singerare zi 20

singerare zi 20 | Autor: pepsica

Link direct la acest mesaj

Dragelor
am un stres major: am avut o f. usoara singerare in ziua 20 si evident ma gindesc ca a dat norocul peste mine...dar nu vreau sa ma imbat cu apa rece. Asa ca va intreb pe voi: e posibil sa fie de la o rana pe col sau de la o problema hormonala? Mie ciclul imi vine pe la 30 de zile, dar acum ( azi e ziua 22) am simtome clare de pms...ce o fi? Si asta cam de o saptamina...E prea devreme pt un test si ma si gindesc la tot felul de aiureli...daca e implantare cum ar trebui sa fie? cu simptome de pms sau nu? si cit de mare singerarea? la mine au fost doar citeva picaturi efectiv de culoare roz...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Bafta multa, implantarea are loc intre zilele 7 si 10 si atunci apare si sangerarea (acele cateva picaturi). S-auzim de bine, ok?

Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

N-am fost chiar concreta: ziua a 7-a de la ovulatie.

Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Pepsica,
Lasa puiule stresul (ca nu ai nevoie de el acum )si gandeste-te la ce este mai bine si frumos, de stres ai tu timp dupa....alta data ......Gandeste pozitiv !
Iti tin pumni...sa fie cu ochisori!!!!Sa-ti ajute Dumnezeu!!!
Iti urmaresc subiectul cu sufletul la gura!
Te pup!

Copilutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Pepsica,sa netii si pe noi la curent cu ce se intampla.
Mereu alaturi de voi.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rianna spune:

Curaj! Asa a inceput si la mine. Nici nu ma asteptam,s-a intamplat chiar de Sf. Maria (eu sunt si Maria). Se spune ca asa te insemneaza.... Multa bafta. Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Simptomele astea nu indica neaparat o sarcina, am avut si eu si din pacate n-a fost nimic.
Poate ai tu mai mult noroc; multa bafta!

If hope were not, heart would break.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fanta spune:

Sunt de acord cu Martha, si eu am avut asa ceva dar era de la nodulul fibromatos. Poate fi de la raceli, rana pe uter,etc. Dar poate la tine e cu ochi, mai stii? Si daca e asa atunci iti doresc numai bine.

Fanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Pepsicutza,,
da-ne un semn de viata!!!
Eu "mor prin deces" de curiozitate !
Haaiii... iti tin pumni stransi!

Copilutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepsica spune:

pai, ce sa va spun- nu se mai aude( vede) nimic,adica doar puuuuutin de tot, dar nici sa fac test nu are sens, dat fiind ca sint de abia in ziua 23...nu vreau sa ma imbat cu apa rece dupa cum spuneam, plus ca mai au fost fete in situatia asta si stiu cum e... mai bine nu sper nimic. Probabil ca ca e o dereglare, sau raceala, sau nine stie ce.. ma omoara pms-ul ceva de groaza! sau poate e din cauza ca imbatrinesc eu.. mersi ca sinteti alaturi de mine!

Mergi la inceput