Jocuri cu carte (7)
Raspunsuri - Pagina 3
lilanda spune:
Trei tineri dintr-un orasel uitat de lume si vesnic ingropat in zapada sint de-a dreptul fascinati de un film cu Jean Paul Belmondo si cu femei frumoase. Atit de fascinati, incit nu au pregetat sa bata drumul pina la cinematograf, pe jos, prin zapada, 4 ore, ca sa vada filmul de 17 ori!!! 

pozulici
Strutza spune:
he, p'asta o stiu (incepusem sa ma sperii ca nu citesc destul)
pe vremea fluviului amur - makine
mi-a placut da mai mult mi-a placut testamentul francez
Andreea
Strutza spune:
Aaaa, n-am stiut ca asta ma paste daca raspund :-)
Hai sa incerc. Am citit citeva din jocurile anterioare dar nui pe toate, asa ca daca repet ceva imi cer scuze.
Sa vedem; un barbat aude o melodie si isi aduca aminte de iubita sa din tinerete, (o iubita cu probleme) si de vremurile de cind era student.
annie_xtreme spune:
Padurea Norvegiana...daca e asta a mai fost
..da poate nu e ![]()
Don't get mad, get even!
Strutza spune:
Da asta e, m-am gindit ca poate a mai fost
Sa ma gindesc la alta atunci
Sa vedem, un pusti era indragostit de o colega; in rest, multa vorba despre muzica si un oracol
Strutza spune:
Bine. E vorba un autor roman si de o carte destul de recenta (2-3 ani).
Daca mai trebuie mai zic doar ca ... in urmatoarele 24 de ore voi fi prin avioane si aeroporturi in drum spre Bucuresti. O sa revin duminica probabil dar pina atunci nu stiu daca voi avea access la internet. Dar n-as vrea sa va tin in loc, asa ca dau mina libera sa inceapa altcineva alt joc.
iren spune:
quote:
Originally posted by Strutza
Da asta e, m-am gindit ca poate a mai fost
Sa ma gindesc la alta atunci
Sa vedem, un pusti era indragostit de o colega; in rest, multa vorba despre muzica si un oracol
E vreuna din seria Liceenii? Ca toate sint cu muzica si dragosteli de pusti
Iren dubla mamica
, Bogdanelu nazdravanu
si Julia rechinutza