Balante (dez)echilibrate (3)
Raspunsuri - Pagina 5
Sorina-Alexa spune:
Va multumesc pentru raspunsuri,asa m-am gandit si eu. O prietena mi-a pus ca ar fi bine sa-mi aleg o meserie de genul asta. Ca cica ne prinde,pe noi,balantele!
Inclin sa-i dau dreptate.
Silvana,Adivio: La Multi Ani fericiti! Sa aveti parte de tot ce-i mai bun in viata!
Sorina.
"The heart is the most essential human quality"
Poze
Sorina-Alexa spune:
Acum am bagat de seama,eu nu sunt trecuta pe lista!!!!M-ati uitat?!
Sorina.
Poze
ticka spune:
Sorina-Alexa, nu fi suparata, las ca vine Salmida si se rezolva cat ai zice peste!
Cristina & Sandica
floricica cu pozici si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank"> si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">
Salmida spune:
Venit,rezolvat, plecat!
Eliza yo mi-s din deceniul sase, intr-o sambätä la ora pranzului näscutä!
Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)
elutza82 spune:
Fetelor sper ca nu sunteti suparate pe mine,dar in noapte de 28 am venit si yo...m-am odihnit putin,am stat cu barbatelul ...2 luni jumate am dus lipsa...
Vad ca grupul nostru creste,si tot creste...le doresc bun venit noilor balantze!!!!!
LA MULTI ANI fetelor!!!Va doresc multa fericire,sanatate si implinirea tuturor dorintelor!!!!
LA DISTRACTIE FETELOR!!!!!
http://community.webshots.com/user/elutza82
Ioana75 spune:
Petrecere frumoasa we asta la toate balantele! Sa vina buna sa ne aduca cadouri multe si frumoase!
Va pup,
Ioana
Sorina-Alexa spune:
Salmida,iti multumesc,m-am linistist acum!
Mirela,la multi ani,sa fii fericita,sanatoasa si iubita multi,multi ani de acum incolo.
Elutza,!
Sorina.
Poze