Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (61)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dena spune:

Heei!! Gandacelu' e ziua ta?!
Hai vino sa te trag nitel de urechi ...stii ca asa se zice, dar nu am avut niciodata habar de ce , care e semnificatia...
In tot cazul... sa ai noroc , sanatate si fericire!!!!!
Sa nasti usor si sa ai parte de un bebel care sa nu te oboseasca prea rau si sa fie desigur ftftft sanatos si frumos si destept si...si...si... tot ce vrei tu!!
LA MULTI ANI!!

Denisa si bebica din burtica - 32 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

Ce mai faci DENA? Nu mai stiam nimic de tine. Cum mai sunteti? Noi suntem foarte agitati, chiar ma intreb uneori daca e bine ca se misca asa de mult bibisorii. Mai mergi la serviciu?

Adriana 33 sapt si cei 2BBmici -DPN 18 NOV
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/adriana_axa_cluj/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor, ma duc si eu sa-l pregatesc pe alexut de baie si de nanitza...mai devreme decat de obicei dar nu mai pot de somn....
pupici pe burtici
noapte buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Buna Burtici!...

Abia am avut timp sa citesc. Sa mai si scriu nu am timp...

Nu prea ma simt bine, asa ca am sa plec la patutz... Vad ca ziceti de paracetamol ca e permis... Am sa iau si eu unul ca pana acum nu am luat nimic in timpul sarcinii (exceptand materna).

Multumesc de raspuns, dar se pare ca nu m-am exprimat bine... Nu oboseala e problema mea: mi-e teama sa nu nasc cu o luna inainte. Daca stau cuminte nu exista riscul sa nasc cu o luna inainte, nu?... Asta era de fapt intrebarea...

Felis, 29 sapt(30 de la UM), DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

fetele, merci de urari!
va pup pup pup de 1000 de ori!

adrianna, sotul matale are dreptate: bebelusii tre sa stea in scutece, macar la spital, dar oricum cu pampersi (care NU deformeaza nici un piciorush!) pentru ca - si am observat asta la ile a mea - daca ii tineam picioarele fixe dormea mai bine... se pare ca bebeii se sperie cand ies afara de la propriile lor miscari si se simt mai bine daca sunt mai imobilizati si asezati in spatii mai stramte, care sa le aminteasca de burtica din care-au iesit...
in orice caz, sotul tau stie cam multe pt un barbat!

felis, stai acolo cuminte si tu... ce-om avea cu toatele, fetelor? pt raceala, eu am mancat lamaie si suc de portocale si mi-a trecut in 2 zile, fara nici un medicament! (si era una d-aia nasoalele)
multa sanatate!

noapte buna!

burtici si pitici

Mergi la inceput

Ma duc si eu la patutz ca mi-e cam somnic si culmea am inceput sa stranut si sa-mi fie putintel frig. Sper ca nu m-ati "molipsit" de viroza
Pupici si un somn cat mai linistit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

[quote]Originally posted by try

Cu scutecele (carpa sau unica folosinta) e o chestiune de bani, comoditate si timp salvat pana la urma. Un copil poate creste linistit si cu scutece de carpa, nimic de zis. Daca nu ai banii necesari sa-ti permiti sa cumperi tot timpul pampersi, normal ca o sa-i dai doar ocazional. Insa (in conformitate cu evolutia noastra ca oameni) pampersii sunt o binecuvantare pentru mamicile de azi. Iti fac munca de schimbare a lui bebe mult mai usoara si mai placuta, nu mai speli zilnic zeci de scutece, scapi mai usor si de mirosul de pipi, dar, ca orice facilitate, trebuie sa platesti si un pret pentru asta. Inteleg perfect mamicile care considera pampersii un lux (in sensul ca nu-si permit sa cumpere pampersi pe cat ar avea nevoie bebeul lor si sunt nevoite sa folosesc scutece de carpa), insa nu inteleg mamicile care considera pampersii un moft (in sensul ca isi permit sa cumpere, dar n-o fac... din diverse motive). Prietena ta japoneza care si-a crescut fara probleme copiii cu scutecele de carpa, banuiesc ca a avut ratiuni financiare si nicidecum ratiuni de moda. Eu cred ca orice mamica si-ar dori sa aiba pampersi la discretie, insa ei nu-s accesibili oricarui buzunar. Slava Domnului ca aici in Ca pampersii sunt destul de ieftini.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
in a 36-a sapt., DNP 31 oct.

Nu numai ratiuni financiare sau un simplu"moft" le indeamna pe mamicile din tarile dezvoltate sa apleleze la scutece de carpa in detrimentul celor de unica folosinta.Aici in NZ mamicile neozeelandeze,foarte multe dintre ele,prefera scutecele de carpa pentru ca cele de unica folosinta NU SINT BIODEGRADABILE,si cum aici conservarea mediului inconjurator este mai presus de orice....Deci ele prefera sa se chinuiasca si sa spele si sa fiarba scutecele,decat sa foloseasca nappies de unica folosinta.Crd ca asta este si motivul petnru care mamica japoneza prefera sa-si creasca puii cu scutece de carpa.Nu ca as face si eu la fel...

Oana

Mergi la inceput

MaI GANDACELU zici ca nu ar trebui sa rad atunci de sotiorul meu? Eu sunt la prima nastere si chiar nu am habar, insa am vreo doua prietene care au nascut de curand si de la ele stiu ca au imbracat bebeii in spital si le-au pus pampersi. Nu stie el foarte multe dar incearca pe cat posibil sa fie la curent, el pe zi ce trece devine tot mai emotionat si motivat de faptul ca vom avea dintr-o data 2 copilasi. Pupici!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

neata fetelor!cum e cu viroza astazi?va simtiti mai bine?

GANDACELULE cum adica "cu pampersi (care NU deformeaza nici un piciorush!)"?sunt pampersi care deformeaza picioarele?

octy 36 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Buna dimineata burtici
Monica inca nu o pot da pe Arisa nici la cresa nici la gradinita; la cresa daca o dau(asa este la mine aici in oras, astea sunt cerintele)imi cere sa lucrez si eu, iar daca o dau cand o sa nasc o sa fie numai ptr. o sapt. si apoi opresc; la gradi. aici noul an se incepe din aprilie;ideea cu gradi. este perfecta, mai ales ca mai are putin si implineste trei ani,dar dupa ce voi naste apare problema cine o va duce si aduce, iar faza cea mai importanta este ca vreau sa se acomodeze cu noul bebe, sa fie cat mai aproape de el, sa stie ca are o surioara sau fratior,macar un an sau doi.Daca o dau la gradi toata ziua nu va fi acasa, de dimineata si pana seara are sa fie la gradi, iar chestia ca are un fratior n-ar pricepe nimicEu personal mai am un frate mai mare cu aproape 9 ani mai mare decat mine; suntem crescuti in aceasi casa si de aceasi persoana, dar pot spune ca suntem ffff. diferiti.Poate ca mi-ar fi greu sa ma despart de ea, dar as vrea ca dupa ce si bebe nr. 2 ar implinii macar 2 anisori sai dau pe-amandoi la gradi.(cresa cu profil de gradi.),apoi Arisa la scoala si tot asa, iar eu sa merg la seviciu, caci am c-am vegetat destul pe-acasa.Oricum noi sa fim sanatosi, ca mai vedem.
Fetelor eu n-am vrut sa supar pe nimeni ce ceea ce am scris despre igiena lui bebe;cand era mica Arisa si o spalam pe cap nu ii intra in ochi nici pic de sapun, si nu o ustura nimic;de cand s-a marit i-am cumparat casca, ptr. ca atunci cand o spal la cap se misca si normal ca o ustura ochii, dar si cu sanponul ptr. copii pe care il folosim ia tot tipa si spune ca o ustura; acum sa nu crede-ti ca eu mi-am tinut copila murdara sau nehranita, ba din contra am incercat sa-i ofer tot cea fost mai bun ptr. ea, dar eu nu ma impac bine deloc cu chimicalele din ziua de azi, merg mai mult pe premiza celor naturale; speram ca si bebe nr. 2 sa reactioneze la fel ca Arisa la metodele noastre;hm ramane de vazut
Oricum imi cer scuze inca o data daca cumva s-a suparat cineva pe mine;sa nu ma ;

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput