Imi cade parul. Ajutor!
Raspunsuri - Pagina 2
nadine2004 spune:
Chiar ieri am citit ca cineva a incercat cu sampon Anafhase si lotiune fortifianta Anastin! Spunea ca e foarte multumita. tratamentul dureaza 6 sapamani si inca din prima saptamana a fost satisfacuta!
Si eu am aceasi problema! Ma spal cu Klorane si parca nu mai cade asa rau! Dar o sa incerc si Anafhase!
Succes!
sheherezada spune:
Eu folosesc petrolul.Remediu sigur si care nu costa o gramada de bani.In urma stimulatii cu clostilbegyt mi-a cazut si mie destul de tare.Dupa fiecare baie imi pulverizez petrolul pe par si nimic altceva.Inca imi mai cade dar nu asa de tare.Puteti folosi si uleiul de ricin in combinatie cu un galbenus de ou si vitamina A.Si asta e un remediu sigur.
Mereu alaturi de voi.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
Karina spune:
Eu iti recomand cu caldura sa folosesti drept sampon sapunul vegetal lichid de la Hofigal. Eu de cind il folosesc numai am probleme cu parul. Nu stiu daca te ajuta sa nu-ti mai cada parul, dar pe linga celelalte solutii pe care ti le-au dat fetele, sau daca te duci la dr. si iti da un tratament, tot trebuie sa-ti speli parul cu ceva si mie mi se pare cea mai putin nociva solutie.
Karina
+ Bogdanel 
Nu traim ca sa mincam, ci mincam ca sa traim
energy spune:
si mie mi-a cazut la 6 luni dupa nastere (teoretic 4 luni dupa DPN, c-am nascut la 7 luni) - am avut parul des toata viatza si matreatza niciodata, deci devenisem deja tembela si faceam crize de nervi si istericale ![]()
. Mi-a trecut cu Revalid (3 cutii) si Biotin ( cutii de 300 pastile, dar n-am luat nici 50).
Sunt la fel de bine cu parul ca in adolescentza. Cu capul nu-mi revin
, dar nu exista medicatzie
.
"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
webshots.com/user/energy1602
Grate spune:
Gata fetelor, am rezolvat... cu PETROL!!!!
Miroase parul ingrozitor 3 zile dupa dar efectul conteaza.
In fiecare saptamana o singura data , nu mai des, iti umezesti virful degetelor in petrol si aplici la radacini dar sa nu atingi pielea capului ca se arde, si stai doua ore asa , dupa care samponezi de 2 ori si speli.
In mod normal o singura data la 6 luni este suficient pentru a nu avea probleme cu parul, dar eu am facut trei saptamani la rind si acum totul este ok.
Petele rozalii erau de la sampon, facusem alergie, odata cu sarcina la H&Sh, a schimbat samponul si mi-au trecut instantaneu.
Bafta si multa multa sanatate tuturor!!!
Loma spune:
Grate,
Ma intereaza si pe mine, si mie imi cade parul, unde ai gasit petrol ?
Tăcerea la vreme este mama gândurilor întelepte.