despre continenta sexuala....

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pulstar spune:

Lily, iti multumesc pentru gandurile tale bune ma bucur ca ti-am putut fi de ajutor.
_

Eu cred ca ceea ce a vrut sa spuna lily este faptul ca pana acum a avut o parere proasta despre aceast tehnica din cauza unui individ slab de caracter care a amagit-o si a facut-o sa sufere, insa acum dupa ce a avut ocazia sa se documenteze si sa se edifice asupra ceea ce inseamna cu adevarat si ceea ce reprezinta aceasta tehnica in esenta, a inteles ca tehnica in sine este perfect ok problema fiind modul in care aceasta este inteleasa si modul in care este folosita de catre unii, in acest caz gresit...
Asadar tehnica in sine este ok, mai conteaza si calitatea omului care se foloseste de ea, si modalitatea in care o abordeaza: mistica sau naturala, fireasca..
_
Ma bucur ca ai reusit sa treci peste suferinta ta si ca ai avut puterea de a te desprinde de trecutul dureros care ti-a umbrit atat de mult timp viata. Nu este nici odata prea tarziu sa privim viitorul cu optimism In cele din urma viata ne va rasplati pentru asta...

_
Nimic nu se pierde, totul se transforma..
--------------------------------------
http://photos.yahoo.com/pulstar3/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Pulstar-
iti multumesc pt sustinere, intr-adevar suferinta a fost mare. Acum 10 ani nu aveam pe cine intreba si de unde sa ma documentez deoarece nu stiam numele exact al tehnicii 'continenta sexuala' !
Avantajele tehnicii nu eram sigura ca sint valabile si pentru cineva care nu a practicat-o, nu stiam ce sa cred numai din vorbele cuiva care o practica si de care el ca personaj masculin era fara indoiala deosebit de incintat!!! Spunea ca energia sexuala nu trebuie pierduta, asa cum o pierd barbatii cind ejaculeaza, se mentinea in forma datorita aceste tehnici. Ceea ce nu prea intelesesem. Avusese mai multe partenere, se laudase cu asta si se prezentase ca fiind un tip bun, generos si dornic sa initieze sexual o fata.
Mi-a vorbit de faptul ca in acest fel riscul sa ramin insarcinata nu ar exista, dar daca as avea un copil cu el ar fi gata sa ne casatorim. NU a fost cazul ! Nu am regretat ce a fost, insa citeva lucruri m-au marcat. Puteam ramine insarcinata studenta fiind, nu lucram, el nu lucrase niciodata-cine m-ar fi ajutat sa imi cresc copilul??
Multi ani am fost incapabila sa ma vad alaturi de altcineva. Chiar cind am avut sansa sa cunosc un cu totul altfel de om, dupa nici-un an , nu ma puteam desprinde de imaginea celuilalt.
I-am povestit -poate era mai bine sa fi tacut!- nu a parut surprins de nimic din tot ce mi se intimplase (in acel an), insa tot nu reuseam sa inteleg si sa imi revin.
Iar la un cabinet de ginecologie, medicul nu mi-ar fi putut explica mai bine ceea ce s-a scris aici .

Am povestit ceea ce mi s-a intimplat - poate ca e greu sa intelegi si sa crezi anumite lucruri care s-au intimplat cuiva pe care nu il cunosti. Uneori viata chiar 'bate' filmul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Reliana
Lily tu cu cine tii cu noi sau cu ursul????? Hotaraste-te ce vrei odata e alba odata e neagra!

--------------
If you look into someone's face long enough, eventually you're going to feel that you're looking at yourself. (P.Auster)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Eu ce nu inteleg e ce legatura are continenta cu femeile, in afara de faptul ca riscul de a ramane insarcinata e redus, pentru ca din descriere pare a fi o chestiune masculina. Dar, daca femeia foloseste alt mijloc anticonceptional, nu vad nici un beneficiu sau dezavantaj, pentru femeie.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by conchita
...inchei aici participarea mea la topic

quote:

quote:
Originally posted by Reliana
Lily tu cu cine tii cu noi sau cu ursul????? Hotaraste-te ce vrei odata e alba odata e neagra!

Este evident ca lily tine cu noi si nu cu un anumit urs ...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by casandra

Eu ce nu inteleg e ce legatura are continenta cu femeile, in afara de faptul ca riscul de a ramane insarcinata e redus, pentru ca din descriere pare a fi o chestiune masculina. Dar, daca femeia foloseste alt mijloc anticonceptional, nu vad nici un beneficiu sau dezavantaj, pentru femeie.

Casandra, pai sa vezi, ca si femeia "ejaculeaza". prin continenta, se abtine, la randul ei, de la asemenea risipa de lichid si energie-ca le sublimeaza. orgasmul feminin este diferit, practicand continenta, nu pe calea normala, ca rezista barbatul mai mult. ci pentru ca manipuleaza si ea energia, obtinand legendarul orgasm de o saptamana. dar asta cica vine dupa 10-15 ani de practica si o mie de dileme despre ce sa faca ccc cu energia astfel economisita?

--------------
If you look into someone's face long enough, eventually you're going to feel that you're looking at yourself. (P.Auster)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

quote:

quote:
Originally posted by casandra

Casandra, pai sa vezi, ca si femeia "ejaculeaza". prin continenta, se abtine, la randul ei, de la asemenea risipa de lichid si energie-ca le sublimeaza. orgasmul feminin este diferit, practicand continenta, nu pe calea normala, ca rezista barbatul mai mult. ci pentru ca manipuleaza si ea energia, obtinand legendarul orgasm de o saptamana. dar asta cica vine dupa 10-15 ani de practica si o mie de dileme despre ce sa faca ccc cu energia astfel economisita?

--------------

Adica la batranete, in lipsa de alta ocupatie poti sa simti si legendarul orgasm!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Pulstar, te rog sa ne dai si noua link-ul pentru ceea ce ai scris pe pagina precedenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

1. Omul este parte din Univers, el interactioneaza atit cu mediul, cu natura, cit si cu ceilalti oameni. Prin cunoastere poate evolua , poate ‘creste’ si se dezvolta spiritual, nu numai din punct de vedere fizic. Universul are legi nevazute, descoperite de fizicieni, chimisti, psihologi etc. si de care trebuie sa invatam sa tinem cont.
2. Omul care incepe sa studieze capitole, portiuni dintr-un domeniu anume , poate sa si experimenteze teoria in functie de gradul lui de –intelegere, interes,curaj. Dar si din curiozitate sau cu gindul sa critice. Asta nu as recomanda, sa faci un anumit lucru doar din curiozitate si spirit critic, deoarece nu te ajuta in cunoastere. Poti citi carti doar din curiozitate si spirit critic, dar nu vei fi impresionat, nu vei pricepe mare lucru ca in cazul cind esti pasionat, cind indragesti autorul si scrierile lui
3. Continenta este o tehnica- descrisa fie in varianta yoga- fie in varianta TAO!
4. Niciodata nu am practicat yoga sau TAO , doar am citit cite ceva , am avut ocazia sa cunosc persoane care o practicasera , care incepusera sa tina si un regim vegetarian , dar m-am gindit ca mie nu mi se potrivesc. De ce ? Prejudecati, indoctrinare, teama de necunoscut…cite putin din fiecare.
5. Riscurile de a practica aceasta tehnica-continenta nu cred ca exista . Exista proasta intelegere si indoctrinare –“ nu e bine sa faci asta ca patesti cine stie ce…” Ce anume sa patesti? Sa o iei razna? Sa te dereglezi hormonal? Lipsa intelegii si armoniei in cuplu, lipsa dragostei, lipsa unui orizont spiritual si nu doar amorul fizic, lipsa comunicarii ,frustrarea si regretul ca nu esti cu persoana potrivita sau ca esti singur-astea sint riscuri!!!
6. Nu vad cum ar putea cineva sa oblige pe altcineva sa practice, sa aplice lucruri care nu il intereseaza, nu i se par importante , de care nu este convins ca merita ?! Inseamna sa subestimezi pe altul si sa interzici dreptul la libera exprimare si informare.
7. Cit despre sintagma “tu cu cine tii cu noi sau cu ursul????? Hotaraste-te ce vrei odata e alba odata e neagra!"
nu vad ce rost are in subiectul de fata venita din partea unui moderator pentru care am avut tot respectul, toata intelegerea si toata simpatia?! Cind mi-a atras atentia (inclusiv la subiectul acesta care a mai fost dezbatut), ca si de citeva ori la subiecte care fiind legate de suflet, de sentimente si aspecte cit se poate de intime am preferat sa tac. DE CE? De ce sa traga concluzii fara sa se intrebe mai inainte care sint consecintele pt cei carora li s-a adresat si cit sint de adevarate ? De ce sa judece oameni care i s-au adresat frumos si cu sinceritate de cite ori s-a ivit ocazia si pe care prea putin sau deloc s-a preocupat sa ii cunoasca? De ce sa vorbeasca si sa critice pe altul si apoi sa ignore jigniri si abateri de la subiect din partea altor membri- a se vedea conchita! Sau ceea ce e valabil pt unii, nu e valabil si pentru altii?! Ori limba romana atit de plina de sensuri, atit de frumoasa, de eleganta, dar atit de grea si UNICA pe mapamond a devenit ‘piatra de poticnire’ in relatiile si discutiile vorbitorilor de limba romana ?
Succes!

Mergi la inceput

Conchita iarasi dai cu bata-n balta ....

quote:
..obtinand legendarul orgasm de o saptamana. dar asta cica vine dupa 10-15 ani de practica

Daca tie ti-au luat 15 ani de practica ca sa ajugi la orgasm e problema ta, probabil vorbesti din experienta, dar nu generaliza, lucrurile nu stau asa...
Ca potzi sa ajungi la un orgasm de o saptamana asa cum spui tu practicand continenta, e adevarat insa asta se intampla doar in cazurile extreme, dupa ani de practica intr-adevar. Aici insa nu vorbim despre extreme ci despre cazurile normale si oamenii obisnuiti. Ai fi surprinsa cat de repede ajungi la rezultate practicand continenta...
Nu te impiedeca nimeni sa ajungi la un orgasm de o saptamana, daca asta este ceea ce cauti, insa aici nu vorbim despre asa ceva...(inca)
-----------------------
Casandra, in cazul femeilor tehnica este identica, se refera la evitarea descarcarii exploziva prin orgasmul conventional,ceea ce reprezinta o risipa inutila de energie vitala...
-----------------------
iselin, aici este link-ul pe care-l doresti:
http://www.qitianshi.com/articole/hormoni.php
-----------------------
quote:
Originally posted by lily
1. Omul este parte din Univers, el interactioneaza atit cu mediul, cu natura, cit si cu ceilalti oameni. Prin cunoastere poate evolua , poate ‘creste’ si se dezvolta spiritual, nu numai din punct de vedere fizic. Universul are legi nevazute, descoperite de fizicieni, chimisti, psihologi etc. si de care trebuie sa invatam sa tinem cont.
2. Omul care incepe sa studieze capitole, portiuni dintr-un domeniu anume , poate sa si experimenteze teoria in functie de gradul lui de –intelegere, interes,curaj. Dar si din curiozitate sau cu gindul sa critice. Asta nu as recomanda, sa faci un anumit lucru doar din curiozitate si spirit critic, deoarece nu te ajuta in cunoastere. Poti citi carti doar din curiozitate si spirit critic, dar nu vei fi impresionat, nu vei pricepe mare lucru ca in cazul cind esti pasionat, cind indragesti autorul si scrierile lui
5. Riscurile de a practica aceasta tehnica-continenta nu cred ca exista . Exista proasta intelegere si indoctrinare –“ nu e bine sa faci asta ca patesti cine stie ce…” Ce anume sa patesti? Sa o iei razna? Sa te dereglezi hormonal? Lipsa intelegii si armoniei in cuplu, lipsa dragostei, lipsa unui orizont spiritual si nu doar amorul fizic, lipsa comunicarii ,frustrarea si regretul ca nu esti cu persoana potrivita sau ca esti singur-astea sint riscuri!!!
6. Nu vad cum ar putea cineva sa oblige pe altcineva sa practice, sa aplice lucruri care nu il intereseaza, nu i se par importante , de care nu este convins ca merita ?! Inseamna sa subestimezi pe altul si sa interzici dreptul la libera exprimare si informare.

lily bine spus...

_

Mergi la inceput