Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (40)

Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (40) | Autor: Oana_B

Link direct la acest mesaj

continuare de la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32594" target="_blank">bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (39)

Oana_B

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Uraaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Trebuie sa serbam: 40 de capitole!

Fetelor, asteptam si eclereleeeeeeeeeeeeee!

Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)

Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

buna seara

eu vin cu salam de biscuiti

azi am avut atita treabaaaa ... am fost si la serviciu si acasa o gramada ...

La multi ani la sarbatoriti

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

http://community.webshots.com/user/ancutza124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Raspund si eu prezent la apel. Of, de cand cu serviciul asta parca sunt picata din luna. Oricum am mai scapat de prin treburi, mai am o chestie pe care nu stiu de unde sa o iau si care trebuia predata azi. In fine...

Revenind la lucruri placute, sunt mandra tare de Alexandra care sta foarte bine in picioare chiar si in tarc. In patut deja se tine doar cu o mana. E haioasa foc. Azi a fost cuminte cica si a papat tot tot.

tuturor sarbatoritilor!

Va doresc o seara minunata. Poate apuc sa mai dau o raita dupa ce o culc pe Alex.

Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

sarbatoritilor zilei!!
Eu am aut o zi mizerabila. M-am trezit la 6, dupa ce aseara am adormit la 1 si i-am dat lui Amos sa manance si m-am dus sa imi fac analizele de sange si sa vad samburica la US.
Pentru ca nu am cu cine sa-l las, normal ca l-am luat pe Amos cu mine.
Dupa ce am terminat cu analizele si US, unde am vazut samburica care e mai mare cu o saptamana decat dupa data conceptiei si care e bine -sper sa scanez de data asta poza sa o vedeti- am vrut sa intru la medicul de familie sa imi citeasca analizele, pentru ca imi este ceva neclar. Deoarece nu aveam programare si azi a fost zi scurta, a fost super aglomerat, asa ca am stat si am asteptat la ora 9 pana la 12, cand a putut sa ne primeasca. Eram rupta de foame, Amos plangea de oboseala, pentru ca nu a putut sa adoarma in carut, eram varza. Am intrat la doctor si a zis ca nu ma poate ajuta, ca trebuie sa merg la medicul meu, care mi-a recomandat analizele. Deci am stat 2 ore jumate degeaba. Nu va zic ca pana la taxi, am crezut ca nu ma mai pot tarai de oboseala si rau, cald afara - 35 grade- .
Am ajuns acasa, i-am dat lui Amos sa manance si l-am culcat, dupa care, fara sa mananc ca nu mai puteam sa stau sa pregatesc m-am culcat si eu o ora, pana a venit tati si ne-a pregatit masa. Acum pe seara, am spalat si eu, am facut nitica ordine in casa...si cam atat de la noi.
Maine fac si eu eclerele, mi-am cumparat azi tot ce imi trebuie.
Va pupam si o seara buna.

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Saphir draga de tine, sa stai atata timp degeaba! in fine...a trecut.Bravo lui tati ca pregateste masa pentru mami !!!

Fetelor, galusca mea e constipata rau de tot, face niste dopulete tari, tari...m-am cam speriat.In afara de suc de prune, pe care nu-l bea ce as putea sa-i dau?
Prune fructe i-am dat piure cu mar si iaurt si papa dar degeaba, i-am pus supozitor cu glicerina, plinge si apoi se chinuie si-l da afara.
Aveti ceva sfaturi pentru noi ca tare ne mai chinuim de vre-o 3 zile...

Emilly si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Baietii mei sunt amandoi la Matei in patut si se joaca de numa-numa iar M rade de mama focului la toate ghidusiile .

Matei a dat si o tura cu tataie pe afara si acum cred ca este cam obosit ca se tot freaca la ochisori. Insa mai stam macar pana la 21,00 dupa care papam si mai vedem.

Saphir imi pare rau ptr tine si Amos ca a tb sa stai atata si degeaba . Sper ca acum dupa masa pregatita de tati te simti mai bine, da? Spor la treaba cu eclerele .

Monica la fel si tie .

Maine ma duc pe la serviciu am o sedinta iar de poimaine gata... la munka nu la intins mana . Eu una abia astept si sper sa nu fiu dezamagita !!!

Urrrllllaaaaa Andrei dupa mine asa ca am

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Fetelor, multumesc de gandurile bune. Eu sunt tare rezistenta psihic, nu prea ma plang, dar zi a fost cu adevarat o zi groaznica. E foarte drept, tati este minunat. Nu ma ajuta el prea mult pentru ca nu ii dau eu voie - eu sunt de moda veche, fetele cu ale lor, baietii cu ale lor- da atunci cand e nevoie este langa mine 100%. Am un sot minunat, sa-mi traiasca
Emilly, cand Amos e constipat, eu ii pun in branzica piure de prune si urmatorul scaun este intotdeauna cum trebuie. Multa sanatate Ilincai
Andruska, sa ai servici usor si placut, ca prea iti doresti sa incepi

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

hop la vaicareala cu noi

Matei de citeva zile ne da cam cite 5-6-7 pauze pe noapte, iar pe mine ieri si aseara ma durea capul de-mi venea sa-mi iau cimpii. aveam si de lucru pentru astazi, asa ca ... veselie mare.
pina la coada a dormit Ovidiu cu Matei in dormitor si el stie ce-a facut de l-a mai linistit, eu in sufragerie m-am perpelit de numa. noi calmante nu avem in casa ca nu folosim, asa ca
in seara asta iarasi miriiala de pe lume, o ora mi-a luat ca sa-l adorm si cine stie cit va dura somnul. sint aproape sigura ca ii iese un dinte, roade tot ce prinde si cind nu are nimic la indemina isi musca pumnuletul. mi-e tare mila de el. i-am dat cu calgel, sa vad daca are vreun efect.

Saphir, asteptam poze cu simburica. e fetita sau baiat?

Andra ,spor la treaba

Ioana, grozav m-am distrat cu excursiile Arturicilor

Emilly, eu ii pun lui Matei 3-4-5 prune in piureul de fructe si e foarte bine, desi avea si el ceva tendinte sa se constipe. si piersica ii ajuta, cred

va dorim (si ne dorim) o noapte linistita

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

http://community.webshots.com/user/ancutza124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Fetelor multumesc pentru gandurile bune dar eu o sa fac o pauza pe forum,pana cand o sa ma simt bine din toate punctele de vedere.
O sa va fiu alaturi, voi citi din cand in cand.
Aniversari placute si copii sanatosi.

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> Botez

Primele luni
Album2
Scumpetel

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Am mai scris un mesaj mai devreme si l-am pierdut!
Gata am terminat eclerele, le-am si mancat aproape!! Au iesit tare bune, multumim pentru reteta.
Saphir, of , ce rau trebuie sa te fi simtit!! Dar peste cativa ani cu niste mandrii de copii langa tine sa vezi ce o sa uiti de toate durerile!!
Andra, succes maine la serviciu!! La ce ora incepi?
Albert nu a mancat nimic azi, doar tzitzi, cat o fi supt el acolo. Nu a facut nici kk decat pe la 9 seara, o fi fost si de la asta?? Sa vedem maine, ca azi nici nu a vrut sa puna gura pe nimic.
Va doresc o noapte linistita fara prea multe treziri!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput