Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (13)
Raspunsuri - Pagina 14
piatra lunii spune:
MONET, tare faine poze, si ce bine arati!!
IRINEL, Ingrid cre'ca si-a facut norma de trezit de 4 ori pe noapte :)), ca daca azi noapte s-a trezit prima data la 4,de la 10 seara, apoi s-a trezit tot din juma de ora-45 de min. O sa ma duc sambata sa vad ce cereale gasesc aici.
voi le faceti radiografie a soldurilor la bebei? Ca aici cica ar trebui s-o facem, intre 3-5 luni, abia ne-au zis acu.
monet spune:
fetelor,
hai, ca va prind dis-de-dimineata:)
gabitz, eu sint sigura ca e un dintisor. asa mi-a spus prietena mea ca se manifesta si victoria, dar dupa ce ies doi dintisori nu mai e asa o problema, se pare. pur si simplu, copilul se apuca sa urle aparent fara motiv. pina cind au descoperit parintii gingiutele albite. cred ca i-au pus gel, orajel, se cheama in america si e pentru bebelusi. nu i-au pus de multe ori, doar in citeva seri ca sa se linisteasca victoria si sa poata dormi.
multi pupici lui dennisuc!
alina33, da, si eu ii cint liei 'alunelu'-alunelu'; ii place la nebunie!:) ce face dragos? e cuminte azi?:)
ioana, lia are scaun-hamac de la fisher-price. da, are vibrator da' nu prea i-l punem. scaunelul il foloseste in fiecare zi, mai ales cind noi mincam (o punem pe masa linga noi si ea se uita la noi de acolo:)). lia poarta huggies numarul 3 - se intind foarte bine, mie imi plac si cred ca si ei. pupici scumpi lui patri!
madutz, sanatate cita incape pentru ana-maria scumpa a ta. lasa ca se face ea mare si puternica!
mamaleone, multa sanatate lui anghelus si plimbari placute pe-afara cu amindoi !
iuliana, alsa, mai, ca-i fain sa te plimbi! salutari lauretei si lui mihnea. si desigur, pupici lui rares!!
hai ca fug ca e tirziu, vin repede dupa-masa ca s-o iau pe lia sa mergem la un birthday party! (un prieten de-al parintilor mei, dar mama ii face party-ul la ai mei acasa, asa ca ma duc sa ajut si eu putin). deci diseara ne vedem cu tati numa' pe la 8-9-10.... el n-are vreme sa vina la petrecere, lucreaza tirziu (nu ca mine).
irinusha, unde esti??
mona si lia (24.04.2004)
poze lia
www.imagestation.com/album/?id=3434700093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">iara poze
www.imagestation.com/album/?id=3225170093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">poze octombrie
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">povestea nasterii liei
monet spune:
lia nu se trezeste in timpul noptii, doar spre dimineata, intre 5:30 si 6:30, bea laptic si iara doarme pina pe la 8 si ceva cind o scol eu s-o imbrac si s-o pregatesc pentru lotti (vecina care are grija de ea) -- ca altfel cred ca ar mai dormi:)
pupici!!!
mona si lia (24.04.2004)
poze lia
www.imagestation.com/album/?id=3434700093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">iara poze
www.imagestation.com/album/?id=3225170093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">poze octombrie
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">povestea nasterii liei
gabitza_ro spune:
Sunt f. suparata, ma simt descurajata si am o ciuda mare pe sistemul de sanatate de aici.Daca eu azi am o problema cu copilul meu si vreau sa il vada cineva(ca imi arde buza)...mi se da timp la doctor peste o sapt.Pai ce naiba sa fac eu pana luni la ora 10 si un sfert cand copilul meu e plin de bubitze din cap pana in picioare in urma tratamentului dat tot de ei???
Apoi i-am zis tipei in tel si de comprtamenul cu urletele si am primit un raspuns care m-a lasat masca...''Copilul are colici''....Cum sa faca colici la 4 luni, daca nu a avut deloc pana acum, plus ca maraiala asta a lui nu seamana deloc cu noptile albe care ti le face un copil cu colici(asta din ce am auzit)...Mi s-a spus sa cumpar medicamente impotriva colicilor si eu sa exclud din alimentatia mea produsele lactate(in ipoteza ca copilul e alergic la laptele din vaca)....asta dupa ce aseara o alta asistenta mi-a recomandat sa ii dau mancare copilului ca dasta urla...si cand le-am spus ca daca cumva ii apare un dinte mi-a spus''nu se poate dintii nu apar la 4 luni...
mah fetelor imi vine sa urlu de nervi si nu am cu cine sa vorbesc ...imi descarc si eu oful pe forum.
scuze ca sunt asha negativa dar sunt suparata rau!
Gabitza si baietzelul Dennis, data nashterii 9 iunie 2004
http://community.webshots.com/user/gabitza_ro
Irinusha spune:
Buna fetelor!!!
Am reusit si eu sa pun cateva pozici noi.
Faceti aici http://community.webshots.com/album/148023844nDAVvY/1 si http://community.webshots.com/album/140554340ZRbGzj/3 click ...
Incerc sa revin, poate reusesc sa citesc ceva, ca tare vorbarete mai sunteti!!! Va pupam!!!
Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
ManuClau spune:
Buna fetelor!
In primul rand multumesc pentru primire (sau mai bine zis pentru reprimire).
Imi pare rau ca n-am mai reusi sa intru pe forum zilele astea, dar am avut foarte multa treaba. Seful de la scarbiciu m-a lasat un an acasa cu conditia sa lucrez la proiecte de la domiciliu. De parca nu am eu destule pe cap si asa, fara sa mai punem si munca...
Asa ca nu mai stiu cum sa ma impart sa le fac pe toate. Noroc ca o am pe mama pe care o trimit in parc cu Delia ca sa mai pot lucra si eu un pic.
In sfarsit. N-am apucat sa citesc tot ce-ati mai scris voi, dar mi-au mai cazut ochii pe cateva lucruri si am sa incerc sa raspund:
Madutza, conexiunea este la Astral. Pana acum m-am chinuit cu dial-up de-mi venea sa ma arunc pe fereastra de nervi. Acum s-a mai desteptat lumea pe la noi prin zona, asa ce s-a facut o retea mai buna si cu net nelimitat, etc., si hop si eu, ca de, trebuia sa intru pe forum.
Pd, am vazut ca esti in cautare de PentActHIB. Si eu tot vaccinul asta i-l fac Deliei, dar nu am avut nici o problema sa-l gasesc. Dar cine stie, poate e penurie acum? Ar fi nasol, pentru ca si la noi se apropie urmatorul vaccin. In orice caz, eu iti recomand sa te duci sa incerci la farmacia 2NA, care e in spate la Unirii (in cladirea pietii). E cea mai aprovizionata farmacie din orasul asta, si sa stii ca si doctorita noastra mi-a recomandat-o. Si asta nu numai pentru vaccin, e valabil pentru orice tip de medicamente greu de gasit.
Acum, despre diversificare: cereale nu se recomanda copiilor cu tendinta de ingrasare, pentru ca ii face pastosi - nu bun. Biscuiti, nici atat.
Ce mi-a zis mie doctorul: se incepe cu cateva picaturi de suc (o lingurita) in prima zi, de preferat morcov pentru ca e destul de inofensiv. Zilnic se mareste treptat cantitatea, pana se obisnuieste organismul cu fructul respectiv (4-5 zile). Oricum, nu mai mult de 30ml. Pe urma se poate introduce alt fruct (de exemplu eu i-am dat mere), in acelasi mod. Piersicile nu mi le-a recomandat, pentru ca se pare ca in anotimpul asta nu mai exista pe piata piersici fara gramezi de chimicale. Deci eu i-am dat suculet, cam 60ml la inceput in biberon iar pe urma l-am ingrosat cu cereale fara gluten de la Hero si i-a placut. Acum am introdus si bananutza (1/3 de banana) pasata si o lingura de branza de vaci facuta cu calciu lactic (se pare ca e mai bine asa, ca-i cu lapte fiert). Asta-i masa ei de ora 10-11 dimineata. Si ii place. Seara pe la 6.00 ii mai dau un bibe cu lapte + cereale (nu multe cereale, ca sa poata curge prin tetina). In rest, doar laptic. Saptamana viitoare poate am sa incep sa-i dau si zeama de supa.
Sper ca am fost de folos.
Dar am si eu o intrebare: ce ceiuturi imi recomandati voi sa-i dau, ca nu vrea nici in ruptul capului sa bea ceai. I-am luat Babydrink si Hipp si nu vrea. Am incercat si natural, cu chimen, anason, musetel. Ti-ai gasit! Urlete!
Va pup, ca mai am treaba pe-aici.