Cu ce ii servim pe musafiri ?
Raspunsuri - Pagina 3
schuster laura spune:
PUI UMPLUT LA CUPTOR
INGREDIENTE:
-un pui s-au gaina de 1-1,2kg.
-magiran si sare
INGREDIENTE UMPLUTURA:
-1 creier de vita (s-au porc)
-100g ciuperci
-50g unt
-1 chifla mai tare
-1/8l lapte
-2oua
-sare,piper,nucsoara de muscat si putin unt
MOD PREPARARE:
Puiul s-au gaina se spala,se zvinta si cu sare si magiran inauntru si in afara il condimentam.
Creierul se spala se fierbe si se taie marunt.
Cupercile la fel se taie marunt,se amesteca cu creierul si se prajeste ca.6-7min in unt.Se pune la racit.
Chifla se inmoaie in lapte se stoarce bine si se amesteca bine cu masa de ciuperci-creier.Se adaoga ouale si se amesteca bine adaogind condimentele de mai sus.
Cu aceasta masa se umple puiul si seschizatura se coase s-au se prinde in scobitori.
Acum puiul se pune intr-o tava s-au forma unsa cu unt si se da la cuptorpt.60-89 min.la 200°C.
In timp se unge cu sucul care si l-a lasat,si se lasa sa bevina maro-auriu.
Dupa ce este gata se scoate ata s-au scobitorile se taie in doua se pune pe un platou si pe linga se pune umplutura.
Se poate servi.
schuster laura
adrianafedorca spune:
eu intotdeauna am in casa o cutie de porumb boabe, o cutie de ciuperci maruntite , 2 conserve de ton in ulei ( se scurge putin din ulei ) , maioneza , si fac o salata de ton de te lingi pe degete, se face repede nu trebuie sa toci sa coci etc, se amesteca ingredientele de mai sus cu cu 2-3 linguri de maioneza, 1 ceapa ( eu pun rosie sau daca e sezon ceapa verde ) tocata marunt si asta e tot
pofta buna
sa-mi spuneti daca va place
ADy
anne-marry spune:
o reteta desert:
PROFITEROL
este super reteta, super rezultatul si nu e f greu de facut:
se face un aluat frnatuzesc astfel: pui umpik de apa la fiert, cu un varf cutit de sare si margarina. cand clocoteste, se pune i ploaie faina cernuta bine si se ia de pe foc imediat. se mesteca bine pana se face ca un cocolos, se pune iar pe foc si se mia amesteca pana ramane o urma albicioasa pe cratita. va rezulta un aluat sub forma de sfera. se lasa la raciyt si se amesteca cu spiralele de la mixer, cu 3-4 oua, depinde de marime, care se pu PE RAND cu totul cu albus, pan devine coca ceva mai vascoasa. adica curge d epe lingura dar ffff ffff fff greu. se pune in spritz, sau intr-o punga pe care o taiati la un capat putin, si se pune in tava unsa si tapetata, sub forma de mingiute si se da la cuptorul deja incins, la foc fff mic. vedeti ca se umfla tare si repede asa ca asezati-le distantater si vedeti sa nju se arda. se cot, se lasa la racit, se umplu cu o budinca, crema sau frisca de la tub, si se dau cu un capat prin glazura de ciocolata. se pun apoi cate 4-5 bucati, depinde de mairme in cupe, pe un "pat" de inghetata,sau daca e iarna, de frisa, sau crmea sau porice altceva cu care nu ati umplut gogoselele.
pofta bunaaaaaa
anne-marry 31 sapt DPN 21 Dec.
http://photos.yahoo.com/aniuta22111980
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA