Romanii din Irlanda (3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dacia spune:

Claudia,eu sunt de acord sa ne intalnim (mai ales ca la ultima intalnire n-am fost,am avut probleme cu computerul)
Poate la Gradina Botanica sau undeva unde sa nu inghetam de frig iar copiii sa se poata juca, nu?
va pup si mai treceti pe aici cu noutati cum va mai petreceti timpul si ce-ati mai facut!

iri si bebe Edy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

Fetelor, am fost saptamana asta la echograf si mi-a dezvaluit surpriza!!! Bebelusul pe care-l astept se pare ca e tot fetita .
Cristina, magazinul de care-ti spuneam e pe Thomas Street. Ai reusit sa ajungi?

Gabriela (DPN 9 martie) & Laura (9 aprilie '01)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Claudia, felicitari pentru fetita nr. 2! Aveati vreo preferinta? A! Parca ziceati ca aici nu se spune ce sex are BB.
Dacia, unde este Gradina Botanica? Data trecuta m-am intalnit cu Violetzyka in parcul St. Stephen's Green, de langa Grafton. Ce-i drept era vara si nu se punea problema de inghetat. Chiar astazi am fost acolo si Cristi s-a distrat de minune. Am observat ca sunt multi copii romani la locul de joaca...

Claudia si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput

She_wolf, multumesc pentru felicitari. Nu aveam nici o preferinta. Nu zice de obicei sexul copilului dar m-au trimis sa fac o echografie morfologica si acolo mi s-a spus (daca nu intrebam poate nu-mi spunea ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina73 spune:

Felicitari Claudia !!! Ai primit si poze cu bebe,nu? N-am ajuns inca la magazinul acela da mai e pina de Craciun.Daca nu ma descurc nici cum am sa-ti mai cer amanunte despre adresa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Heidi spune:

Felicitari pentru cea de-a doua fetita, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dacia spune:

Claudia,felicitari!Ce nume ii dai?
She-wolf,Gradina Botanica e pe langa Phoenix Park.Sigur ai fost acolo la Gradina Zoologica nu? Daca ai o harta .gasesti repede.
Eu sunt o friguroasa mare din fire,am picioarele reci tot timpul si ...
afara vedeti ce frig e!
Poate gasim un loc inchis si frumos.
Sau o zi calda....dam comanda:)

iri si bebe Edy

Mergi la inceput

Multumesc fetelor pentru felicitari. Dacia, asta e o mare problema, nu ma pot hotari la un nume. Nu vreti sa-mi dati o mana de ajutor? Care nume va place mai mult dintre: Bianca, Emma, Melissa si Olivia? Astept sa vad si parerile voastre, poate o sa-mi fie mai usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Heidi spune:

Salut, pe scurt mie imi place mai mult Melissa. Vezi tu pana la urma, va hotarati. Numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

quote:
Originally posted by claudia_2803
Care nume va place mai mult dintre: Bianca, Emma, Melissa si Olivia?

Care este numele vostru de familie? Mie imi place Bianca, dar nu stiu daca astia il pot pronunta cum trebuie.
Dacia, stiu pe unde este parcul Phoenix pt. ca am mai trecut cu masina pe acolo, dar habar n-am cu ce sa ajung si este si cam departe...Eu stau pe langa mare, pe Sydney Parade, Dublin 4, poti arunca o privire pe harta daca vrei. Este destul de departe. In rest, nu stiu nici un loc inchis si frumos...poate stie altcineva...
Cat despre vreme...mai pune-ti o pereche de sosete si gata. In Ro ce faceai iarna?!? Ieri am stat pe afara 6.5 ore, in doua etape, ce-i drept. Suntem caliti!
Totusi, ar fi dragut sa ne intalnim cumva. In afara de Dacia, nu mai vrea nimeni?

Claudia si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput