Mamici de ianuarie-februarie 2005(39)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Am pus si eu mai multe intrebari pina acum si nu mi-a raspuns nimeni... . Intrebam de eco la dr. Poiana, apoi de site-uri cu camere de bebei...

Nimeni nu vorbeste cu mine, nimeni nu ma baga in seama, nimeni nu ma iubeeeeste

Leta & bb Andreea 24+
dr. tutunaru - elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Uite ca-ti raspund eu Leta ca sa nu zici ca nu te iubeste nimeni.
Si eu am fost la Poiana, ca doar nu eu am lansat moda cu el, dar nu mai tin minte intrebarile puse de tine. Cand le gasesc iti spun. Atata doar ca este bine sa mergi dupa 27 de saptamani ca sa faci4D ca se vede mai clar cea mica. Eu am fost la 22 sapt si se vedea dar atunci nu era ea formata bine de tot. Costa vreo 2.5 mil lei iar daca mai vrei si 4D in plus te mai costa 900.000 lei deci 3.4 mil lei in total.

Camere de bebei, ce anume te intereseaza - mobolier sau decorarea camerei. Eu am gasit ceva dragut (desi, din pacate nu am unde sa fac o astfel de camera lui Bia) pe siteul celor de la potterybarnkids.com iar mobilier mi-a placut al celor de la Pali.it. Pali gasesti si la noi in Roamania dar costa foarte mult, parca era un dormitor complet vreo 2.500 eur. Ceea ce a scris Candy ca gasesti pe siteul celor de la bebelusultau este chiar cea de la Pali. Anything else?

"ingerasele" 27+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Leta, era o camera draguta de bebei in catalog la bebelusultau.ro, daca vrei sa te inspiri (era superba, pe vernil, dar costa o gramaaaaada de bani - peste 100 de milioane). Mai erau idei de camere de bebei si in revistele Caminul, daca poti face rost de undeva de colectie.
Uite si un site in spaniola, intra si pe link-urile din stanga paginii.
Gasesti si sfaturi utile, daca stii limba.

http://www.proyectoyobra.com/elbebe.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Ingeras, nu stiu ce sa-ti spun despre cursurile de la Municipal.. ma mai gindesc. Ce presupune asta? Cit dureaza o sedinta?
Despre faptul ca nu ne-am cunoscut.."live" no problem..ne putem vedea toti 6, la Parcul Moghioros intr-un week-end, dupa ce sotul meu iese din spital..

Coca 24 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Candy, eu ti-as recomanda de ex, un patut din acela ca pe site-ul bebelusultau, adica in forma de masinuta,parchet pe jos,o mocheta foarte viu colorata pe jos,sau eventual cu mult albastru ...masuta de plastic si 1-2 scaunele tot de plastic,ptr a evita accidentele...perdeluta colorata la geam si o lustra cu desene din Carrefour.Daca patutul masinuta ti se pare scump, ii poti lua un patut care are la unul din capete un dulap,ptr hainute... A...si neaparat o lada ptr jucarii. Oricum parerea mea este ca nu trebuie aglomerata foarte mult camera copilului si incearca sa nu pui obiecte din sticla, sau mobila cu colturi ascutite...

Coca 24 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Candy, ce inseamna hipoxie? Nu mai scrieti fetelor faze d-astea ca visam urat pe urma... hm.. am scris eu mai demult ca m-au speriat si la coafor ca povestea o tipa ceva cu moarte clinica de la rh... rh care la mine e negativ. Da' acum daca tot sunt gravida oricum nu mai am cale de intoarcere, hi, hi.
Eu as vrea cezariana, dar daca doctorita imi zice sa incerc natural cu epidurala ca poate fi mai bine daca n-am probleme de alt gen care sa implice operatie... asa o fi.
Fetelor, Aslavital nu sunt produsele Anei Aslan. E un nume creat de Farmec pentru a face confuzie. Mai bine cautati crema antivergeturi la Gerovital, care chiar e buna si recunoscuta mai mult pe-afara decat pe la noi.
As merge si eu la cursurile alea, m-a trimis si dr. mea. Dar nu m-am interesat la receptie. Numai ca eu lucrez pana la 6. Sunt cursuri teoretice, Ingeras, sau si exercitii?

Megg 25+ si bb Mara

Mergi la inceput