Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (60)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by Miche

...n-am nici eu rabdare...
DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

da cine mai are rabdare?...sa ridice mana sus
dupa cum se prezinta situatia se pare ca fetele cu sarcina mai avansata se inscriu deja in cursa...si in mai putin de o luna vom avea primii bebei... si atunci sa vezi tensiune si suspans si pariuri...
ce ziceti?..cine naste prima din gasca?...cine sparge gheata?

Bits, si pe mine ma dor soldurile...in special noaptea...

cu David, 30 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olga_stan spune:

fetelor eu simt ca burta - bebe incepe sa imi creasca. fizic se vede ca s-a marit dar o simt si fiziiologic, adica o simt mai plina, mai tensionata, iar miscarile lui bebe sunt mult mai profunde!

bits, si mie mi se intampla la fel, majoritatea isi dau cu parerea la sexul bebelusului si imi prezic baiat pentru ca nu m-am latit in talie, ca am burtica tuguiata, ca...dar ma amuz si eu, pentru ca le confirm ca se insala si le spun ca am fata. ieri o persona mi-a cerut datele sotului, pe ale mele, rh-ul si mi-a calculat ce am...a iesit fata! nu am intrebat-o cum a facut dar a nimerit!

miche, eu am u.m. pe 29 feb., vad ca tu ai pe 27 feb., deci ne despart doar 2 zile...eu sunt in saptama 31 de sarcina, in concluzie si tu tot cam in aceeasi saptamana esti!

olga 30 ani si bebe 31 sapt. de la u.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

mie mi-au mai trecut durerile, dar daca stau prea mult in picioare, iar se accentueaza.
Tocmai ce am fost sa-mi fac injectia si am tot simtit ca fac pe mine, asa ca am venit repejor acasa si m-am pus in pat.
De bebelina, ce sa va zic, ca parca ar vrea sa iasa afara prin toate directiile. Exact de sambata, de cand am intrat in luna a -9a, au inceput si durerile si de asemenea fetita chiar se misca ca un extraterestru in burtika. Ma amuza enorm !!!

Dar imi trece repee starea de euforie cand ma gandesc la durerile nasterii. Imi este teama sa nu intru intr-o stare de panica generala, gandindu-ma la dureri...Doamne, oare cat de groaznic o sa fie???

V-am pupat!

Carmen DPN 31 octombrie

http://community.webshots.com/user/camys_2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olga_stan spune:

fetelor nu va mai ganditi la durere, la cum va decurge nasterea cu durere...practicati gandirea pozitiva...ganditi-va ca voi sunteti niste norocoase, ca nu o sa aveti dureri la nastere si incercati sa va inchipuiti cu ochii mintii cum ca sunteti in sala de nasteri si ca nasteti usor, ajutata de medic, fara dureri, sunteti fericita cu bebe in brata si simtiti o bucurie imensa care va cuprinde, inunda sifletul.....incercati si varianta asta! de ce trebuie sa va ganditi neaparat la durere?! incercati sa va ganditi si la bucurie, la satisfactie!! o sa vedeti ca va simtiti mult mai bine!

fetelor ce vaccin se face in trimestrul III de sarcina?!

olga 30 ani si bebe 31 saptamani de la u.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

durerile nasterii

hihihi in primul rand, difera atat de la persoana la persoana, cat si de la o nastere la alta!

personal, va pot spune ca inainte de prima nastere eram sigura ca mor, ca nu voi suporta... pana cand a fost sa nasc! cand mi s-a parut ca totul a decurs supernatural, simteam cum durerile astea ma ajutau sa imping... in plus, o durere pe nerv la masea e incomparabil mai mare!

asadar, durerile nasterii sunt exact ca niste crampe la stomac, nu zic ca sunt usoare sau grele, crampe am avut toti si ne-am incovrigat de durere... dar au trecut, pana la urma
singura diferenta de crampele simple este ca aceste dureri variaza ca intensitate si nu stii la ce sa te astepti, si asta te sperie putin!

btw: frica declanseaza nustiuce hormon care accentueaza durerea! deci... fara frica! curaj, sa va ganditi numa la bebei ca o sa-i vedeti in sfarist la fata!

si iar, incercati sa nu tipati (mai stii?! io n-am tipat deloc, doar covrig am stat... si am practicat "respiratia" asta, ca efect placebo;)) pentru ca va epuizati energia de care avti nevoie ca sa impingeti... asa am fost sfatuita si a fost f bine

curaj, gaina!

greutatea abia apoi o sa vina, nasterea e joaca de copii

burtici si pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Fulguletz, eu zic ca Bits sau Camys o sa evolueze primele...
Gandacelu sa stea in pat!

Camys, stiu ca suna aiurea, dar incearca sa-ti alungi din minte orice idee de durere, convinge-te pe tine insuti ca o sa fie usor, ca o sa nasti in 2-3 ore! oricum... TRECE!
Gandeste-te asa.

olga, cred ca e vorba de antitetanos si D2...cam astea ar fi vacc. care se fac in trim III.
Si eu simt miscarile bebelinei altfel... mai ample, mai apasate...
Dar tot nu ma doare...Pana acum nu m-a durut decat o singura data si atunci ea era cu piciorutele pe colul meu...

Si mie i-mi spune mai toata lumea ca am baiat in burtica...din cauza ca sarcina s-a dezvoltata cumva pe verticala... pe laterale nu se vede mare schimbare...
Au ramas inradacinate povestile astea ca burtica tuguiata e de baiat!
De parca ar avea vreo logica...

Dana - sapt.32
DPN 27 Nov.

http://community.webshots.com/user/zonzo101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Miche, nu stiu daca am inteles eu bine Pe pagina anterioara spuneai cumva ca astazi implinesti 31 de ani? Daca asa este, La Multi Ani, sa fii fericita, iubita si mereu inconjurata de prieteni!

Eliza - 31 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Ai inteles bine , Eliza .
31 ani , ..... Glumeam ca e 13 pe dos! Si am vazut ca fetelese plangeau ca-s babe la 27 de ani....
Multumesc pt felicitari.
Ce faci , vii la municipal de la 5?

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by Miche

Ai inteles bine , Eliza .
31 ani , ..... Glumeam ca e 13 pe dos! Si am vazut ca fetelese plangeau ca-s babe la 27 de ani....

uraaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

la multi ani!

tre sa bem impreuna, ca maine e a mea!

hai noroc!

vino si matale pe topicul cu balantele de pe prieteni dintotdeauna! acolo-i sarbatoare-n toi!

mor de ofticarie ca am luat blat de tort si voiam sa dau o petrecere... poate va fi una in... pijama!

burtici si pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Miche, nu o sa vin la curs pentru ca eu cam stau doar in pat.. Apropos, nici la Baby Expo n-am fost. Ai fost, ti-a placut?
Am impresia ca m-am umflat foarte tare.. Am pus 10 kg pana acum dar ma enerveaza ca se vede pe fatza mea ca m-am ingrasat
Inca o data La multi ani si sa petreci!!!!

Eliza - 31 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput