Mamici de ianuarie-februarie 2005(38)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuti spune:

DRaga Iana,
eu am facut Triplu Test si a iesit negativ. DR. meu ginecolog s-a uitat pe ele si a zis ca e ok (adica negativ). Oricum, nu intege absolut nimic din valorile si termenii din rezultat. Nu dispera. Daca a iesit negativ e ok, dar se vede abolut tot si orice malformatie la un echograf 4D. Te sfatuiesc sa te programezi.
Rezultatul Triplului test NU este considerat diagnostic. Valorile sunt estimari statistice.

Bafta,
Tuti 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Multumesc pentru urari. sper ca v-ati distrat bine, abia astept sa vad pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Am fost la intalnire si sunt tare incantata ca am avut ocazia sa va cunosc. Pentru mine chiar a fost un eveniment avand in vedere ultima perioada cand am stat in casa. M-am simtit tare bine si astept cu placere urmatoarea ...

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Buna fetelor, inainte de toate va doresc sa fiti sanatoase si voioase, voi si bebelusii vostri.
Eu am trecut de mult prin asta, ehe, acum mai bine de 10 ani...

Va scriu pentru ca tocmai am primit un telefon de la sora Oanei (Cretu), cu rugamintea de a va aduce la cunostinta ca...

Oana e in spital, de azi dupa amiaza. Stiti ca plecase la un control la diabetolog. Dar socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.

Are piatra la rinichi, acum e sub perfuzii si tratament. Am inteles ca o vor tine sub observatie cateva zile, cu speranta ca tratamentul va da roade (pentru eliminare).

Nu stiu sa va spun mai multe, maine dimineata incerc s-o sun si poate aflu si alte detalii.

Cu bine,
Lulu

« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna seara, sper ca fetele care s-au intalnit au avut o seara placuta si asteptam pozele.
Lulu vestea ta m-a dat peste cap, ce surpriza neplacuta , atunci cand te astepti mai putin.
Ureaza-i te rog din partea noastra multa sanatate si sa stie ca suntem alaturi de ea .
Eu am fost la destist si mi-a lucrat la maseaua care m-a durut azi noapte iar acum in sfarsit ma simt mai bine .
Noapte buna !

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lana spune:

Multumesc pentru raspuns Tuti ,oricum intre timp m-am mai linistit si eu avand in vedere ca am 27 ani si nu am in familie cazuri de genul asta.
Fetelor spuneti-mi si mie ce vitamine v-au recomandat medicii vostri?
Eu iau Ferofolgama pentru ca am lipsa de Fe,dar Calciu nu mi-a recomandat nimeni ,cu toate ca am si lipsa de Ca.
Am inteles ca se mai recomanda si Bio Marin Plus ,dar acesta pentru ce se ia?

Lana -UM 16 mai,DPN 20 feb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Continuarea la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33078" target="_blank">Mamici de ianuarie-februarie 2005(39)

Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)

Mergi la inceput