Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (16)
Raspunsuri - Pagina 11
Rayuela spune:
CLAUDICOOOOO ce dor mi-a fost de tineeeeeeeeeeeee!!
ne punem pe incuscrit fetili ca tare nehotarite mai sint!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
CLAUDICOOOOO ce dor mi-a fost de tineeeeeeeeeeeee!!
ne punem pe incuscrit fetili ca tare nehotarite mai sint!
poze Amelie
ELEEEENNNOOO si mie mi-a fost de tine!!!Vin la mama sa te strang oleaca in brate!!!
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
alona spune:
Deci cu mine nu vrea nimeni sa se incuscreasca! Nu-i bai ca avem si noi aici baieti de baieti.
Anca, mamica de Vlad(17.10.1997) si Thea(29.03.2004)
http://photos.yahoo.com/alina_stoica
"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"
Rayuela spune:
subscriu la cele spuse de Katalina,Thea e o comoara!
Claudico sa nu ma mai lasi singurica,ca tare parasita ma simt!
Veve,cu asa mindrete de baiet si asa hoarda de fete frumoase,il tii tot celibatar?
Spiculetz,e un scump David,asta stiam deja ca am mai vazut poze!Cred ca o sa fie coada de mindrutze dupa el!.Pozele cu Parisul mi-au stors o lacrimioara...aaaaa,ce as emigra iar,direct la turnu Eiffel m-as opri!
poze Amelie
Veve spune:
Leanooooo,e prea dulce!Il tin numai pt.mine!(nu faceti voi afaceri pe spinarea mea de HB)
Veve,soacra de blondina
PS Claudico,tu chiar vrei sa adaug carnatu' ala la lista?...Tre' sa ma gandesc la o solutie
Nedda spune:
VEVE, ce de noutati despre Laur! Si tu nu ziceai nimic!:)
Sa stii ca de ieri tot suflu niste aer cald spre tine! Sa-mi zici daca ajunge!:)) La noi tot soare!
CLAU, nu ati pierdut petrecerea de casa noua. Acum ma gandesc serios chiar sa organizez una ca deja am inceput sa primesc cadouri. Am primit o masina de facut paine si sunt tare incantata de ea. Am si "prestat" la ea sa vad ce minune de paine coace si tare buna sa facut.
ALONA, succes cu mutarea!!
Daniela si papusa Lara
Claudelu spune:
Veve, ce nu ti-a placut la carnatu mio???In continuare te tin la curent cu datele, daca vrei!!!
Elenooo, n-am ce face, de luni te parasesc pentru vreo 2 saptamani!!!
Nedda, fain ca capeti cadouri!!!
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
Veve spune:
Danielo,suflasi asa de bine ca dimineata aveam 17 grade-n casa!Ajunse soarele,da' caldura..ioc!Fii si tu mai generoasa!
Noutatile de azi is ca croko urla...si urla,si urla...Pana ne-or iesi toti dintii,cre'ca pocnesc toate gemurile de la decibeli!
Claudico,din carnatu de lista am facut io un salam adevarat!Ia vez lista de la prima pagina si spune de-ti place or ba!Astept reclamatii!
Azi am una bucata sot pe-acasa si nu prea-s prin zona!Sa nu faceti 20 de pagini pana maine!....
Aaaaa,LA MULTI ANI si sarbatoritilor de 30 si 31! Lu' Katjusa un pompic mai special,asa!Stim noi di ce si cum....
Irina,veve & croko
pozici
LaviB spune:
Cuscraaaaaaaaaaaaaaaaaa, tre sa ma dau rapid la voi nu de alta insa daca va mai las asa singurei imi plecati vad ca la alte usi cu fetitze.
E drept ca si Thea e frumoasa (foc chiar) insa gandeste-te bine ca-i departe rau. Nu de alta insa -ti aduce fiul acasa o data la 2-3 ani.
Uite aici noi, fetitza de pe continent, nici mai mult nici mai putin de 1500 km pana la voi, venim des in Ro (pasti, vara, craciun) , vezi cum faci.
PS:ma plimb sa imi tin fata in forma , ti-am zis, tot pt Robertzelu'.
Claudelu' cum spui tu ca ai citit bine toate mesajele?? Pai daca ai fi facut asa si fi vazut cine-i cuscra lu' Kata si ne-ai fi bagat si pe noi pe listutza aia cu datele de nastere.(reao, reao)
Veve hai baga-ne tu in seama ca de pe paartea lu' Claudelu ramanem ale nimanui aici
eu-31.octombrie.1974
pupiceeeeeeeeeeee
ma duc sa-mi aduc o
paaaaaa
Aaaaaaaaa, Spiculez ai o minunatie de baiat, frumos foc.M-am tot uitat(si cu sotul meu) la poze si nu am reusit sa deslusim cu cine seamana.(are ceva parca de la amandoi) Ce-i drept se pare ca taaaaaaaaareeeeeeeeeee ti-ar mai sta bine si cu o fetitza.Nu de alta dar asa nu-l mai "chinui" pe bietul David cu floricele pe caputz, etc
Lavinia-mama si micutza Hanna
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/lavinia_brandstetter/my_photos
katalina spune:
Scuze fetelor, YM meu nu merge de vreo saptamina, si io tot incerc, da' el nimic,si barbatu'miu asta nu vrea sa faca nimic.I-am zis:omoara virusii aia , si el se face ca ploua, cre' ca-i gelos ca stau cu voi ,in loc sa stau linga el in pat..Asa ca scuze c-am plecat pe furis de la conferintza.Am pierdut-o pe Alina si pe Claudelu', care ne cam parasesc, si d'aia-s amarita.Mai vorbeam si io cu voi.Tare-s amarita....
Oricum io o salut pe Alina, si o-ntreb: nu-i pare rau dupa Toronto? Vladutz ce face cu scoala?Pune si cu el niste poze.Va doresc acomodare usoara cu noua casa si toate cele bune la toata familia
Hai ca am un chef de vorba...sper sa nu va plictisesc, dar e asa de liniste in casa, copiii dorm si pot si io sa mai gindesc.
Deja cred ca pot sa sa urez LA MULTI ANI pentru copiii nostri nascuti intr-o zi de 1 aprilie acum 6 luni.Deci
LA MULTI ANI MARIA CRISTINA (Diana sa-ti traiasca fetita!)
LA MULTI ANI RAUL ANDREI (Claudelu ,sa-ti traiasca baietelul!)
Sa creasca sanatosi si cuminti (caci frumosi sunt)!
Azi am muncit toata ziua sa-mi fac si io o semnatura mai atractiva pentru "nora-mea".Cuscra bineinteles ca nici n-a vazut cine sunt io(titulatura)!(Glumete mai suntem)!
Veve, multumim pentru listuta completa!Ce ne-am face fara tine.Promitem ca nu "umplem 20 pagini".La capitolul 20, tre' sa sarbatorim!
Gata.va urez noapte buna si o zi si mai buna miine!Vise placute si voua si bebelusilor vostri.Pupici.
Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
http://pg.photos.yahoo.com/paulatudoran