Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (63)
Raspunsuri - Pagina 3

camys_2000 spune:
Buna seara!
Eu intru in saptamana 37 si sunt foarte nerabdatoare, imi pun o gramada de intrebari, incerc sa-mi imaginez fetitza...o avea par, cat, cum...etc...Tot nu-mi vine sa cred, ma uit la patutzul gol si mi-o imaginez acolo...deschid mereu dulapiorul cu hainutze si le miros.... Doamne, abia astept.
In rest, ma simt mai bine. Dureri in burtica mai am doar cand stau prea mult pe scaun si ma ridic.
Ha ha, chiar si in landou i-am pus deja paturica roz pe care o sa o ashez si de asemenea am pus si lenjeria de pat.
Stitzi , eu am un pisoi tembel ( pe care il va duce sotzul la tzara dupa ce ma duce la spital...of of ) si de cate ori pun ceva nou in patutz, el direct acolo se aseaza. Pusesem o patura mare peste patutz, sa-l protejez de pisoi, dar smecherul a gasit o intrare si l-am gasit intre pernutzele lui bebe. Asa ca trebuie sa le spal iar, bine bine. Ca sa nu zic ca de cand am instalat masa de infasat cu caditza, el numai cocotzat pe masa doarme, toata ziulika . Fitzi fara grija, ca stiu eu cum sa le dezinfectez.
Chiar, mi-am cumparat azi protectii pentru sfarcuri din latex, de la chicco, ca sa nu fac rani. Parca sunt nebuna si eu, daca nu o sa am lapte??? Am cumparat atatea tampenii acum inainte si cine stie daca o sa le folosesc? e, asta e, o sa le dau la prietene, cand or avea ele copii...ca sa nu va zic ca de o luna me dau deja pe sfarcuri cu garmastan, asa am fost sfatuita, sa se intareasca pielea din zona, sa fie pregatita pentru alaptat! Doamne, sunt normala???
A, si am cumparat uleiul de corp pentru bebe, dar nu am rezistat si-l folosesc eu HA HA HA! si sapunul lichid de asemenea, ca doar trebuie testat, nu?????
hai, mai vorbim, va pup!
Carmen DPN 31 octombrie
http://community.webshots.com/user/camys_2000

monica-elizabet spune:
foarte bine carmen ca ai testat uleiul si samponelul...iti dai seama ca daca tie ti-ar fi facut rau ce s-ar fi intamplat cu pielicica lui bb....ei si nu mai fi asa nerabdatoare, lasa-o pe bebelina sa mai stea la caldurica in burtica si du pisoiul mai repede la tzara...stiu ca e greu si mama a avut un motan 12 ani(a murit saracutzul) si ne atasasem de el f. mult dar cand e vorba de bb nu e de joaca cu parul de pisica.
fulguletz, ma bucur ca te-ai distrat, mi-am inchipuit eu ca se papa cartofi pe jar(copti) dar vad ca si multe alte bunatati.
eu ma duc sa-mi spal parul,profit ca alex a iesit afara un pic cu tati sa-si cumpere bombonele...asa ca am fugit...va pup si va urez noapte buna sau dupa caz o zi buna...
monica

Moss spune:
dragele mele,
am crezut ca ramanand acasa ( sunt deja in concediu prenatal ) voi vea mai mult timp sa stau cu voi la discutii, dar nu a fost asa ! Ce-i drept am preferat sa ma odihnesc cat mai mult si a fost tare bine.
Noi ne simtim f. bine. De azi intram in saptamana 36 si e apropiem repejor de momentul cu pricina.
Partea proasta este ca nu mi-am facut inca bagajul si mai m cate ceva de cumparat pentru bebelina..
sper ca saptamana care vine si cealalta sa termin cu toate.
felis, joi am vb. cu dr. si duminica viitoare merg la control la spital. Este de garda si avem mai mult timp. Sper sa nu uit sa vb. de rezerva..
In rest sunt super fericita... ne simtim bine amandoua, tati ne iubeste mult si este f. incantat ca in curand isi va tine in brate odrasla..citeste tot ce gaseste prin casa ( Mami, Copilul meu, etc )
E adevarat ca ma simt si eu cam greoaie, respir mai greu uneori dar per ansamblu ne simtim foarte bine..
Roserb, imi place la nebunie camera Biancai dar fetita ta da cea mai frumoasa " culuoare " camerei !
Nu am mai luat nimic in greutate, deci ma mentin undeva pe la 17 kg.
Va pup pe toate, mai vb. maine.
Cristina, 36 saptamani DPN 5 NOV Dr. Marian Iliescu - Filantropia
27 ani

ionela roxana spune:
Felissam primit PM-ul si iti multumesc;imi pare bine ca te-ai simtit bine la fini si ca ai mancat bine;asta conteaza cel mai mult
Fetele cred ca sunt paranoica;imi este somn dar m-am trezit din cauza grijilor;ma gandesc ca la mii si mii de chestii;ba ca o cert pe Arisa prea mult, ba ca nu am sa ma descrc cu bebe nr.2 dupa nastere, ba ca nu am sa ma descurc cu Arisa impreuna la spital(acum vreau sa-i cumpar o chestie cu creioane colorate si pensule ptr. pictat ffff. misto, cred ca de productie americana, care nu le gasesc in magazinil de jucarii, si asa ca trebui sa le comand; vreau sa i le cumpar ca sa o atrag sa stea cuminte cu mine in spital; nu mai stiu ce sa-i mai bag in bagaje, ca sa fie mai atragator ptr. ea cat vom poposi acolo); sotul meu isi face mii si mii de griji pe tema asta; i-am propus ca in cazul in care nu o sa stea cuminte sa o duca la cresa de dimineata devreme, pana seara tarziu, dar a zis ca sunt nebuna, ca el cand mai doarme si se odihneste
; crede-ti ca sunt nebuna cand spun ca este putin egoist
; imi este teama sa nu-l acuz prea tare
, si sa nu fie vinovat; mai daunezi ma intreba ce-o sa fac daca Arisa are sa faca galagie in spital; eu cred ca el se gandeste sa o duca la sora-sa care nu lucreaza, sta acasa, si care nu este castorita, deci care are timp berechet
, dar care nu ar fi asa incantata sa aiba grija de ea pe timp de noapte
(eu nici atat
, ptr. ca are un motan, care nu este al ei, deci unbla pe maidan toata ziua si numai la mancare vine la ea, iar acel motan nu-mi prezinta incredere deloc, ca nu sta numai in casa, plus de asta peste tot este numai par de mata, si ma apuca groaza numai cand ma gandesc
; crede-ti ca sunt absurda
cred ca am facut o mare prostie ca nu m-am dus acasa sa nasc de data asta; si acum imi vine sa-mi iau zborul la mama
Doamne ne stiu ce am dar am o stare tare ciudata
Onitza cum te simti
Mos tu la fel, cum te simti, pe unde umbli
Cine mai stie ceva de Ioana sa ne dea de stire
Mada nu ne da nici un semn de viata; Madaaaaa esti bine
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

monica-elizabet spune:
roxana pai daca sora sotzului tau poate sa stea cu arisa de ce nu? daca motanul ala tot nu este al ei il poate lasa si ea o saptamana sa halaiduiasca pe maidan si sa nu-l primeasca in casa, nu? asigura-te ca face curat inainte sa o ia pe arisa la ea si atunci totul este ok. eu zic ca vezi tu la fatza locului cum te descurci cu ea la spital ca-ti dai seama ca o sa vada pe-acolo tot felul de chestii si sa nu se sperie saracutza de ea asa ca mai bine in par de matza decat cu cosmaruri ca nu stiu care tzipa pe-acolo de rasuna spitalul....oricum mai ai timp sa te gandesti...dar acum dormi linistita...pupici si noapte buna.
moss...ma bucur ca esti bine..noapte buna fetele...pa pa somn usor!
monica

Miche spune:
Mai fetelor , da' ce va invidiez.....
Io mai am putin si simt ca explodez!!!!!!!
Nu mai pot si gata!!!
DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

monica-elizabet spune:
miche, ce-i cu tine? mesajul tau m-a speriat, vorbeste cu noi...de ce nu mai poti? psihic sau fizic?
te rog din suflet sa te linistesti...gandeste-te ca mai ai putizn si o sa-l tii pe bb in bratze, o sa ai un copilas...ce e mai frumos pe lumea asta...hai fi mai optimista si intra mai des sa vorbesti cu noi.
pupici si stai cumintzica...
monica

ionela roxana spune:
Bits buna dimineata!!!
Michece-ai patit;spunene desre ce este vorba
Monica tocmai asta este baiul ca sorasa nu se desparte de acel motan in ruptul capului; am incercat s-o dezbaram de el in fel si chip pana acum, dar nu s-a putut
; o prioada nu ne-am mai dus la ea ptr. ca in tot timpul cand veneam acasa aveam numai par de mat pe noi, i-am spus dar in cot a durut-o, si-apoi nici nu cred ca vrea sa aiba grija de Arisa, ptr. ca imediat o scoate din sarite
, ea nu s-a oferit niciodata sa vada de ea, numai ideea sotului este
; hai ca v-am facut capul doage cu stresul meu
; oricum multumesc mult
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

bits spune:
neata fetelor!
MICHE ce se intampla cu tine?eu una m-am speriat cand am citit msj-ul
ROSEBe camera BIANCAI(vreau si eu perdea cu pers disney) dar bomboana de pe tort e BIA
.
CARMEN eu i-am vazut parul lui bebe la eco,binenteles nu stim culoarea dar am vazut si noi cum ii plutea parul prin lichid.nu are mult perisor dar este de o baita.copilul meu e cam fomist a inceput sa ma trezeasca noaptea,iar daca nu ma duc sa mananc ceva se zbenguie acolo in burtica de numa -numa.cum am mancat cum se linisteste si adoarme.
octy 36 sapt DPN:29oct
http://photos.yahoo.com/octyb