbarnaie mintea aia ca la freza stomatologica, faze de-astea, stiti voi. Si cat de complicata din toate aceste motive, numai colegu ar putea sa ne spuna, dar eu nu-l intreb. Si subscriu la spusele lui amik, e frumoasa. Pentru invidioase, vand un pont, are o masea stricata!
Crisa - daaaa, marea mea simpatie si interlocutoarea mea fidela, cu care ma inteleg perfect chiar si cand vorbim doua chestii complet diferite in acelasi timp. Ce sa va spun, ne intelegem de minune si suntem mereu de acord, mai ales cand fiecare vorbeste in damblaua ei. Pe Crisa deja o stiti cu totii, buna pana la Dumnezeu, vesela, joviala, umor cu carul, naturala, spontana, deosebita fiinta. O iubesc, ma!
Cica io am alergat chelnerii, zice Bibi, hai, nu neg, dar s-o vedeti pe Crisa ingenua cum ii zicea bietului picolo, sau ce era amaratul ala mic, cand i-a adus tacamurile: "Eeee, ca doar nu mi-aduci chiar acum mancarea, nu? Ca nu mi-e foame inca!". Si ala, saracul, in mare dilema (pai la ce o mai fi comandat zapacita daca nu-i e foame?) banguia un "nuuuu" lipsit de forma si convingere. In momentul ala imi venea sa-l pup consolator, saracul.
Bychi, companioana mea de nadejde si interlocutoarea perfecta. Calma, calma, calma, calda, stie ce si cand sa zica, stie sa asculte si mai presus de toate un umor demential, care vine dintr-un spirit de observatie superascutit. Inteligenta si un suflet mare. Cu toate acestea, nu va recomand discutiile pe teme de copii, pentru ca veti fi in pom. Tibi e copilul perfect, mi-e mila de voi toate, evitati tema asta de discutie, desi, are o gramada de povestiri mistoace cu Tibi, o conversatie extrem de savuroasa, eu va pun in garda ca veti suferi. Imaginati-va doar ca a insotit-o pe Mihaela, cu Tibi cu tot, prin Obor la cumparaturi. sa ridice mana cati dintre copiii vostri ar fi facut asta! (Andra iese din discutie din principiu ca il duce pe Luca si in creierul tarii si e exceptieeeee, na!)
Andra - ca tot veni vorba de ea. Daca v-ati planificat o intalnire cu Andra, puneti-va centuri de-alea indicate la hernie ca va cocosati de ras. E spumoasa si dementiala. Eu nu inteleg, ori sunt toti o familie de zapaciti simpatici, "acei nebuni frumosi", ori Andra e capul rautatilor si le povesteste cum vrea muschii ei, a se citi cum le vede ea. Are o minte pe cat de jucausa, pe atat de ascutita si spontana. Un umor coplesitor, daca ati facut recent epiziotomii, luati olita dupa voi. Lansez retoric intrebarea si nedumerirea, fato, ce nevoie mai ai tu de pension "notre dame?" Din punctul meu de vedere, un prea plin de optimism, minte brici si suflu sistolic.
Ioana - intai de toate comunicativa si dezinvolta. Crainic de stiri i s-ar potrivi manusa, poate doar ca ar fi prea sentimentala si atunci apare riscul sa o buseasca plansul la stirile morbide. Intreprinzatoare si extrem de adaptabila. O pun cap de lista la cartea mea virtula "Cum sa te integrezi la topicul de bebelusi din prima" cu dedicatie speciala din partea autorului "Cu multumiri pentru ca ai dovedit din prima ceea ce io m-am chinuit sa explic pe doua pagini de topic si o carte intreaga". Felicitari si capul plecat in semn de admiratie!
Bobi - proaspata nevestica, ne-a indulcit nu numai cucornulete, dar in primul rand cu prezenta. Dulce. Asta e termenul potrivit. Bun simt aparte, calda si calma. O fi stiind totusi Andra mai multe ca, referindu-se la ea si sot, zice "capiatii astia doi". Adevarul este ca istorioara Andrei referiotare la bobi e demna de consemnat, imi pare rau ca n-a facut Andra pana acum. Fiti atenti. Andra si Bobi, in acelasi spital, acelasi salon, aceeasi zi, ambele dupa nastere. Intra sotul lui Bobi in salon si tandru, ia mana Andrei si o intreaba "Cum te simti?". Comentariul Andrei "bai, inteleg ca nu-si recunoaste copil, dar nici nevasta?". Bobi rade si explica "Pai nu vede bine". Apropos de amantii inexistenti vehiculati in discutie, va sugerez sa va vopsiti blonde si sa stati in preajma sotului lui Bobi, poate va confunda si aveti noroc. Adevarul este ca face copii frumosi.
S-o vedeti pe Bobi cum povesteste despre Andi si cum a venit ea cu inima indoita ca l-a lasat agitat acasa. Sau cum povesteste despre sot, de pus pe rana. Nota zece, nevestico, si fa-i fericiti ca pana acum!
Magda - dupa cum bine stiti e fotomodeala de vocatie, dar a gresit vocatia. Subtirica, eleganta, delicata, o scumpa. Ce sa zic, avea ea o suparare, dar povestind-o nu puteai sa observi decat ce suflet plin si fain are. Vorbareata si cu vorbe bune pentru toti. Misto gagica si o data in plus mi se confirma surasul lui barbati-miu de pe fata cand vine din parc cu plodul si zice "Ne-am intalnit cu Magda si Alex".
Carmenutza - e... e... fix pix ca fiica-sa. Nu dordoloata adica (mai mult ca sigur ca ea incape pe geamul de la baie - prietenii stiu de ce), ci irezistibila. Vrei, nu vrei, sa zica ala care n-o iubeste. Nu ti-e clar exact motivul, ca e simpatica, ori ca e isteata, ca e extrem de libera in gandire si exprimare, ca e sufletista, prietenoasa, comunicativa, de doua ori simpatica, ori ca pur si simplu e mama de Maya, n-ai incotro. Nu-mi imaginez ca in viata ei s-a suparat pe cineva si nici nu-mi imaginez ca cineva ar putea carcoti la adresa ei. Poti povesti la nesfarsit cu carmenutza si foarte probabil sa fii la un pas de colaps de ras, dar va invit sa evitati orice discutie despre vacante ca va baga la idei obsesive si cheltuieli. Cand am venit acasa l-am bagat pe barbati-miu in sedinta cu tematica de concediu. Asta printre altele. Cu acest amendament, se poate spune ca e supercalifragelisticexpialidosion. In mai multe cuvinte, are in dotare tot ce-i trebuie si ceva pe deasupra.
Sa nu ziceti ca dau cu periuta ca m-a dus acasa. Fratilor, vreau sa va zic ca a ocolit pentru faza asta si m-a lasat exact in fata resedintei.
Buna Razvan (tati de Maya)! Multumim pentru ingrosarea vizionarilor! Cerem precizie si intonatie la informarea telefonica. Vezi bine ca nevasta a vandut din casa, deocamdata informatii, grija mare cand o trece la argintarie!
Elena - subsemnata, si-a rezolvat din problemele existentiale, a se vedea ca o postare pe forum e posibil sa schimbe destine. Alex cred ca v-ar ridica statuie, cica "Bai, tie iti prind bine intalnirile astea." Ce sa va zic, ati facut un om fericit.

Tre sa inchei ca Mihaita e deja treaz de multa vreme si mi-a rasturnat un sertar. Nici nu l-am scos afara saracul ca sa ma aberez pe-aici.
Revin la somnul de dupa-amiaza.

Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Fetelor eu zic sa o lasam mai moale cu discutiile despre intalnire si complimentele reciproce (oricat ar fi ele de binevenite si de placute ), ca fetele care din motive obiective sau subiective nu au putut veni sa nu se simta excluse .

Doar o mica notita pentru pofticioase: sa stiti ca nu au avut nici pastrama, nici must .

Asa ca, poftiti de ne mai povestiti si restul... Catan, Nicol, Madic, Adinele, Alexandra, (pe Cornelia nu o adaug ca vad ca deja a postat ), Romana, Iselin, Doinna, Gio, Adi... Maria, Martta, Marox, Claudya, aditzu -- care mai sunteti absente de multa vreme

Dana si Stefania (27.06.2003)
-----------------------------------------------------
"Life has more imagination than we carry in our dreams".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Dana, exclusa nu ma simt, dar ma simt tare complexata de cat de destepte si frumoase sunteti si de cat de frumos "zice" Elena despre voi. Dar asta nu inseamna ca nu va mai scriu .

Va pupam
Cornelia si Mariuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Dana, fara suparare, a fost discutia asta si la intalnire. Daca scriem, facem opinie separata, daca nu scriem, nu se consemneaza pentru posteritate. Va spun sincer ca nu tin absolut deloc sa ma dau scriitoare pe-aici. Personal, chiar ma simt aiurea din punctul asta de vedere. Am spus-o si in Thalia si reactiile fetelor ironico - glumete de genul "Daaa, acuma vrei sa te rugam, tralala" , mie personal mi-au zis ca nici rau n-are ce sa fie si daca sunt ochi care sa priveasca faza asta cu indulgenta si umor, pai e ok.
Faza cu destepte, frumoase si nemaipolonice e clar un rasfat pe care il meritam. Nu om fi noi la superlativ, dar macar cand fugim de-acasa merita sa credem asta despre noi. Si punct.
Bineinteles ca puteam sa spun si tot felul de carcoteli daca le-as fi cautat inadins, dar, sincer, la ce si cui ar fi folosit prostiile astea? Bine, uitati cum sta treba de fapt, suntem o gasca de mamici banale, multe obosite, avem frustrari existentiale, suntem pe cale sa ne numaram riduri si sa ne macine nostalgiile tineretii si grijile viitorului, nimic spectaculos, ne plangem de soti si copii, doar am scapat caii la o intalnire iesita din rutina, pana si aia fara must si pastrama. Cine prefera scenariul asta, e liber la brodat pe tema lui.
Daca nu as fi fost la intalnire, personal as fi fost curioasa sa citesc despre ea si sa-mi cunosc astfel mai bine colegele de suferinta la topic.
Sunt de acord ca din cauza acestor discutii despre intalnire, se pierd multe alte mesaje, nu se raspunde. Regret acest lucru si cer clementa in numele entuzismului pt o intamplare placuta.
Revin cand am timp sa raspund mesajelor restante si fara nici o legatura cu intalnirea.

Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici

Mergi la inceput