Dr.Iosup sau dr.Adrian Pop la eco 3D?Care din ei?

Dr.Iosup sau dr.Adrian Pop la eco 3D?Care din ei? | Autor: crangutalil

Link direct la acest mesaj

Fetelor, am si eu o intrebare:Care din cei doi doctori e mai bun ecografist?Am programare la diagnosis la eco 3D screening malformatii la 18 saptamani si nu stiu la care din ei sa ma duc, problema e ca trebuie sa anunt telefonic in cateva zile si nu stiu la care...Eu am fost la Pop in ianuarie cand aveam 19 saptamani de sarcina si mi-a zis ca fetita are malformatii cardiace, lucru confirmat la necropsia copilului(am facut avort) iar acum sunt din nou insarcinata si va dati seama ca mi-e teama , vreau sa merg cat mai repede sa stiu ca totul e OK.Am inteles insa ca Pop dupa ce a facut acel infarct si a revenit la servici a devenit mai prapastios, adica ca le-a zis la unele fete ca ar avea bb ceva si apoi n-a fost adevarat.Si mai stiu ca si dr.Iosup e foarte bun, de aceea va rog sa-mi dati un sfat ca sa stiu la cine sa ma programez.Ar fi diferenta si de 800.000 lei la bani, la Pop e mai scump, dar nu asta conteaza, tinanad cont prin ce-am trecut nu conteaza decat sa fim siguri ca bb va fi bine.Astept parerile voastre, si cat mai repede ca sa pot anunta telefonic.Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

la oricare e bine

Leta & bb Andreea
dr. tutunaru - elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Eu am fost la dr. Iosup! Lucrau atunci la Olimp. Foarte bun, dar m-a enervat ca fuma in fata mea si vorbea asa de incet, ca in harmalaia cauzata de tramvaiul de afara si radioul lui, abia am inteles ce vroia sa spuna...

Sanatate multa,

Adriana si Mihnea (11.11.03)
http://community.webshots.com/user/adriana_mihnea
http://community.webshots.com/user/adriana_mihnea11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Am fost la dr.Iosup, la Centrul Medical Unirea (langa Magazinul Eva). Este super ca medic si ca om. F. calm si cald, ne-a explicat cu multa rabdare tot, ne-a filmat ecografia (la 20 de sapt.!!!). Este super ok.
Este la fel de bun ca si Pop unde tr. sa-ti faci programare cu 2 luni inainte.

Il recomand pe dr. Iosup cu toata inima.

Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)

Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Mergi linistita la Iosup daca nu reusesti sa intri la Pop. In fata mea nu a fumat si am fost de doua ori la el.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

La Iosup. Este un ecografist extraordinar.

Crinuta si bb din burtica 26+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Eu am fost de curind la Iosup, la CMU si va spun ca nu mi-a facut echo 3d, spunea el ca nu ii este de folos. Asa ca intrebati dinainte daca e 2d sau 3d ecograful, macar sa stiti pe dati bani

Bobita, 23 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

IOSUP!
Eu am mare incredere in el...
De la Fundeni (doctorii cu prestigiu) mi-a fost recomandat cu caldura.

pupici

simona, 23 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Du-te la Iosup ca e bun.
Dar fii pregatita ca nu se stie in ce dispozitie il prinzi.La unele fete a fost vorbaret,a explicat ce si cum,la altele (printre care si eu) n-a scos o vorba.
De inregistrat pe caseta,inregistreaza si poti sa te mai uiti tu acasa,dar fara nici o explicatie din partea lui...e cam greu sa distingi despre ce e vorba.

Jasmine
33 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Eu am fost la Pop de doua ori in aceasta sarcina, bebele e bine desi a avut unele semne de intrebare. Nu am mai vrut sa merg la dansul pentru ca este foarte rece, nu explica prea multe si pe mine ma cam speria. Doctorul meu a insistat ca sa fac si urmatoarea ecografie la el pentru ca a spus ca "asa cum vede dr. Pop inima si celelalte nu le vede nimeni". Am mai vorbit si cu altii si am inteles ca ar fi cotat cam cel mai bun din tara. M-am uitat si pe o ecografie facuta in alta parte la un medic a carui specialitate era ginecologia, dar avea un aparat foarte bun, si intr-adevar pe fisa scria de mai multe ori "pare normal" deci nu era sigur pe el. Despre Iosup nu stiu decat ca foarte multe fete de pe forum il considera foarte bun si probabil asa si este. Sfatul meu e sa te duci la Pop, pentru ca oricum daca iti spune ceva ce nu e in regula (Doamne fereste!) probabil ca vei repeta eco la altcineva inainte sa iei hotarari grele...

Sanatate multa !

Lali si licuriciul ei 25+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuti spune:

Fetelor,

..dar de DR HERGHELEGIU ati auzit?
Este un echografist extraordinar!
Incercati-l la spitalul Polizu, iar pentru 4D la SANADOR. Au echograful cel mai performant din Romania (ianuarie 2004). Programarile se fac pe termen lung, dar cred ca merita. Eu voi merge luna viitoare acolo.
Si Pop e foarte bun (am auzit), dar dupa acel infarct nu mai lucreaza ca inainte si se intra f. greu la el.

Multa bafta,
Tuti
21+

Mergi la inceput