Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (63)

Noiembrie
Xenia ....DPN 28 oct
Bits....DPN 29 oct- -Kenzo
Camys2000 ....DPN 31 octombrie - - Catalina Nicola
Try ....DPN 31 oct - - Alex
Monbb1....DPN 31 oct- - Sebastian
IrinaA ....DPN 1 nov-
Gioni ....DPN 29 oct- 3 nov- - Alexandru
Ela2001 ....DPN 2 nov- - Diana Andreea
Moss ....DPN 3 nov - -Alexia Stefania
for2nity....DPN 6 nov -
Roserb ....DPN 6 nov - - Mihnea Andrei
Simonacip....DPN 6 nov- -David
Printess2 ....DPN 8 nov
Ele....DPN 8 nov-
Hannen ....DPN 10 nov
Andreap....DPN 11 nov- - Maria
MariamO....DPN 12 nov-
Julia Dream....DPN 14 nov- - Radu
Dena....DPN 15 nov- - Kathryn Alexandra
Hena ....DPN 16 nov
Laura Miu....DPN14-18 nov - - Ioana Antonia
Vivian....DPN 17 nov
Ad rianna...DPN 18 nov- +
Trinity....DPN 20 nov-
Jasmine ....DPN 20 nov -
Tareia ....DPN 21 nov
Aime....DPN 21 nov- -Miruna
Madachan ....DPN 21 nov - - Eduard
Dama....DPN 21 nov - - David Andrei
Daniela Sb....DPN 21 nov
Ileden ....DPN 22 nov-
Daniela Gina ....DPN 23 nov
Eliza5....DPN 24 nov- - Alexandru
Elielenus....DPN 24 nov-
Diana 2004 ....DPN 25 nov-
Danette....DPN 27 nov - - Iris Sophie
Gibo ....DPN 27 nov-
Miche...DPN 27 nov -
Mihaela Ema....DPN 28 nov
Gandacelu....DPN 29 nov - - Ioachim
Andreeadascalescu....DPN 28 nov
Ionela Roxana....DPN 29 nov
Mate ....DPN 30 nov-
Duda ...DPN 30 nov-
Nitulica....DPN 30 nov-
44 mamici
Decembrie
Olga_Stan....DPN 2 dec- - Iosefina Maria
Eveline ....DPN 4 dec- - Andreea Bianca
Misticgirl....DPN 5 dec - - Nicholas Alexandru
Constanta 2004 ....DPN 5 dec-
Denisa 35 ....DPN 6 dec
Ellina....DPN 7 dec
Mona B....DPN 7 dec - - Vlad Andrei
Fulguletz....DPN 7 dec - - David Andreas
Ncristina ....DPN 8 dec - +
Onut....DPN 8 dec-
Onitza....DPN 8 dec - - Paul Constantin
OtiliaV....DPN 9 dec-
Descultza....DPN 10 dec -
Felis....DPN 12 dec- -Mihai Cristian
Roxanel....DPN 12 dec- - Jenascia
Iepurasu....DPN 18 dec - - Alexandru
Monica-Elizabet....DPN 18 dec- - Ruxandra Maria
Cecilia C....DPN 19 dec-
Anne-Mary....DPN 21 dec- - Teodor Alexandru/Luana Teodora
1Sanziana.... DPN 22 dec
Zadi....DPN 20 dec-
Raluca.gabriela....DPN 22 dec- - Maria Alexandra
ioana du....DPN 24 decembrie- - Bianca Alexandra
Carmen ....DPN 29 dec-
Elly1977....DPN 30 dec
Bobita ....DPN 3-9 ian - - Catalina Ioana
24 mamici
TOTAL : 68 cu 29 ,27
, 2
...si conduc fetitele!
DPN 6 nov- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
Raspunsuri

fulguletz spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
fulguletzule tu ce mai faci?
iaca eu abia am intrat pe net, si tocmai m-am uitat la pozele roserbitzei (harnicutza ca o albinutza

Si acu mai pierd putin timpul pe DC si pregatesc si io pranzul si pe urma iesim la plimbare intr-un orasel de langa noi unde e "sarbatoarea cartofilor" si pe urma imi iau in serios rolul de burticoasa

http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox

fulguletz spune:
roserbitza, ti-am trimis un PM.. cu
David, 30 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox

monica-elizabet spune:
fulguletz ce frumos....sarbatoarea cartofilor...distractie placuta! asa asa bine faci ca faci fitze hi hi ca dupa aia vine fitzosul mic si noi nu mai avem loc hi hi
eu am reusit sa termin cu pregatirea pranzului nu mai lipseste decat sa pape alex ca tati are pofta...cu el nu-mi fac probleme...de mine ce sa mai zic.
monica

monica-elizabet spune:
roserb, camera biancai este superba, dar fetitza ta e de 1000 de ori mai dragutza si mai frumoasa decat camera...asa ca eclipseaza tot.
bb unde o sa stea tot in camera cu binaca sau separat?
eu il mut pe alex pentru scurt timp la mama...asa vrea el, asa-mi zice mereu ca el sta cu mama si bb cu mine...dar o sa mai vedem cand ajungem acasa ce si cum...
va pup si pofta buna!
monica

roserb spune:
Monica, Fulguletz, ma bucur ca v-a placut cum a iesit camera, pe mine ma incanta ca e foarte luminoasa.
Monica, iti dai seama ca nu am curaj sa-l pun pe bebe in aceeasi camera cu zurlia de fiica-mea.La inceput va sta in dormitorul nostru (cateva luni), apoi il mutam intr-o camera separata care acum e mobilata cumva intre birou si camera de tineret. Asta pana va incepe si el sa fac mofturi ca nu-i place mobilierul si ambianta
, moment in care va trebui sa ne construim casa ca sa aiba toti loc- hihi!
Probabil ca primele zile va sta si Bianca la mama mea, dar dupa aceea as vrea s-o aduc acasa ,ca si asa in ultima vreme e cam istericoasa si nu vreau sa zica c-am dat-o la o parte. O sa vada ea ce atmosfera "placuta" va fi acasa cu un bebe urlator, dar o las sa se convinga singura...
Fulguletzule, sarbatoarea cartofilor?- dar te plimbi, nu gluma. Cat despre toane si mofturi, da-i inainte acum cu elan, ca dupa ce vine bebe ai imbulinat-o! Asa am facut si eu inainte de Bianca si tare bine mai era. De data asta insa, nu mi-a mai cautat nimeni in coarne-
.
Roxana-saptamana 35
DPN 6 nov- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

diana2004 spune:
Buna burtici !Activitate intensa pe-aici !
Roserb ,asa am patit si eu in urma cu o saptamina si tot dupa o plimbare prin Carrefour unde am luat o aglomeratie ...
Tot citisem ca pregateati camera lui bb si am decis brusc sa cumparam salteluta pt. bb al nostru (patut am primit de la o prietena).Nu va puteti inchipui ce au protestat finii nostri ,ca nu e bine sa cumperi lucruri pt. copil inainte de nastere ,etc. Noi nu avem pe nimeni in Pitesti ,cine sa mi le cumpere apoi ? Noroc cu mama mea ,care desi are o virsta si e destul de bolnava s-a oferit singura sa vina sa ne ajute la inceput ... Draguta de soacra are doar 56 de ani dar ne-a spus (de fapt sotului ca mie n-a avut curaj ),ca ea nu stie sa creasca un copil ,ca pe sotul meu l-a crescut bunica lui .Nu-i nimic ,o sa aiba ea nevoie de mine si o sa ma fac si eu ca ploua.
Ieri in apartament a fost ca pe santier , de cind se apropie DPN-ul sotul meu nu mai are stare ,tot gaseste ceva de reparat ;ieri a reparat caloriferele ,eu i-am spus ca nu pot sa-l ajut si i-a cam iesit curatenia pe nas
In schimb i-am facut un tort din care eu nu pot sa maninc

ionela roxana spune:
Feliss vezi ca ti-am trimis unn PM.;inca o data iti multumesc mult, mult de tot;prima oara cand am citit mesajul de la tine am ramas putin fara glas
; esti o dulce
Feliss sa stii ca si eu inainte de a o naste pe Arisa nici nu-mi puteam imagina cum o sa arat eu cu copil;apoi dupa ce-am nascut-o mi se parea totul ca este un vis inca, nu-mi venea sa cred ca EU am devenit mamica,ma uitam in oglida si ma intrebam "cine sunt eu, si mi se parea ca am devenit atat de puternica si importanta in lume, incat credeam ca nu mai exista nimeni c-a mine, dar cu timpul am revenit cu capsorul pe pamant
;nu te mai gandi ca nu o sa te descurci sau alte vise urate, mai rau te stresezi gandindu-te si nu-i face bine lui bebe;dupa cum se vede esti un om@luptator si c-am ce-ti propui indeplinesti, asa ca te vei descurca cu siguranta
trateaza-ti din timp hemoroizii, caci pe urma va fi de rau
apropo ti-am vazut profilul, si am observat ca locuiesti in sectorul nr. 2;pe unde mai exact; si eu m-am nascut in sectorul 2 se deaceea; cum a fost la masa finilor
; ce bunataturi ai mancat
Bits ce spui tu despre aceea branzica, mie una nu-mi prea prezinta incredere;mai bine las-o dumnezeule decat sa ti se intample ceva acum pe ultima suta de metrii;vorba lui Feliss, numai la gandul ca zeama este baloasa iti poate intoarce stomacul pe dos, chiar daca branzica in sine nu are nimica;fii cuminte si dao la o parte; ai grija de tine
Camycum te simti;esti bine
Fulguletzau fost buni cartofiorii;profita acum la greau de bunatatea sotului, ca dupa sosirea lui praslea cel voinic vei c-am sta la coada
Roserb frumoasa camera are Bianca, imi place fffff. mult;Bianca trebui sa fie tare mandra de ea; sa vezi peste vre-un an jumate cand mezinul are sa intre in camera ei ce taraboi o sa fie;ai grija de tine ca vad ca mai ai foarte putin
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

danamunti spune:
Fetelor am si eu o problema.Poate ma lamuriti voi.De cite ori am fost la control mi s-a spus alta data in care pot naste.Eu nu inteleg cum mi se pot da 5 date diferite in care pot naste(5,6,8,10,15 decembrie).Se pare ca medicii de aici umbla cu capul in nori.Eu,dupa calculele mele ar trebui sa nasc pe 15 decembrie,dar deja nu stiu ce sa mai zic.Deja ma amuz teribil.Data viitoare poate imi zice alta data.Voi ce credeti?
Dana 30 saptamini

ionela roxana spune:
"Noapte buna!!!" la burtici
si la
, ave-ti grija de voi
si mai vorbim maine;merg sa ma
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Jasmine spune:
Cici,bine ai venit printer noi.
Sa ai parte de un bebe cuminte si mancacios.
Felis,eu am luat cate 3 paracetamol pe zi.De ieri ma simt mai bine.
Nici eu nu ma vad cu bebe in brate.Pur si simplu nu-mi vine sa cred ca EU o sa am un bebe al meu.Si ma gandesc ca mai e atat de putin
.probabil la momentul ala o san e dam seama ca e real totul.
Jasmine 33 saptamani