cand se vede sarcina la eco?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Orca spune:

La mine s-a vazut la 2 saptamani sac gestational de 1,2mm :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Eu stiu ca daca ai sarcini pierdute nu se recomanda transvaginala si nici atat act sexual, nimic care sa intre pe acolo, chiar si controalele pe masa sunt foarte rare, poti sa intrebi doctorul mai bine.
Eu am facut eco abdominala la 4-5 saptamani de la conceptie. Adica dupa UM + 10 zile, asa am calculat. Si s-a vazut punctuletul mic, nu mai stiu cat avea dar stiu ca s-a vazut bine. Depinde si de ecograf, sa fie unul mai bun.
Bafta multa si de data asta sa fie pana la 40 de saptamani.

GabrielaHope si bebitza din burtica!!! DPN 18 Martie
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Eu nu stiam ca nu e voie ecografie transvaginala?Eu nu am reusit sa vad samburelul la ecografie abdominala la UM 35 si nu l-a gasit nici la consultatie!Zilele astea m-am mai linistit pentru ca toata lumea mi-a spus ca nu se vede asa de repede la eco abdominala.Acum iar ma panichez!In februarie am avut o sarcina oprita in evolutie si nu cred ca pot sa mai trec inca o data prin tot iadul....
Mereu alaturi de voi.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor, eu chiar am avut probleme la inceputul sarcinii...hematom de 4 mm care s-a spart dupa primul control vaginal si cu toate astea tot eco transvaginala mi-au facut ca sa poata vedea mai bine cum evolueaza sarcina...si inca destul de des imi faceau cam la o sapt eco...dar slava Domnului acum intram in 36 de sapt si totul este bine.
prima eco am facut-o la 5 sapt si deja bb abea 1 cm.De la 10 sapt mi-au facut eco abdominala si mult, mult mai rar.
va pup si va urez numai bine, sarcini usoare si bb-ei sanatosi

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

la mine s-a vazut la 6 saptamani cu eco abdominala bebe avea 6 mm, de fapt dr l-a vazut eu nu am inteles mare lucru decat ca-i batea inimioara si asta m-a topit de tot

Adriana si bebe 16 saptamani

http://community.webshots.com/user/adrianafedorca

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput