Lucruri marunte care starnesc certuri

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Noi ne certam pentru k:
1.Spala ibricul de cafea cu buretele si buretele se umple de zatz si se jegareshte ff repede!
2.Nu prea ma mai tine de mana pe strada.
3.Nu intreaba pe strada "nu va suparati pe unde pot s-o iau ca sa ajung..." ci prefera sa bantuie ca un caine surd la vanatoare pana ajunge de unde a plecat!(asta ma enerveaza la culme!!!)
4.Motaie in fund la TV in loc sa se intinda si el ca omu' in pat
Si ar mai fi muuuulteeee!

Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani35 spune:

Al meu e o dulceata de om...
e cufundat mereu in ganduri...el stie la ce se gandeste,bineinteles chestii de la lucru,nici nu intra bine pe usa si e cu capul la ziua de maine...unde e de dus "nustiuce",trebuie reparat aia,alta...
ma amuza cand eu vorbesc si el ma aude dar nu "asculta".cand isi da seama ca am tacut,zice:ai spus ceva,iubito?
am trecut demult de faza cu cosul de rufe,cu stropii de pe oglinda,etc.Cred ca toata chestia e sa nu pui la suflet chiar tot, pentru ca stim cu toatele ca barbatii provin de pe Marte...
Cum parintii mei tot timpul se certau,mi-am primit portia de "scandal",in viata asta...asa ca,acum depinde de mine sa traiesc in armonie cu jumatatea mea de portocala si pe bune!ca nu ma plang absolut deloc!
eheeee..."partidele" cu dulcele mele fetite...e alta poveste!!!oricum ies invingatoare
pentru toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Eu simt o oarecare placere in a ma certa cu sotul meu. Ma descarc de tensiuniile acumulate si apoi e mai placut!!!
Cred ca inconstient chiar caut motive de cearta, ca sa avem de unde sa ne impacam...sa fie mai condimentata relatia!!!

Sinzi si David
Poze cu David la 19luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Soacra ca sotul meu iubit garantez ca nu are nimeni. Ce-ati zice voi daca v-ar face capul calendar din cauza ca am folosit,dom'le, scobitoare in tipla (nu puteam sa le folosesc pe alea din suport?) ca cele din tipla sunt pt calatorii... Sau... De ce ceapa masii (scuzati limbajul dar redau ad literam) nu ai ridicat complet geamul la masina (are un fix, oameni buni) Sau, mai nou una din top: Nu dorm cu voi in dormitor (eu si Luca) sa nu consum oxigenul din camera copilului
Eeeee... ce ziceti voi de asa mos in devenire (vorba vine, ca are doar 30 de ani)? Va inchipuiti ce o sa-mi pateasca pielea la pensie (mai ales daca nu va mai functiona remediul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Eu cu al meu sotior ne certam la genul ca mai mult ne enervam unul pe altul pe teme date: eu pe el ca nu ii place sa faca ordine si oricnd vii la noi in mijloc de camera, pe birou, pe masa troneaza maldare de hirtii si hirtuite, hainele le lasa intr-o gramada pe jos, aduna orice (inclusiv parti din calculatoare care nu se mai fabrica de 10 ani) si ma bombane cind ii le duc in beci (pe principiul sigur voi mai avea nevoie de ele)! Iar el se supara pe mine cind ma smiorcai ca nu imi gasesc in Germania prieteni, ca nimeni nu ma place, ca sunt proasta,incapabila sa imi gasesc de lucru, etc.etc. Vad ca la voi motivul asta nu apare: bravo, ori aveti incredere in voi cit carul, ori barbatii vostri au nervii mai tociti. Cum faza asta ma apuca cam odata pe saptamina, el ajunge in seara aia sa se joace la calculator si eu sa ma inchid in baie sa fac un dus fierbinte ...si cind ni-i se ureste de singuratate ajungem noi sa ne impacam! Aaaaaaaaaaa...el se mai supara cind aduc vorba de fitness...ca atunci isi simte burtica cam mare .

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

eu am incetat sa-l mai cicalesc , probleme : cand prajeste ceva in bucatarie vede ca e apa in tigae si pune deasupra ulei , ce e in bucataria mea ...sare uleiul ca o fantana arteziana, nu inteleg de ce e asa de greu sa staerga apa din tigaie, trebuie sa fiu tot timpul prin preajma, ca la un copil mic sa vad a sters tigaia de apa....
lasa rufele in sufragerie pe scaun, ii e greu sa se schimbe in dulap, ditamai dulapul(gen camera ca poti si sa dormi in el)ce e asa de greu , imi e si groaza casa mea e tot timpul in dezordine,nu mai zic de hartii peste tot in special la calculator , ......
dar am incetat sa ma enervez , am devenit indiferenta, daca el nu ma ajuta nici eu nu ma mai strofoc....poate isi va da seama singur si va pune osul la treaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubbles spune:

Tot pentru condimentare , cum zice Sinzi-Ana...
... si noi, din lipsa de altceva, avem motiv de negocieri in urma stropilor din baie si din bucatarie. Mie-mi plac robinetii curati, sa straluceasca, si cum vad o picatura de apa care le "umbreste" culoarea, cum ii povestesc ce fel de ratusca este! Sa nu mai zic de apa de pe jos sau de pe oglinzi... desi, tot robinetii ce sunt nr. 1! Fiecare cu obsesia lui...
Acesta este subiectul constant, asa cum le sta bine unor oameni trecuti prin scoala si nu numai

Restul, ciorapi & co pusi la locurile lor, ordine peste tot, etcetera, s-au "prins" cu succes in decursul timpului, au devenit parte din rutina, si nu avem de ce sa ne certam... ne invirtim in cerc, si iar ajungem la... stropi!

Ar fi si pacat sa renuntam si la acestia din urma, nu?!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

Wow! Incepusem sä cred cä numai eu am mania stropilor de pe oglinda din baie, dar mai am "colege" dupä cum väd!
De ce nu tin dom'le cont si de inältimea persoanei cand monteazä chiuvetele?

Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

Usi trintite, vesela zdranganita cind doarme cineva in casa si batut cu lingura violent in marginea cratitei ca sa cada mincarea de pe ea. Lasat mincare afara din frigider peste noapte (a doua zi poti s-o arunci daca-i vara). Aruncat lucrurile altuia la gunoi inainte sa intrebi daca mai are nevoie de ele. SI cel mai cel, orice nedreptate fata de copil: copilu' trebe sa se descalte de pantofi, adultii merg incaltati, copilu' trebe sa manince la masa,adultii tolaniti pe canapea la televizor, tinut lectii de morala si caracter unui copil cind tu nu ai nici una nici aialalta. Intrerupt in mod repetat pentru nimicuri cind te concentrezi la ceva (lectii), doar ca sa fii centrul atentiei. Critici si indicatii pretioase cind tu nu pui mina sau habar n'ai despre ce e vorba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubbles spune:

Miau-Miau... sigur e vorba de sot si nu de un copil?

Poate c-o (bita) rezolva problema! E si bataia asta rupta de la sursa sigura!

Mergi la inceput