Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (62)

Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (62) | Autor: vilma

Link direct la acest mesaj

Continuare de la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32844" target="_blank">Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (61)

Noiembrie

Xenia ....DPN 28 oct
Bits....DPN 29 oct- -Kenzo
Camys2000 ....DPN 31 octombrie - - Catalina Nicola
Try ....DPN 31 oct - - Alex
Monbb1....DPN 31 oct- - Sebastian
IrinaA ....DPN 1 nov-
Gioni ....DPN 29 oct- 3 nov- - Alexandru
Ela2001 ....DPN 2 nov- - Diana Andreea
Moss ....DPN 3 nov - -Alexia Stefania
for2nity....DPN 6 nov -
Roserb ....DPN 6 nov - - Mihnea Andrei
Simonacip....DPN 6 nov- -David
Printess2 ....DPN 8 nov
Ele....DPN 8 nov-
Hannen ....DPN 10 nov
Andreap....DPN 11 nov- - Maria
MariamO....DPN 12 nov-
Julia Dream....DPN 14 nov- - Radu
Dena....DPN 15 nov- - Kathryn Alexandra
Hena ....DPN 16 nov
Laura Miu....DPN14-18 nov - - Ioana Antonia
Vivian....DPN 17 nov
Ad rianna...DPN 18 nov- +
Trinity....DPN 20 nov-
Jasmine ....DPN 20 nov -
Tareia ....DPN 21 nov
Aime....DPN 21 nov- -Miruna
Madachan ....DPN 21 nov - - Eduard
Dama....DPN 21 nov - - David Andrei
Daniela Sb....DPN 21 nov
Ileden ....DPN 22 nov-
Daniela Gina ....DPN 23 nov
Eliza5....DPN 24 nov- - Alexandru
Elielenus....DPN 24 nov-
Diana 2004 ....DPN 25 nov-
Danette....DPN 27 nov - - Iris Sophie
Gibo ....DPN 27 nov-
Miche...DPN 27 nov -
Mihaela Ema....DPN 28 nov
Gandacelu....DPN 29 nov - - Ioachim
Andreeadascalescu....DPN 28 nov
Ionela Roxana....DPN 29 nov
Mate ....DPN 30 nov-
Duda ...DPN 30 nov-
Nitulica....DPN 30 nov-

44 mamici

Decembrie

Olga_Stan....DPN 2 dec- - Iosefina Maria
Eveline ....DPN 4 dec- - Andreea Bianca
Misticgirl....DPN 5 dec - - Nicholas Alexandru
Constanta 2004 ....DPN 5 dec-
Denisa 35 ....DPN 6 dec
Ellina....DPN 7 dec
Mona B....DPN 7 dec - - Vlad Andrei
Fulguletz....DPN 7 dec - - David Andreas
Ncristina ....DPN 8 dec - +
Onut....DPN 8 dec-
Onitza....DPN 8 dec - - Paul Constantin
OtiliaV....DPN 9 dec-
Descultza....DPN 10 dec -
Felis....DPN 12 dec- -Mihai Cristian
Roxanel....DPN 12 dec- - Jenascia
Iepurasu....DPN 18 dec - - Alexandru
Monica-Elizabet....DPN 18 dec- - Ruxandra Maria
Anne-Mary....DPN 21 dec- - Teodor Alexandru/Luana Teodora
1Sanziana.... DPN 22 dec
Zadi....DPN 20 dec-
Raluca.gabriela....DPN 22 dec- - Maria Alexandra
ioana du....DPN 24 decembrie- - Bianca Alexandra
Carmen ....DPN 29 dec
Elly1977....DPN 30 dec
Bobita ....DPN 3-9 ian - - Catalina Ioana

23 mamici

TOTAL : 67 cu 26 ,28 , 2 ...si raportul de forte a devenit echilibrat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

mai fetelor nu stiu de ce dar se pare ca bebe al meu vrea sa-mi dea "dureri de ficatzi",de vreo 2 ore isi masoara puterile picoarelor cu coastele mele din dreapta,nu mai stiu cum sa stau?

octy 36 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Bits si la mine la fel , mai ales daca ma agit cumva sa merg mai repede sau eu stiu cum sa stau intr-o anumita pozitie care sa nu-i placa. chiar putin mai devreme mi-a dat cateva si mie in ficati.Am observat ca daca te intinzi putin in pat iti trece.

Elena, 35 sapt, DPN-5nov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

quote:
Originally posted by bits

mai fetelor nu stiu de ce dar se pare ca bebe al meu vrea sa-mi dea "dureri de ficatzi",de vreo 2 ore isi masoara puterile picoarelor cu coastele mele din dreapta,nu mai stiu cum sa stau?

Pai Bits eu zic sa ne spuna Fulguletz cum e pozitia aia paianjen , ca si eu am aceeasi problema...

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

MICHE draga eu ma gandesc ca o fi"in patru labe".

ELA daca stau in pat mai tare se intinde ,cred ca vrea sa iasa prin "gaurica" si nu stie cum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Vreau sa stiu si eu care e faza cu infasatul?????
Bits mai indeasa-l in burtica putin, eu tot trag speranta sa ajung macar la 37.

Elena, 35 sapt, DPN-5nov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by bits

MICHE draga eu ma gandesc ca o fi"in patru labe".

Miche si bits, cu pozitia de paianjen ...pai am zis si io asa...in sensul "mai bine paianjen decat liliac a la Miche"...dar ideea lui Bits cu dormitul in patru labe nu e rea deloc..

cu David, 30 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Dragelor, nu stiu cum e la voi, dar eu cresc intr-un ritm alarmant. Cred ca pun un kg si ceva pe saptamana. Deja am 12.. Problema este ca nu imi creste doar burta, ci mi s-au umflat si mainile, picioarele si fatza. Nu alarmant dar oricum, ma incalt cu mai mare dificultate si nu-mi mai pot da verigheta jos de de deget. Eu tot sper sa nu pun mai mult de 15 kg pana la sfarsit..
Gandacelule, si mie imi place mult Micul Print, chiar am cumparat-o de curand din nou ca sa o am in biblioteca. Si cel mai preganant mi-a ramas in cap faza amintita de Try tocmai pentru ca ideea de acolo este ca adultii nu mai sunt in stare sa priveasca lumea cu ochi de copil (nici un adult nu a putut sa vada dincolo de forma de palarie).. Cred ca numai Micul Print si proaspetele mamici mai sunt in stare sa priveasca lumea cu ochi de copil. Eu de fapt la asta ma astept: sa re-descopar cum era sa fiu copil - cu ajutorul copilului meu. Ma gandesc cu drag cum o sa ma joc cu el, cum o sa-l ajut sa faca primele betzisoare si bastonase pentru la scoala, primele litere.. eh...
Treaba cu infasatul sta cam asa: si eu sunt impotriva, dar am citit la "clubul scutecelor" ca daca infesi copiii inainte sa doarma, acestia vor adormi mai usor. Se pare ca ei se cam sperie in primele saptamani de propriile miscari, de propriile maini, plus ca nu sunt obisnuiti cu atata spatiu (ganditi-va ca in uter nu prea mai au loc de zbenguiala in ultimile saptamani inainte de nastere) si faptul ca sunt infasati le da un sentiment de siguranta. Eu o sa incerc si asa - si asa si o sa vad cum merge mai bine. Daca o sa inceapa sa planga va dati seama ca nu-l mai infas..
Bits, si al meu tot pe drepata sta si cateodata imi trage cate una in coaste de nu stiu cum sa mai stau.. Eu dorm numai pe partea stanga pentru ca daca dorm pe dreapta simt ca-l deranjez (e asezat foarte in dreapta) iar pe spate stiu ca nu e bine si oricum ma sufoc.

Eliza - 31 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput

ELE din cate am inteles eu de pe la alte mamici,bebeii se simt mult mai bine intr-un spatiu restrans(gandeste-te ca au stat in burtica unde nu prea au avut loc) si cred ca asta e si ideea infasatului.la picioare mai sunt deacord dar nu si la maini.eu cred ca am sa practic infasatul noaptea,si asta daca voi avea un copil plangacios,in rest in costumase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Bits, daca il infasori doar la picioare, in urmatoarele 2 secunde o sa fie cu picioarele afara Iti dai seama cum dau ei din picioruse imediat o sa "se scoata" .
Eu zic ca ne vom da seama atunci - daca o sa vedem ca se agita si nu pot sa doarma o sa incercam sa-i infasam si poate descoperim ca se linistesc total :-)
Try, si totusi despre ce bacterie este vorba? Cum au descoperit-o? O fi vreun streptococ? Te intreb pentru ca si mie doctorul mi-a zis sa fac o analiza - streptococul B parca si voiam sa stiu daca e acelasi lucru.
Eu maine merg la dermatolog pentru ca am o alunita fix in mijlocul sfarcului (dinainte de a ramane insarcinata) si ma gandesc sa nu patesc vreo prostie avand in vedere ca sigur o sa mi-o rupa bebele cand o sa alaptez. E una din acelea - in relief.. Poate ca mi-o scoate sau o sa-mi zica sa nu alaptez cu sanul respectiv - doar sa-l mulg cu pompa. Vom vedea.

Eliza - 32 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput

ELIZA din cate scrii tu cu umflatul fetzei,a mainilor si a picioarelor ar cam fi semne de preeclampsie.cel mai bine ar fi sa vb cu doctorul tau sau sa-ti verifici tensiunea zilnic.una din mamicile de sept-oct a avut cam aceleasi probl.

Mergi la inceput