cornu si laptele?!?!?!?!

cornu si laptele?!?!?!?! | Autor: ianovcic

Link direct la acest mesaj

Cine stie ce gradinite ofera copilor celebrul program "Cornul si laptele"? Si poate imi spuneti si ce au deosebit fata de altele, care nu au parte de acest program?

sim

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Din auzite am inteles ca celebrul "corn si lapte" il primesc copiii de la gradinitele de stat care au program pana la pranz,cele nu program de 8 ore nu beneficiaza.
Oare de ce???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ainef spune:

Da si eu am inteles acelasi lucru: nu beneficiaza de acest program decat gradinitele cu program scurt.
De ce nu stiu. Stiu doar ca unele directoare de gradinite (cu program lung) chiar au refuzat acest program. Mie mi se pare benefic pentru ca laptele este calitativ (este lapte La Dorna), este igienic, pentru ca fiecare copil si-l bea cu paiul lui direct din cutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobo spune:

Si mie mi se pare anormal ca la gradinitele de 8 ore sa nu se dea. Mai ales ca din cate stiu eu, noi platim putina mancare pe care o primesc copii, nu cred ca statul subventioneaza ceva din pretul mancarii. Si in plus de asta, nu vad de ce ar refuza directoarele de la program prelungit "oferta guvernului", ca la aceste gradinite au deja frigidere si vesela necesara servirii mesei.
Si ar mai scuti ceva din banii de mancare. La noi, dimineata copii primesc vesnic ceai. Asa ar putea sa le dea o cana de lapte.
Nu ca am sta noi in laptele "de la buget", insa nu mi se pare corect. Dar ce-i corect in tara asta?
Probabil s-au gandit la cei amarati care nu au ce le da copiilor de mancare la gradinita (poate unii, pentru amaratul de corn, chiar trimit copii la gradinita si nu-i mai tin acasa). Astia de muncim 8 ore si nu avem cu cine lasa copiii, platim la gradinita (vrand-nevrand) asa ca ceva tot mananca ei acolo.

Mergi la inceput