oktoberfest münchen -festivalul berii

oktoberfest münchen -festivalul berii | Autor: carolada

Link direct la acest mesaj

nu stiu daca s a mai vorbit despre asta,eu una n am vazut nimic legat de subiectul asta.
deci ieri fusei la münchen ne am lasat masina prin neuperlach ,am luat metroul (care e vechi de peste 30 ani,dar arata mai bine ca ala din viena)lumea care mai de care mai patrioata(adica in costum national-eu una ador toalele astea,adica dirdlkleid -rochia aia cu sort si cu bluza cu maneci bufante-si l am bazait pe al meu sa mi cumpere,desi s scumpe ,mai demult am probezat o rochie de asta si mi statea f.bine)coboram la theresianwies,n .acolo lume peste lume corturi imense pline de oameni si veselie.am papat faimosii carnati albi si da i cu bere(care se serveste numai la halbe de un litru)eu una dupa juma de halba eram rosie la fata ca si pulovarul pe care l purtam ,si i am tras si eu modest o chiuitura ca la noi la romani"hai prosit! hai prosit!"din 5 in 5 minute orchestra canta impreuna cu toata populatia si era musai sa ridici halba de vreo cateva ori si sa dai noroc cu ceilalti

www.camping-kasern-salzburg.com

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

eu ma nimerii cu ei in tren.
Cu "cadavrele" de'. De se intorceau in septembrie de la OktoberFest ca intr-o calatorie in timp.
In viata mea nu am mai vazut atatia oameni beti la un loc. Unul dormea pe platforma dintre vagoane si'l tot strangea usa aia electrica de gat periodic. Ca sa nu mai spun ca toti de se duceau la WC il calcau pe maini.
Pina la urma s'a sfarsit totul cu o bataie cu inimioare de turta dulce si dusuri cu bere. Din cand in cand le mai scapa si sticla de bere alaturi de continut.
Noroc cu un baiat mai simtit care era cu ei - aduna cioburile si le manca.

Alin

*Ex astris, Scientia*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Eu nu am rezistat si mi-am cumparat o rochie - dirdlkleid, dar nu prea am ocazia sa o port aici. Am pus-o anul trecut la un Oktoberfest organizat de Lufthansa.
Ce as vrea sa fiu acuma in Munchen unde curge berea, a si carnatii aia cu cartofi cu ceapa........
Hai ca aproape am uitat ca e Oktoberfest sa ma documentez cand e organizat si la noi. Nu se compara cu cel din DE, dar santem si noi in spiritul ala de veselie si bautura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Orasul e supraaglomerat, sa mergi cu metroul e sufocant si intalnesc atatia cetateni turmentati cati n-am vazut de cand sunt aici. Asta inseamna pentru mine, locuitor al Münchenului, Oktoberfest. Orasul e invadat de turisti ,numai in prima saptamana au vizitat Oktoberfest-ul peste 3 milioane de persoane. Asa ca Xeno, mai bine le zicem "cadavrele.com" (Cica cei mai destrabalati ar fi turistii australieni iar japonezii, cand aud cuvantul Germania asociaza imediat cu Oktoberfest, bere si autostrada).Daca vrei sa bei o bere, astepti la cozi imense (asta in caz ca nu ti-ai facut rezervare acum mai bine de jumate de an) iar berea are preturi astronomice.In sfarsit, maine e ultima zi.Iar Münchenul va redeveni ceea ce a fost, un oras linistit si cel mai sigur din Europa.

P.S. Carolada, v-ati lasat masina chiar la noi in cartier.

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

camelia pai daca stiam te invitam la o bere
kilul de bere (adica halba)era 7 euro peste tot,mie nu mi s a parut mult si e buna
cred ca depinde cand te duci acolo ,daca te duci in weekend si mai ales seara nu ebine,dar noi am fost joi la pranz si inca nu se imbatase nimeni,era prea devreme
si m am dat si in trenuletz ,ala care te intoarce cu capul in jos,eu una sunt f.amatoare de asemenea "ameteli"
o sa va pun si nishte pozici mai incolo sa va clatiti ochii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Valeu Carolada, te-ai dat in trenulet dupa ce ai baut bere? Ca la mine e de ajuns si daca am baut apa sa nu mai imi placa lumea o juma de ora dupa aia !!!

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

aschiutza (ce nume haios ai,imi place)si eu ma mir ca n am avut nica,mai ales c am mancat si gramada de alune in caramel de mi am "raschetat"cerul guriidar dupa trenuletz n am mai avut tupeul sa ma dau in altceva,tura viitoare
pozici vedeti aici,albumul germany(la inceput sunt poze de la neuschwanstein si hohenschwangau)
si daca vretzi putetzi vedea si albumul linz cu intalnirea catorva romani din austria si albumul salzburg

http://community.webshots.com/user/erwina102

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Si sotzioru' a fost la un congres in München si of course, a participat si la oktoberfest. mi-a adus o inimioara albastra din turta dulce, o palarie de bayern si o cana dintr-aia de bere. ash fi vrut sa vin si io, da nu s-a putut, insa la anu' nu ratez. mi-e asha de pofta de carnaciorii aia mici si albi cu mustar dulce si de o bere weizbier...

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Eu sunt de 5 ani in Germania si inca nu am ajuns la Oktoberfest. Sunt si prin Nord destule prilejuri de betie, da in stilul din München nu.... Noi trebuie sa asteptam Weihnachtsmarkt si atunci sa te tii dulciuri si alune coapte si ciuperci pe bat! Si vin fiert cu mirodenii!!! De abia astept!
Carolada faine pozele, numai tu nu te vezi bine, asa ca mai asteptam si altele!!!

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

sa va zic o faza tare: pt ca gagicile merg la toaleta si stau de vorba la telefon, pe buda, (e cel mai linistit loc din Fest) anul viitor or ca inconjoare budele pt fete cu metal, ca sa nu mai mearga mobilele, si, in felul asta, sa nu se mai faca coada de enshpe sute de metri.:)))))) a berbati merge rapid, ca acolo e "deschis":))

Cristina

Mergi la inceput

aschiutza n am poze cu mine pt.ca eu numai pozez,ca ursuletzul meu nu prea le are cu facutul pozelor.de ex.i am spus sa mi faca poze la tobogan ,m am catarat pana sus ,am coborat voioasa si cu gura pana la urechi si zic:"arata poza"cand ma uit el ma pozase numai cand urcam(numa posterioru,)asa ca ar trebui sa mi iau un fotograf dupa mine cand plec undeva.
tinatache de chestia cu buda n am auzit o pana acu!

in alta ordine de idei fetelor fusei aseara la fiesta brazilana adevarata,am dansat de ma dor talpile dar a fost super fain

o zi buna

Mergi la inceput