Jocul cu filmele (partea a 10-a)
Raspunsuri - Pagina 4
Kehleyr spune:
Si acum ce facem? Ca are si pedrosro dreptate . Mergem cu doua in paralel sau renunt eu ca si asa vad ca nu a vazut nimeni filmul?
Dana si Stefania (27.06.2003)
-----------------------------------------------------
"Life has more imagination than we carry in our dreams".
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by pedrosro
scuze...eu sunt mai nou prin zona, banuiesc ca daca am ghicit trebuie sa postez o noua ghicitoare, daca e asa...
epoca napoleoniana, spital de nebuni, opere literare citite pe paine de contemporanii vremii, erotism
Sa fiti iubiti si sanatosi! Restul vine de la sine...
p-asta o stiu! e marchizu de sad'
burtici si pitici
pedrosro spune:
asa e, marchizul de sade
acuma....am vazut eu destule filme la viata mea, dar cel al lui kehleyr sa mor daca imi suna cunoscut
(multumesc pentru intelegere)
Kehleyr spune:
Gandacelu' e randul tau... eu cedez prioritatea .
Daca erati curiosi, filmul meu era "The Thirteenth Floor"... tocmai ma pregateam sa dau hintul cu numarul 13 care le poarta ghinion americanilor
Dana si Stefania (27.06.2003)
-----------------------------------------------------
"Life has more imagination than we carry in our dreams".
gandacelu spune:
merci... credeam ca s-au incurcat borcanele... nu se supara nimeni?
ai ca titlul filmului tau mi-a adus aminte alt film, destul de celebru... zic io... si supermistoc, una din cele mai tari comedii posibile...
flash:
in acest film asistam la cea mai lunga serie de sinonime care desemneaza sexul masculin dupe care eroina spune:
-he's got a big one!
la care el, pierdut:
-it's very small...
burtici si pitici
anangel_lexi spune:
"Ce vor femeile"???
Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine
anangel_lexi spune:
aaah, abia acum am citit mai cu atentie descrierea filmului si nu cred ca e filmul de care am zis eu.
Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine
gandacelu spune:
deloc nu ie! nici pe departe!
clue: el e un umil garcon de hotel... care trece prin PREA multe peripetii intr-o singura zi!
aidi fetele aidi nu sa poa sa nu-l fi vazut careva!
burtici si pitici
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by bombi
un garcon este in Four Rooms, dar nu-mi aduc aminte de nici o discutie deocheata
hehehehe tu erai la baie atunci... cand cand a rulat filmul! ca e plin numa de deocheate d-astea
randul tau!
burtici si pitici