jocul cu filmele (partea a 11-a)
Raspunsuri - Pagina 6
ticka spune:
E un film frantuzesc, scenariul a fost scris pentru actrita principala. Filmul sa aiba vre-o 9 poate 10 ani, nu mai mult.
Cristina & Sandica
floricica cu pozici si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank"> si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">
A rulat in cinematografe prin '95-'96
ticka spune:
Sa traiesti sa-nfloresti lilanda
Elisa cu Vanessa Paradis si Gerard Depardieu.
E randul tau!
Cristina & Sandica
floricica cu pozici si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank"> si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">
lilanda spune:
Mai, pata alba am avut cu filmul asta!! Abia cind ai amintit de actrita si rol mi-a venit si mie memoria!!! :-)
Lupta crincena de la sol pentru slavarea unui echipaj pe luna!
pozulici
ticka spune:
Apollo 13???
Cristina & Sandica
ticka spune:
Yasmin, doar 30 secunde . Io ieri am patit la fel.
Cristina & Sandica
Sa vedem ce ne zice lilanda, poate nu asta e filmul
lilanda spune:
Ok...ticka, mai departe !!! Zic io degeaba ca ai nevoie aici de sprint bun???
pozulici