Sus...in Scandinavia (12)
Raspunsuri - Pagina 17
Katarina spune:
Nu stiu cxum e cu zilele astea libere la suedezi, dar 31 decembrie cade intr-o vineri si-mi inchipui ca e zi lucratoare.Dar noi ar cam trebui sa ajungem la cabana, maxim pe 30, sa mai pregatim una-alta,vom fi si obositi dupa drum..Si cred ca pe 2 tulai spre acasa..
Noi vom fi 4, dar numai daca toata distractia dureaza 3-4 zile.
lilanda spune:
Pai e bine atunci sa ne-ntilnim undeva pe 29-30 decembrie si sa fie plecarea pe 2, anul viitor?? 
pozulici
Katarina spune:
Frantzuzoaico, va asteptam
Si nu va ma dam drumu' acasa...Aulio, ca tocmai mi-am adus aminte ca sunteti mancaciosi!![]()
P.S. Noi ne pregatim si cu cateva prastii, in cazul Doamne fereste ca vreun urat de la ambasada va face probleme, sa actionam in consecinta.![]()
Katarina spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Pai e bine atunci sa ne-ntilnim undeva pe 29-30 decembrie si sa fie plecarea pe 2, anul viitor??
pozulici
Din punctul meu de vedere e ok, sa vedem ce spun si ceilati.Vaz ca Rayuela ii data disparauta de vreo doua zile.Fratza si Adela, ce ziceti?
frantuzoaica spune:
Hahaha...sa speram ca nu va fi nevoie de prastii.Am vazut ca trebuie sa am cu mine o groaza de hartii,ca si no-nordic citezen
sa arat ca am conexiuni serioase cu Suedia...Sper sa-mi dea viza,ar fi un cadou fain de la mos craciun suedez
altfel nu-i un capat de lume,gasim noi in alta parte sa ne petrecem Craciunul.
Cabana,asta sa rezolvam acum,ca sa stiu ca macar revelionul mi-e asigurat
louisea spune:
bun.. hop si eu la raport... ![]()
aseara m-am intalnit cu narancea in Århus. am fost 8 romani si un danez (al meu concubin :))) am baut bere
si am turuit despre vrute si nevrute cam 2 ore
. am facut poze.. si cam atat.. SUPER BAIETI!!!!
eu is cu nervi (din cauza prostiei unora) asa ca ma car la invatat..
frantuzoaica spune:
da,sunt si eu de acord cu perioada pe care a sugerat-o Lilanda.
Loiusea,cine te-a suparat??
Katarina spune:
Louisea, cum stai cu mahmureala?
Si-ai indraznit sa ne spui de poze fara se le-arati?Ia treci la raport cu ele,hai!
lilanda spune:
Pai la prima strigare-numarare sintem tot vreo 14...deci ramine tot asa 12-14??? (Ah...cu Rayu, desigur) :-)
pozulici