SIMILAC- lapte pentru un bebe de 2 luni

SIMILAC- lapte pentru un bebe de 2 luni | Autor: adriana

Link direct la acest mesaj

Mamica lui mai are acasa inca 7(sapte!).
Pe acesta l-a nascut in august si la nastere doctorii i-au descoperit o hepatita. Nu are voie sa-l alapteze. Pe ceilalti i-a alaptat pana la 2-3 ani...

Daca are cineva lapte care nu-i mai trebuie, sau cunoaste vreo metoda de a-i face rost si acestui bebelas de laptic, v-as fi recunoscatoare... si nu numai eu

PS. In lipsa de lapte, mamica ii da ceai

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

pai metoda de a-i face rost nu e laptele gratuit pe care il da statul? are dreptul la fel ca oricare din noi si eventual daca nu-i ajunge o putem ajuta cu completarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Nu are acte... si nu stiu cum poate face rost de lapte. Ea asa mi-a spus... oricum, ce rost avea sa ceara daca putea face rost gratuit?

Adriana, Codrin(19 aprilie 2002) si Olguta( 6 decembrie 2003)
http://earpower.com/bebe/olguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madis spune:

Adriana , da-ne mai multe detalii. Poate putem sa-i ajutam sa-si faca acte si sa primeasca ceva bani de la stat (alocatii, ajutor social) si laptele gratuit.
Unde stau mamica si .. cei 7 copii?

Mergi la inceput

Madis, multumesc de raspuns.
Nu stiu unde stau mamica si copii, i-am intalnit la biserica unde merg eu si ii vad acolo in fiecare duminica. Sunt romi. Copii cei mari au 14, 11, 9 ani..
Tot ce stiu e de la mama lor (parca imi zicea ca stau undeva in chirie, dar nici bani de chirie nu mai eu...) Zicea ca se intretine din alocatiile copiilor..(dar oare pentru a lua alocatiile nu e nevoie de acte ) Cel mic e plapand si matzaie ca o pisica. Mi-e mila de el, e asa de micut...
Mi-au cerut doar lapte, si eu pentru ca alaptez, n-am de unde le da... m-am gandit ca pe forum s-o gasi cineva cu niste lapte in plus...

Daca aveti lapte bine, daca nu... o sa vad de unde le fac rost.. poate cumpar cateva cutii si ii dau.

Mergi la inceput

adriana nu pune problema gen imi iau jucariile si plec. Da-ne mai multe amanunte sa putem sa o ajutam realmente pt a-i cumpara cateva cutii de lapte e doar o solutie temporara. Daca are alocatie are si ceva acte , poate nu are un medic, dar in tara asta cu atatea neajunsuri totusi fiecare are dreptul la un medic gratuit si bb cel mic la lapte praf. Hai sa facem cumva sa o facem sa-si castige drepturile.

Mergi la inceput

Marina draga
nu-mi iau jucariile si plec. Pana acum am scris 4 mesaje si nu am ajuns la nici un rezultat: are cineva lapte praf sau nu?
A trecut aproape o saptamana de cand am initiat subiectul (de duminica nu mai aveau decat un fir de lapte praf) asa ca incep sa ma gandesc la ceva practic, altfel ar fi sarit cineva cu oferta pana acum, nu?
Am s-o intreb duminica de acte si doctori... multumesc de raspunsuri.

Mergi la inceput

similac mananca? o sa cumpar cateva cutii si o sa ne intalnim sa ti le dau. Da-mi tel tau pe PM.
Cu toate astea raman la parerea mea ca nu asta e solutia. Sapt viitoare ce faci ii cumperi tot tu laptele? Fie-miu mananca cam o cutie la 2 zile la 2 luni jumatate.

Astept tel tau...in ce zona stai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madis spune:

Adriana, nu te supara degeaba. Si eu si Marina punem altfel problema. E simplu sa cumperi citeva cutii de lapte si le duci acum. Dar saptamina, luna viitoare ce o sa se intimple? Ce laptic va bea cel mic?
Eu sunt dispusa sa cumpar acum citeva cutii de lapte si sa le duc. Dar as vrea sa stiu cui, unde si cum. Si mai ales, daca ofer cuiva ajutor, as vrea sa fie o chestie de durata. Poate putem sa-i ajutam sa capete si ceva ajutor din partea statului, pentru ca probabil sunt indreptatiti sa-l primeasca.

Mergi la inceput

Multumesc fetele, trimit telefonul meu prin PM

Mergi la inceput