Copiii nascuti in IUNIE 2002

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinutza spune:

Ma numesc Ana Cristina, m-am nascut in 29 iunie, am 8 dintisori si m-am gandit sa va salut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Wow 8 dinti! Felicitari! Noi avem 2 dinti jos si acum "ne" ies cei de sus!
Sa va mai spunem despre noi ....
Merge in 4 labe si "scaneaza" toata casa asa .... Are o predilectie pentru prize, fire si in general tot ce este interzis fiind plictisita de orice jucarie. Se ridica in picioare cand ajunge la marginea canapelei.... Ce-ar mai fi? Spune: ma-ma, ta-ta, ba-ba, da-da.... Si noutate: fata mea danseaza oameni buni! Cand aude muzica face niste miscari ritmice pana m-am prins eu ca-i dans.... Am facut probe inchideam si deschideam aparatul sa vad daca nu ma insel. Nu- nu! La muzica se misca si daca bat eu din palme atunci bate si ea!

Ah, uitam ce-i mai important (pt noi): AM SCAPAT DE SUZETAAAA

Sa aveti un Paste imbelsugat!
Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

Raducu: 2 dintzi jos, 2 sus + alte 2 jumatatzi. merge de-a busilea, se ridica in picioare, sta nesprijinit cateva zecimi de secunda: daca cade bine, rade... daca se loveste, plange... Zice doar mamamamamama... si kakakakakak... si ga.... parca danseaza, da' sigur tzopaie de ma dor mainile. nu-i plac jucariile, e mort dupa telefoane si dupa fire/prize (suna cunoscut, nu?). e rasfatat de nu se poate si e stapanul absolut al casei. cam asta e.

noi suntem terminati fara suzeta.

DeDe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

quote:
Originally posted by ioana

Si baietelul unei prietene: se numeste Matei, este nascut pe 24 iunie 2002, la Suceava.

Ioana, prietena ta se numeste cumva Magda?

Dana
And, yes, I am a blonde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micorint spune:

Si noi, si noi! Bebe Alex: nascut pe 15 iunie 2002, ora 11.10, la Spitalul Elias. Cel mai frumos, cel mai cuminte, cel mai vesel si cel mai iubit copilas!... dar si cel mai mare smecher . Incercam sa facem primii pasi (da' numai ce sprijin), zicem mamamama, papa (f.rar) si tata (chiar si mai rar), avem doi dinti si niste plete de hippiot!

Salutari bebeilor din iunie 2002! si in special pt. Tilinca nascuta in aceeasi zi.

Mihaela si bebe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniq spune:

Si baietlul meu s-a nascut in iunie 2002 pe 6.....are acum 2 dintisori sus si 2 jos.....sta mult timp in picioare fara sprijin....zilele trecute a facut primii pasi singur (3 pasi).....daca imi mai amintesc ceva revin......

moniq

Mergi la inceput

Incep petrecerile de IUNIEEEE...

Adela&Julia

Mergi la inceput

Ce mai papa copiii de iunie 2002?
In afara de ce-am enumerat mai sus i-am introdus Juliei spanacul si peste cu mamaliga.

Mai dati-mi idei.

Adela&Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

Meniul lui Raducu (sau ce stiu eu :D)
- dimineatza si seara - laptic (intre 150 si 250 ml).
- pe la 10-11 : banana (kiwi nu ne place, mar doar ras, capsuni nu am incercat, asteptam sa apara si alte fructe)
- la pranz - mancare gatita: e cam mofturos, de obicei mancaruri pe baza de cartofi ii plac, cateodata si orez,dovlecei nu vrea deloc , ciorba de perisoare...
- dupa ce se trezeste, un iaurt, branza topita sau cascaval, tartina cu unt
Mai "consuma" si mamaligutza, ou, smantana, biscuiti, paine goala,morcov (orice ii dam, numa' sa taca din gura); spanacul nu-i place, peshte servim in fiecare week-end.
Cam atat imi aduc aminte.

DeDe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_gina2003 spune:

Si eu suntem un bebelas de iunie si chiar astazi 11.06.2003 este ziua in care implinesc 1 anisor!!!!!!!
Saptamana viitoare facem petrecerea de mot.
Sunt un dulcel cu parul cret si vreo 6 dintisori ca de soricel.
Fac numai prostioare, mai nou am un cucui de toata frumusetea.
Pap de toate, nu prea dorm in toate noptile, o mai trezesc pe mami, ce-i cu atata somn...
Vom reveni!
La multi ani tuturor bebeilor de iunie! Va pup dulce
Gina si Lucian

Mergi la inceput