jocul cu filmele (partea a 11-a)
Raspunsuri - Pagina 2
iileana spune:
nu-i Fellini, da-i pe-aproape.
Filmul se-ntimpla in SUA.
Ea, se ducea cu treaba la o casa misto din desert.
El, cam fugea de politie, in urma unei revolte studentesti.
Casa cea misto explodeaza in final, pe muzica pe care v-am zis-o la primul indiciu.
iileana spune:
Na, ca acuma chiar plec.
Dar nu am inima sa blochez jocul pina miine, asa ca zic sa continue Ocebine, ca raspunsese corect la ghicitoarea Gindacelului.
Sorry, nu mai fac!
iileana spune:
quote:
Originally posted by pedrosro
the voyage? calatoria cu richard burton si sophia loren?
nuuu...
Ocebine? Pui tu o ghicitoare noua, pleaseeee?
ticka spune:
Zabriskie Point ca tot in desert e????
Cristina & Sandica
floricica cu pozici si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank"> si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">
ticka spune:
iileana, am intarziat 50 secunde!!. oke oke, no problem, plangeam mai mult daca nu aveai de luat copilu' de la gradinita
Cristina & Sandica
floricica cu pozici si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank"> si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">
ticka spune:
eu cred ca totusi ocebine urmeaza la ea erau doar 22 secunde , las ca vine si randul meu. Ocebine spune ghicitoarea!
Cristina & Sandica