Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (40)
Raspunsuri - Pagina 3
Andruska spune:
Saphir
multumesc ptr urari, chiar imi doresc sa ma reintorc la serviciu
Babee
eu iti respect decizia de a lua o 'pauza de forum' insa o sa imi fie tare dor de tine, de Philip asa ca sper ca aceasta pauza sa fie tare SCURTA. Multi la amandoi
Anca
sa stii ca si Matei al meu a fost marait in seara asta, dupa ce initial a adormit s-a trezit cu galagie si abia dupa ce i-am dat putin NUROFEN a adormit.
Adriana
cutia cu cereale am luat-o separat de laptic - a fost 97,000 lei, grau cu 3 fructe tot de la NESTLE bineinteles.
Ma duc sa mai calc...poate mai intru inainte de nani sa va spun noapte buna
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
ad_risnov spune:
Maine va fi la fel de nasoala vremea???????
Azi am turbat in casa si eu si Rares.
Dupa ce a venit tati de la servici am dat o fuga la farmacie sa-i iau baiatului Sterymar si Karvol. Noroc ca am intrebat-o pe vanzatoare ce contine sterymarul si am aflat ca e acelasi produs cu Marimerul, pe care il am deja. Asa ca am luat doar Karvol si acum la bb in camera miroase de-ti muta nasul. Sper sa-i faca bine.
O sa continuu sa-i dau cu Marimer, poate o avea efect.
Monica, bravo pt. eclere!!! Ma bucur ca ti-au iesit. Chiar am avut emotii. Maine o asteptam pe Saphir sa ne spuna ce si cum.
Diana, acea solutie este glicerina boraxata (20 ml) amestecata cu anestezina (0,5 ml). Se prepara la farmacie. Noi ii ungem gingia lui Rares la fel cum se procedeaza cu calgelul. Transmite-i Liei multa sanatate pt. Alex!
Noi nu am avut inca probleme cu necunoscuti care sa puna mana pe Rares. Eu le-as spune de la obraz sa nu-l mai atinga.
Roxi, n-am avut nici un succes cu olita ca s-a pus baiatul pe urlat. Cred ca-i inghetase funduletul, dragul de el. El mai mult se joaca cu ea pt. ca are acel iepuras cu bila (ca a Arturicilor), dar nu vrea sa stea asezat pe ea. Asa ca nu mai stresez copilul.
Cu bona inca n-am discutat de pret, dar ideea e ca nu va veni zilnic, ci doar cand am nevoie de ea si mai mult pt. scos in parc. Sta la doua blocuri de mine si putem vorbi de pe o zi pe alta. Este o doamna pensionara, fosta profa de romana, care efectiv se plictiseste acasa singura. Cred ca vom fi f. bune prietene, iar Rares a indragit-o din prima clipa.
Babee, primesti o si un de la noi??? Noi suntem aici tot timpul.
Andra28, chiar ce se mai aude cu cele 9 milioane???
Pupici si noapte buna tuturor.
Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)
Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004
buli spune:
ati vazut poza asta a Oliviei????
http://community.webshots.com/photo/167494155/174170535lyyBDW
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/ancutza124
Emilly spune:
E mortalaaa!!!unde o fi gasit Adina ramele alea?
Fetelor, n-am prins eu ideia?ce e cu Babee?a patit ceva?
Roxana Bonisanul se poate sa ajute la reglarea tranzitului?nu m-am gindit pina acum sa-i dau dar voi incerca in seara asta.O sa-ti spun ce efect a avut.Mersi mult de sfat!
Somn usor fetele si sa nu va trezeasca bb-ii prea mult!
Emilly si Ilinca
Andruska spune:
E super haioasa poza cu Olivia .
Ma duc si eu la culcarica ca nu mai pot de somn .
Sa avem o noapte linistita si cu vise frumoase
NIHIL SINE DEO !!!
Roxana_G spune:
Neatza tuturor, de la birou! Imi incep ziua cu un mesaj pe forum sa ma relaxez, ptr ca ma asteapta o zi infernala. Tineti pumnii sa nu primesc eu pumni ptr deadline-ul depasit.
Oricum aseara a fost tare placut, am avut timp sa citesc si sa raspund. Alexandra e o dulce, simt ca ma topesc, ca imi explodeaza inima in piept de fericire cand o vad. E atat de dragalasa!
Adriana, inteleg ca Marimer nu functioneaza la voi? Are efect pana si la mine, cu sinuzita mea cu tot.
Andra, nu mai zici nimicuta de serviciu? Incepi de maine?
Diana si Anca, eu persoana tare directa de felul meu, le spun pur si simplu sa nu puna mana. Nu e vorba numai de pupat, oricum manuta o baga in gura dupa aceea, cu pumnisor cu tot. Si daca se supara lumea, nu are decat. Insa in ultima vreme am fost mai putin stricta in aceasta privinta. Pe mine ma deranjeaza si copilasii care pun mana, nu neaparat de teama unei raceli cat a bolilor copilariei. Eu una nu am facut nici o boala si evident ar fi crunt sa fac la varsta asta (presupunand ca iau de la Alexandra).
Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)
Andruska spune:
Buna dimineata !!!!
Dupa ce Matei a adormit destul de greu aseara, azi de dimineata s-a trezit la ora 08,00 incercand intr-un fel sa ma strige cu ehhhh,ahhh,ohhh...pana la urma a reusit si a venit si Andrei sa imi dea un pupic pe obraz asa de buna dimineata !!!!
Roxana
De maine gata serviciul si abia astept. Am sa ma duc si astazi dupa amiaza ca am o sedinta insa imi place si ma incanta ideea de a face si altceva decat acasa CASNICA .
Diana si Anca
Ref la pus mana pe Matei nu prea mi s-a intamplat insa dc sunt copii care vin la el sa il alinte eu ii las bineinteles sub supraveghere insa marea majoritate sunt OK mai rau este cu adultii care lugu-lugu si hop se trezesc ca il mangaie sau il iau de gushitza . Eu le spun franc ca nu vreau sa puna mana pe el: unii se supara, altii nu insa sincera sa fiu nu ma intereseaza.
Am sa il schimb pe Matei si mai revin
NIHIL SINE DEO !!!
ad_risnov spune:
E mortala poza Oliviei
Adina, unde ai gasit ochelarii aia?
La Pro TV au anuntat ca azi vor fi 24 de grade. De unde le-or scoate ca afara nu vad la 10 m de balcon. Parca suntem in Turnul Londrei.
Am inceput sa-i dau lui Rares cu Marimer mai des. Sper sa aiba efect. I-am pus azi noapte Karvol in camera si mi s-a parut ca mai rau l-a deranjat ca mi s-a sculat si s-a foit de numa. La un moment dat am scos batista cu pricina din camara lui. Parca a dormit mai bine dupa.
Eu m-am culcat aseara dupa 12, trezita fiind de la 6. De dimineata m-am sculat ceva de genul asta. Noroc cu o si acum sunt mai binisor.
Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004
ad_risnov spune:
Ioana Miruna (Magda30)
Clara-Maria (Tatiana G)
Dragos (Crisnemes)
Malina Ioana (Mickyyy)
Fetelor, sa va trasca minunile si sa aiba parte de tot binele din lume!!!
Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004
Lavv spune:
Sanatate multa comorilor voastre!La noi a functionat Karvolul (2 nopti la rand) si pentru desfundat nasucul spray nazal ....sa-mi aduc aminte..PIVALONE
Roxana, am reusit la a doua incercare sa colectez :-) La prima nu s-a lipit bine punguta si el s-a foit si s-a varsat in pat..l-am schimbat si pe el din cap pana in picioare la ora 5 dimineata. Apoi n-a mai facut pana la 10 deloc asa ca am renuntat sambata dimineata. Duminica dimineata ..de la capat...de data asta l-am monitorizat si nu l-am mai imbracat..a facut destul de putin si tati a fugit la alaborator (lucreaza si duminica) A iesit bine rezultatul.
Probleme avem cu calciul 7,9 si calciul ionic care e sub limita. Si hemoglobina e sub limita, dar cica nu e anemic.
Dr. ne-a dat 10 fiole de Ca gluconic , Vigantol (6 pic.) si Redigest (juma de capsula x 3 ori pe zi) cica ar avea MALDIGESTIE - de-asta iese de 3-4 ori pe zi si nu ia in greutate. Sa vedem rezultatele...
Concluzia: punguta aia e f. buna,ati retinut farmacia..o sa trimit sa-mi mai ia sa am de rezerva.
Adina, super haioasa Olivia cu ochelari - parca ai vazut-o si pe a lui Alex :-)
Apropos, a ajuns pozica lui Alex (Paun) la rev. MAMI, e pe pag.2 poz. 102http://www.reclama mascata//avertizare/albumphoto/folderview.asp?folder=Concurs%20-%20Cele%20mai%20haioase%20fotografii&page=1 - nu avem noi sanse de castig, dar macar aparem in revista de decembrie pe coperta alaturi de sutele de copii haiosi.
Off..scuze ca nu ma pot exprima si cu emoticons , dar nu-mi permite timpul (asa limitat)E greu cu serviciu, copil, casa, in conditiile in care: plec la 7.30, vin la 17.30, preia copilul (care la mine vrea doar in brate), fa mancare, spala, curat, culcarea la 12.00, trezirea la 4.30 - facut lapte Alex, sculare la 6.30 pentru pregatirea mic dejun, pregatire haine de serv. si mancarica lui Alex.
That's it!
Dar merita bebeii nostri, nu-i asa?
Diana_b, avem si noi paginuta cu poze !!
Fetelor, MAY I put some Alex's photos ...sa pun si eu poze cu Alex in albumul bebeilor de ian-feb 2004? Ca am "furat" id si pw-ul :-)
Lavv si Alex (7 ian. 2004)
http://community.webshots.com/user/lpaun