Va rog pt o informatie!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adria spune:

Dragele mele,
multumesc pt sfaturi, in acest caz o sa-mi iau "freza" cu mine.
Totusi, care dintre voi ati facut HSG-ul la Municipal, si cu cine, daca puteti sa-mi spuneti?
Am trimitere de la medicul de fam., adeverinta, inclusiv traista cu pijamale etc. Este nevoie sa-mi iau si sotul? Doctorul m-a chemat la 8.00 si mi-a spus ca o sa pierd cam o zi in spital... cam mult? Vreau sa va intreb durerile sint ca la ciclu sau mai mari in functie de "dop" (caci dureri am in fiecare luna de cind ma stiu si tin o zi sau chiar doua)?
Draga IACHIONE nu am voie nici macar o pastiluta cit de mica pt durere?
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Patilute ti-am spus sa iti iei la tine, la mine functioneaza f.f.f. bine AULIN-ul pentru dureri la ciclu si l-am luat cu succes si la HSG. Nu este nevoie sa mearga sotzul doar daca vrea el sa fie alaturi de tine, asta este altceva. Ar fi frumos sa fie alaturi de tine, daca nu el macar o prietena.... stiu eu. Eu am fost cu cumnata.
Nu cred ca are de ce sa te tina dr. toata ziua acolo.
Eu dupa ultima radiografie am plecat acasa. Nici macar nu am intrat in salon, m-am dat jos de pa masa si.... fuga acasa. De fapt m-am dus la servici, nu ca m-ar fi obligat cineva dar.... daca tot nu ma mai durea nimic...
Lanchione, ai dreptate, nu m-am gandit dar nu stiu, se face oare anestezie??? Dr. au nevoie sa stie cat de tare doare ca sa "vada" ce fac. La mine asa a fost. Ma intrebau din 5 in 5 secunde daca ma doare, cat de tare doare...
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Hei, se pare ca ai uitat sa ne spui si noua ce ai facut.
Cum a fost HSG???
Sper din tot sufletul ca a iesit bine.
Asteptam vesti.

Mergi la inceput