Lucruri marunte care starnesc certuri
Raspunsuri - Pagina 4
Bic spune:
P.S. Plus problema cu spalatul cazii... ce sa-i faci, exact despre ce vorbeam la abuz domestic. Mamele, dragelor mele, mamele de baieti care nu si-au invatat baietii sa spele dupa ei, ca deh "face mamica"
Dar serios, fara sarcamse, voi cum ati rezolvat problema asta? Al meu mai da cu dusul din cind in cind, dar cada are deja dire galbene care nu mai ies. Dar nici ca mai spal dupa el de ceva vreme.
Danelutza spune:
Eu evit pe cit posibil sa ma cert, cred ca din cauza ca in copilarie ai mei se cam certau si fara motive prea serioase. Sint destule lucruri care ma enerveaza. De exemplu: seara curat bucataria, al meu se trezeste si maninca noaptea, asa ca dimineatza, surpriza...
Lasa hainele pe unde nimereste, nu se descaltza cind intra in casa.
Ca sa nu ma cert si totusi sa ma descarc, bodoganesc singura, trancanesc, apoi incep sa cint, ca sa-mi treaca. Daca il enervez eu pe el, dispar ca sa nu aiba timp sa zica ceva.
aschiutza spune:
Ah, Bic, asta m-a intristat..... Nici nu stiu ce sfaturi sa-ti dau. La mine, cind stiu ca sotul ar reactiona mai imbufnat la cicalela mea incerc sa-i spun glumet, sau cind face ceva bine ii aduc atitea laude pina sa-i intre in cap ce fapta grozava a facut. Ca sa faca la fel si data urmatoare. Apoi el se simte foarte mindru de lauda si pe urma se zbate asa sa faca de fiecare data.
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
sheherezada spune:
Si al meu sot reactioneza altfel la cicaleli si ca sa evit certurile am ajuns sa vorbes singura.Nu-i mai spun ce sa faca si ce nu!Curat dupa el si bolborosesc in gind da ii dau pace....
Mereu aproape de voi.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
Bic spune:
Aschiutza: multumesc mult pentru compasiune si pentru sfatul intelept pe care o sa incerc sa il aplic.
Sheherezada: ca tot lectura mea se rezuma zilele astea la self-help books, in sfirsit am pus si eu mina pe celebra "femeile sint de pe Venus, barbatii sint de pe Marte," care explica cit de diferiti sint barbatii si femeile si cum ar trebui sa reactioneze unul fata de celalat ca sa nu iasa certuri. Ei bine, nenea asta zice ca ce faci tu acum e exact ceea ce trebuie sa faca femeile, adica sa nu le dea sfaturi barbatilor, pentru ca le submineaza potenta lor nativa de a rezolva probleme. Asa ca, Seherezada, dupa cum iti spune si numele, esti o femeie adevarata! O sa incerc si eu sa fiu la fel
Hai ca m-a inveselit subiectul asta.
tinatache spune:
mai fetelor, stau, ma uit si nu-mi vine-a crede!! cand mai aveti atat timp si energie sa va uitati dupa stropi, cazi, haine si alte alea?? La mine in casa e cam la fel ca al toata lumea, dar daca as sta sa spal robineti si podele ... vai de capatana mea, asta mi-ar mai lipsi, dupa ce ma freaca 2 plozi de ma lasa lata. Oglinda mea saraca n-a mai fost spalata zdravan... nici nu stiu de cand, dau peste aburi cu un prosop ca sa ma pieptan si asta-i tot. Robinetii ii dau din ani in paste cu din ala de luat calcaru', apoi cu apa si pt cateva ore stralucesc fromos. Cat despre cada, daca stau bine si ma gandesc nici eu nu o spal de fiecare data, ar pt ca tot acolo se spala si copiii, inainte de a-i baga pe ei o spal cu apa fierbinte si uneori cu solutie pt cada. Ce mai conteaza cine a lasat-o jegoasa
Cat despre haine... ale copiilor le pun la loc cand nu mai am loc pe masa de infasat sa-i schimb de pampers:)
Acuma daca ma luati repede nu stiu de la ce ne ciodanim, dar cum de regula nu apuci sa termini o propozitie ca trage macar un copil de tine, uitam pe drum ce-am vrut sa spunem. Aaa, si sotu meu mai are o vorba: "numara pana la 10, respira adanc si apoi spune. si daca iti vine sa spui tot ce-ai vrut acu 10 secunde, atunci numara de la 10 la 1. :)) " sa nu credeti ca ne iese figura de fiecare data...
Cristina
alexa spune:
ce haioase sunteti.
Bineinteles ca si noi ne certam aiurea in tramvai, ex. intra cu masina intr-o groapa si urlu la el ca mi se strica freza
sheherezada spune:
Bic multumesc de complimente.Nu stiam ca sunt asa de adevarata.Dar am invatat asta in timp dupa ce i-am vazut reactiile,nu am fost asa de la inceput!
Mereu alaturi de voi.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
ioanaradu spune:
noi ne certam foarte des ... de fapt mai mult eu ... de la sosetele aruncate peste tot ... si de la furculitele, lingurile, ciorbarele ... etc ... etc ... lasate in farfuriile si cratitile din frigider (ca tot cu ele mananc si mai tarziu)
cam atat ar fi.
la inceput era si pb comunicarii ... ca venea de la serivicu, eu trambitam intr-una ce-am facut eu toata ziua si-i povesteam de-a fir-n par si el ... nu deschidea gurita decat dupa multe insistente de-ale mele. dar acum ... l-am dat pe brazda! vorbeste ... vorbeste ... vorbeste ... de nici el nu se mai recunoaste!
Freia spune:
hai sa va povestesc una buna: a cam trecut aproape 1 an decat ne-am despartit, dar mnealui inca ma suna sa ma intreb pe unde e cate ceva in casa. Azi m-a sunat sa ma intrebe unde i-am pus niste pantaloni pe care i-am reparat si unde sunt pantofii lui negri cu talpa groasa. Saptaman trecuta m-a sunat sa ma intrebe unde am pus ciocanul de lipit si daca am lasat prin casa niste clor pe undeva...
eu ma amuz de fiecare data cand suna si ii spun ca poate sa-l prade orice femeie care ii intra in casa ca el nu stie ce are, cu exceptia sculelor care sunt la vedere.
Freia si Alexa
http://community.webshots.com/user/freia_ro
http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika