Am ajuns imposibila, cred! si intrebarea mea de acum cred ca e un exemplu!
Daca in perioada fertila dupa ce te straduiesti acasa, mergi a doua zi la nenea doctorul ptr o echo vaginala, sonda aceea, plimbindu-se pe acolo nu-i omoara/colecteaza si-i da afara pe miscatori???
Eu nu cred. Evident nu e un raspuns stiintific dar eu cred ca care ar avea sanse ar fi trebuit sa fie in alta parte in momentul ala . Nu l-ai intrebat pe doct. sau dupa ce ai plecat ai inceput sa te gandesti ?
Draga Madalinia , dansii, adica, in mod normal, au o durata de viata de la 48 la 72 de ore. Asta, daca mediul oferit de tine, este perfect propice pentru ei. Crede-ma nu ii nimiceste deloc. Eu am facut zeci de echo. vag.
Pupici, Musete
Pai daca te duci la eco a doua zi,inseamna ca respectivii au ajuns de mult in trompe,unde are loc fecundarea.Dureaza cateva ore pana ajung ei in trompe.Si e evident ca sonda aia vaginala nu ajunge pana acolo....
Jasmine
33 saptamani
a, da?
daca nu ajung in citeva ore in trompe nu mai au nici o sansa?
de fapt ei in trompe supravietuiesc cele 48-72h?
Eu ma gindeam ca or fi unii mai lenesi sau care mai admira peisajul pina sa se hot. sa se inghsuie in canalele alea subtiiiiri!
OK, m-am linistit!
P.S.
cind ma duc la dr inca ma mai blochez si imi ramin 'n' intrebari nepuse:-(
Stiti ce mi-a zis dr-ul o data? ca nu e mare dif intre echo facuta in aceeasi zi dim sau seara! eu ma gindeam ca daca mai trec inca 10-12h transf sint vizibile, dar zice ca nu!
Va multumesc ptr raspunsuri
MadalinaM