Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (63)
Raspunsuri - Pagina 13

FELIS spune:
Burtici, mi-e somn. Noptici bunici. Pe maine....
Felis, 30 sapt(31 de la UM), DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

try spune:
Lasa bits, c-am facut anul trecut o minunatie de yeast infection (tot u nfel de candidoza) ca reactie la niste antibiotice (bleaga de mine n-am stiut ca n ue bine sa iei antibiotice peste ciclu caci in perioada aia echilibrul ph-ului vaginal este mai instabil datorita sangerarilor). Am avut cele mai mizerabile zile din viata mea ca femeie... groaznic, nu vreau sa-mi amintesc ce senzatii aveam. Am scapat atunci, dar luna urmatoare a recidivat (ca sa-ti dai seama ce puternica a fost manifestarea), iar cu clotrimazol ovule...
Scurgerea galbuie o ai de la ramasitele de ovule de clotrimazol. Ele isi fac efectul intern acolo si pe urma pastiluta aia dizolvata se elimina. Cel mai bine introdu-le seara cand te bagi in pat ca sa aiba timp sa-si faca efectul pana dimineata. Daca te dai jos din pat dupa o juma de ora, ovulul dizolvat se scurge si nu mai ramai cu medicatia in interior si e posibil sa faci tratamentul degeaba. Scurgerea galbuie o s-o ai pana termini tratamentul, ovulul dizolvat nu se scurge tot o singura data, ci in trepte pe parcursul zilei. N ute nelinisti. Iar rozaceu este la tine ca inca au ramas firisoare de sange prin vagin de la controlul anterior. Or sa se elimine si ele si n-o sa mai fie nimic rozaceu.. in a 37-a sapt., DNP 31 oct.

bits spune:
se pare ca nu pot dormi si gata!azi fac noapte alba.
FULGULET la mine in Moldova la pipote li se spune ranze(ranza),stii tu organul ala cu care macina gainile grauntele.
MICHE si eu ma mir ca mai reusesc sa-mi fac pedichiura,ce-i drept mai greu dar ma straduiesc.pana acum astazi mi s-a parut cel mai dificil caci se opintea bebe in coaste si simteam ca nu mai pot respira,dar incetul cu incetul mi-am terminat toate degetelele.aici in JAPONIA nu se practica scoaterea coltilor si taiatul pielitei de aceea sunt nevoita sa mi le fac singurica.
octy 37 sapt DPN:29oct
http://photos.yahoo.com/octyb

try spune:
bits, daca mai esti treaza si ai timp de palavragit, intra pe messenger... in a 37-a sapt., DNP 31 oct.

gandacelu spune:
quote:
Originally posted by bits
am avut o scurgere galbui-rozalie opaca gelatinoasa.sa fie dopul sau sa fie din cauza sangerarii precedente?
aoleu bits!

mie cand mi-a iesit dopul mi-a fost clar ca e dopul, ca o asa ceva nu mai avusesem niciodata... era destul de consistent fata de o scurgere obisnuita... si destul de mult!
take care!

try spune:
gandacealo, i-a zi-mi, dopul ala curge dintr-o data tot (adica intr-o juma de ora gata!) sau in trepte pe parcursul unei zile sau pe parcursul a mai multor zile? in a 37-a sapt., DNP 31 oct.

FELIS spune:
TRY, BITS scuze ca ma bag in vorba, dar am vazut ca vreti sa dicutati pe messenger si am vrut sa incerc si eu sa intru de proba... Dar nu am decat adresa de mail a lui BITS. TRY, tu nu esti pe listuta lui BITS. Cred ca am primit eu una in faza mai de inceput?... Am incercat cu adresa lui BITS dar imi zice ca nu e online.

FELIS spune:
FULGULETZ multumesc am incercat si am reusit sa descarc o melodie, de proba. Voiam sa ma culc dar cand am vazut ca mi-ai raspuns cu acea cutiuta muzicala am zis sa incerc totusi.
TRY ce limbi straine vorbiti voi... Sper sa nu am parte de asa ceva. N-am auzit in viata mea de clotrimazol. Saraca BITS dar ea chiar a avut de suferit la aceasta sarcina...
BITS macar de nastere usoara sa ai parte daca sarcina a fost cu atatea peripetii... Bineinteles sa ai un bb sanatos si sa te bucuri de el... Pentru voi in saptamana 37 chiar e valabila vorba "mult a fost - putin a ramas".

monica-elizabet spune:
hello fetele, vad ca aveti chef de vorba pana tarziu...eu am venit un picutz mai devreme acasa cu o foame de lup...n-am vrut sa-mi iau nimic acolo ca m-am gandit ca iar ma infund cu tot felul de maioneze si alte prostii...asa ca am venit acasa si mi-am facut un castronoi de salata si m-am linistit....pana cand..nu se stie hi hi
bits, asa este alex are 3 ani si 4 luni arisa stiu ca are pana in 3 ani...dar oricum fetitzele sunt mai avansate in gandire ca baietzeii asa ca de la o fetitza te poti astepta mai repede la ceva...fie si prostioara.
fetelor, va pupacesc pe toate, abia am reusit sa citesc tot ce-ati scris, ma duc sa-mi spal copilul si mai vorbim maine
noapte buna si somn usor
monica

FELIS spune:
GANDACELU, da tu de ce nu esti "membru" si esti "visacelu"? Si in flacari?... La cele peste 1800 de mesaje te-a facut "visacel"?
Hai ca am inceput sa bat campii. Acum chiar ma culc... Daca nu mai e vreun mesaj interesant cand se incarca raspunsul!...