Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (16)
Raspunsuri - Pagina 9
Rayuela spune:
KATJA
MALINA
RADU PAUL
Sa cresteti mari si frumusei!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
spic de grau spune:
Rayuela - iarta-ma - Amelie era deja luata..de aceea nu i-am facut "curte". Mi-era ca mi-o pun in cap pe Claudelu daca spuneam ceva de scumpica ta. Nu-ti dai seama ce pateam daca spuneam ceva de ochisorii ei frumosi, ca se aseamana cu David? Ei? Ce zici de asta? Stai sa vezi acu ce-mi face Clau!
Da-i pupici din partea mea, si sper sa nu planga la vaccin! Ia-i luat un patch? Din acela care i-l pui pe piciorus cu o juma de ora inainte si nu mai plange. E tare bun. Noi l-am testat!
Ce vaccin ii faci? Eu trbuie sa ii fac Engerixu (ptr hepatita B), dar cum contine Aluminiu cred ca renunt. Mi se pare periculos. Mai astept nitel sa vad ce mai zic expertii. Desi - mi-e cam teama sa merg acu in Oct cu David la control de ce-mi va face pediatru ca nu i-l fac
Lumy si David (11 Martie 2004)
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
Ela76 spune:
Lumy - sanatate multa sotului! Sper sa nu fie nimic grav. Tine-ne la curent!
Mickyyy - eu intentionam ca celor sarbatoriti pe 31 sa le postez urarile mai spre 12 noaptea, asa, intre 30 si 1. Dar acum... La multi ani Malinei si lui Radu Paul!!! Sa creasca mari, sanatosi si frumosi!
Pupicei!
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Ela76 spune:
A, si nu-i nimic daca ne-ai uitat, pentru mama ei oricum e cea mai frumoasa fata din univers !
Mickyyy - Cristina nu a facut febra de la dintisori, deci nu te pot ajuta cu nici o indicatie...
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Mickyyy spune:
Lumi, sanatate multa sotului tau, si sper sa nu fie nimic grav! Si multumim de complimente .
Nu gaseam site-ul cu pozele flacaului tau , dar l-am descoperit mai devreme. Mortala poza aia in rochita , da' nu i-o arat lu' fie-mea ca s-ar putea sa fie geloasa . Ca sa nu mai zic de pozele de dupa baitza....tare frumusel e David acolo. Ce pacat ca nu sunteti mai aproape de noi, ca va invitam la o piscina sa se cunoasca pretendentii .
Si multumim de urari.....ce repede trece timpul....moatza mea are deja juma de an!! Domnisoara-n toata regula......si cand te gandesti ca anul trecut pe vremea asta nici macar nu se vedea burtica.......
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
katalina spune:
Bine v-am gasit!
[orange]LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI: MALINA, KATJA, RADU PAUL.[/orange]
Sunt putin suparata, Robert e foarte constipat, cred ca pin' la urma ii pun un supozitor.N-a mers nici pruna, nici piersica.I-am dat niste suc de portocale,sper sa aiba vreun efect.
Revin la povesti cu voi.
Da' ce fac restul fetelor care erau active?Si celelalte????
Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
http://pg.photos.yahoo.com/ph//paulatudoran/album
LaviB spune:
Salve!
N-am intrat si eu o seara si o dimineata si iar nu va mai prind din urma.Asta e! Daca umblu toata ziua brambura.
Ieri va ziceam ca ma duc la o intalnire cu mamici cu copii (doi bb-i in carucior si alti doi in burtica), si am ajuns ffff tarziu aseara acasa. A fost taaaaaaaaare fain iar azi dupa ce se trezeste cocolina merg la una din pretenele cu burtica intr-o mica vizituca.(deci iar sunt pe picior de duca)
Vorbeati aici care mai de care de dintzisori si eu propun sa facem si noi clubul "ne-dintzatzilor" nu de alta da' suntem vre.o cateva, asa ca Nedda nu esti solo vine si a mea babutza.
Kata asa cum am scris mai sus nu am timp acu (tre sa o plimb pe fi-mea sa ramana supla si dragutza cum ii place lu' Robertuza), insa cand am vreme iti atasez pozele care mi-au placut.
Rayuela-multam de compliment (ca de alfel si lui Spiculez).Poza aia de ziceai ca-i fi-mea dulcica e cea pe care am pus-o pe felicitarile de multumire la botezul ei.De mentionat ca sub patura e papi al nostru, care o tine pe cocolina sa stea dreapta(era rupta de obo, mai sa adoarma in picoare) iar eu mami fac poza. (dibaci de dibaci, nu?!)
Ce ai mai rezolvat cu inotul?? Ai mai gasit ceva??
Puckuuuuuuuuuu- cum fu la inoooooooooooottttttttttt????? (hai ca fug rapiduletzu' sa o admir pe Stephanie)
Va pupacesc pe toate si...poate reusesc sa intru deseara iara.
De mentionat ca de 2 zile si-a revenit noaptea fi-mea cu somnicul.Doarme mai linistita aproape ca in vremurile bune. Ce ma mai bucura ca de o saptamana are un programel asa frumos la amiaz.(papa la 13 dupa care somnic pana in jur de 16) si nu sa fac in ciuda da' mami o pune in patutz dupa ce a terminat de mancat si pleaca din camera iar la max 10 min cand deschid usa usor, cocolina doaaaaaaaaaaaaarmeeeeeeeeeeeeeee dusaaaaaaaaaaaa
paaaaaaaaaaaaaaaaaa
Lavinia-mama si micutza Hanna
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/lavinia_brandstetter/my_photos
alona spune:
KATJA
MALINA
RADU PAUL
Sa cresteti mari , frumosi si sanatosi!
P.S. Am mai adaugat niste poze in album, sper sa se vada.
Anca, mamica de Vlad(17.10.1997) si Thea(29.03.2004)
http://http://photos.yahoo.com/alina_stoica
"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"
LaviB spune:
Malina
Katya
Radu - Paul
Spiculez s.a intors sotul de la spital??? ce a fost?? Speram nimic grav. Pupice si sanatate ca -i mai buna decat toate!!!
Lavinia-mama si micutza Hanna
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/lavinia_brandstetter/my_photos
spic de grau spune:
Buna fetele,
Multumesc mult ca v-ati gandit la mine si la sotz. El e bne. A venit pe la pranz de la spital. I-au facut o groaza de investigatii. Ei banuiesc ca ar fi un muschi (desi nu vad care..probabil intercostal ?) care sa-l jeneze si sa-l tina la respiratie. Nu stiu de ce i se facea galma de dimineatza acolo in plex..si nici de ce a avut frison. Cel de la salvare credea ca e de la stomac sau ficat (bila). Astia de la spital cnd au auzit ca acu o saptamana, sotu a cazut la metrou pe scari, au zis ca aia e cauza durerilor...dar ma intreb iar: de ce pana acu nu a avut nik? In fine..
Nu stiu sa pun pozele asa frumos ca voi, dar va dau linku direct:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lucaluminita/my_photos
In "septembrie" sunt pozele care le-am adaugat acum. Scuzati-o pe mami ca apare des ciufulita prin poze .
Astept sa-mi spuneti daca va place "parizianu" meu .
la toate si la puii vostri!
Lumy si David (11 Martie 2004)
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)