Mamici de septembrie-octombrie 2004 (34)
Raspunsuri - Pagina 7
georgiana.david spune:
Felicitari fetele!
S-ar putea sa urmez, azi m-a cam durut burta si s-a cam intarit asa ca daca o tin tot asa pana maine dimineata, ma duc la spital.
Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu
http://photos.yahoo.com/giorgios72
danyce spune:
Ralucule, poate ca nasti mai repedePoate te fenteaza Tristan. Ce-as rade sa nastem deodata (la urma urmei, 7 oct. e DPN-ul meu).
Georgiana, mult succes daca e sa fie acuma. Si eu abia astept sa mi se declanseze travaliul, dar vad ca nu vrea si pace, chiar daca am tot facut de toate prin casa in ultimele zile (calcat, vopsit, gatit, curat) si am urcat si coborat din greu la trepte. Cred ca mademoiselle e smechera si o sa-mi apara cand o sa ma astept mai putin.
In momentul de fata mi-e burta beton, asa ca ma retrag sa ma intind. Poate reusesc sa adorm. Sa auzim numai de bine. Pupici,
Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem
Andreea_si_Doru spune:
Andreea este mamica!!! Fetitza s-a nascut miercuri, 29 septembrie, la ora 10:45... Totul a decurs perfect, Andreea avand cezariana!!! Fetita si ea inclusiv sunt perfect sanatoase. Nathalie, are 3,425 grame, cu toate ca pina azi, joi, a scazut 7%. Are 50cm, si este o scumpete. Acuma sa-i uram bafta in continuare sa treaca peste primele saptamani cu bine!!! Mai multe vesti in curand!!! Numai bine si Andreea m-a rugat sa va pup pe toate !!!
Andreea, Doru si bebe
marimar spune:
FELICIARI ANDREEA, BINE AI VENIT NATHALIESa cresti mare si frumoasa, sa fii mincacioasa si somnoroasa !!!
Si eu credeam ca nasc azi noapte, am avut contractii regulate timp de 2 ore dar apoi s-au oprit...Am avut si un mic show azi dimineata asa ca ...poate poate week-endul asta nu se lasa si iese bebeul la intilnirea cea mare. Abia asteptam ! Sper numai sa nu fie lunga asteptarea...
-------
De retinut: ceaiul din frunze de zmeur dupa 32 de saptamini ajuta la usurarea si scurtarea travaliului si stimuleaza lactatia
CRISMIR spune:
FELICITARI ANDREEA,sa-ti traiasca minunea si sa va bucure toata viata!....asteptam povestea si poze!....pupici si multa sanatate!
ADELA,baietelul tau e un scumpic,si ce de par are,si e marisor,tare mult mi-a placut!...parca nici nu ar fi nou nascut,vorba Lorenei!...numai bine va doresc si sa nu uiti de poveste,ca mor de curiozitatte sa aflu de ce nu ai mai facut epidurala,plus ca veau sa incerc si eu fara,dar imi e cam frica!
Mirela si bebele,37 sapt.
http://community.webshots.com/user/crismir100
DPN 27 oct.-baietel-Robert Cristian
Mada spune:
Neata!
Asera am scris un ditamai mesajul, evident ca nu am reusit sa-l trimit, m-am umplut de nervi.
Adela felicitari pentru Andrei, care este un scumpic si un grasan!
Cristia sa-ti traiasca bebeul sa fie santaos!
Andreea, felicitari pentru Nathalie!
Sa cresteti mari si sanatosi!
Noi am avut program azi-noapte!
Fetele nu inteleg de ce sta noaptea treaza si ziua doarme si mananca la 3 ore chiar si 4!
Azi noapte de la 12 la 2,30 a stat treaza, cu niste ochi mari. Nu plange dar la un moment dat nu mai vroia sa stea nici in cosulet, nici in patul mare, nici in brate.
Voi ce faceti cand sta treaz bebe asa fara motiv? Am senzatia ca ea crede ca e zi si nu noapte.
Va pup
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora
http://community.webshots.com/user/madaspa
lorena_andreianu spune:
Andreea, sa-ti traiasca minunea! Sa creasca mare si sanatoasa! Pupici din partea noastra.
Sa inteleg ca sa pregateste iar o perioada plina de bebei? Abia astept! Mihaela, sa vezi ca n-o sa te poti tine la actualizat lista
Noi "raportam" noapte fractionata de topaielile lui bebe... nu stiu ce a patit, cert e ca a miscat toata noaptea si ma invatasem sa doarma tot timpul.
Plus ca, intre noi fie vorba, tati cam incepe s-o ia razna I-am bagat eu in cap ca mi-e frica sa nu ma apuce nascutul singura acasa si acum are tot felul de vise bizare Ai vostri cum tin pasul?
Altfel, azi mergem iar la curs... ca ni le-au programat astia pana in ultima zi...
Va pupacim si asteptam vesti si de la fetele care trebuiau sa nasca.
si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud
http://community.webshots.com/user/anrian
Constanta_2004 spune:
Dragele mele,
Miercuri, in jur de ora 15, a nascut Auras (IulyP).
Proaspata mamica este bine, bebelina este o frumusica mancaciosa.
Mai multe detalii, cand se intoarce din spital.
Felicitari proaspetilor parinti si bunici!
Georgeta
mcm spune:
La noi cred ca s-a declansat travaliul, nu a curs apa dar ne doare spatele ingrozitor. Dupa controlul de aseara de la maternitate am fost programati pentru maine dimineta cu nastere indusa. S-ar putea sa ajungem mai devreme de maine dimineata la spital. Incerc sa va mai tin la curent. Va pup. Bye