Cereale Nestle

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Dianei i-am dat mai intai faina de orez fara gluten direct in biberon la 4 luni apoi cereale Nestle pentru 4 luni si Knorr Puiut si Bebelac si Milupa, Nutricare. A avut perioade cand le vrea si altele cand nu le vrea. Acum de exemplu ii plac cele Bebelac.

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Buna! Tudor are 5 luni si un pic si nu i-am dat inca cereale, dar as vrea sa incerc...Noi inca suntem la suc de mere, suc de morcov...suc si laptic. Imi puteti spune la care dintre mese ati introdus cerealele? (dimineata, la pranz sau seara?). Multumim
P.S: chiar au zahar cerealele Nestle? Pt mine erau cea mai buna marca, asa, intr-un top al cerealelor...insa nu vreau sa-i dau sub nici o forma zahar pana la un an si...poate chiar doi...daca reusesc...

A, cerealele se fac cu apa sau cu lapte? Pt ca nici lapte de la alta vacutza nu as vrea sa-i dau, cat timp o are pe mami...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Draga Florina, bravo, esti o mamica prudenta. Sunt mai multe scheme de diversificare: unii incep cu cerealele (americanii), altii cu legumele (romanii-vezi si cartea Mama si Copilul-editia veche, ca asta noua nu mai stiu daca promoveaza aceeasi schema).
Parerea mea e ca daca alaptezi copilul, e mai bine sa incepi cu fructele si legumele (plus supa de zarzavat). Si raspunsul la intrebarea cu cerealele Nestle de la noi este Da, au zahar adaugat, de altfel daca o sa le gusti o sa-ti si dai seama, comparativ cu cele de la Milubrei (Milupa) in care se specifica clar pe cutie ca gustul usor dulce este datorat procesului tehnologic si ca nu contine zahar!.
Sanatate maxima.
PS: vezi si pe vechiul forum ca s-a mai discutat de cerealele astea, Cosmina care locuieste in Danemarka a remarcat calitatea redusa a produselor Nestle de pe piata romaneasca, comparativ cu cele de pe piata vestica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Vilma, la supa de legume sa pun si carne? Atunci nu mai e supa de legume, zic. Chiar ma gandeam sa incep de azi cu supa dar nu stiu daca sa pun si carne din prima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

vezi ca mie mia zis pediatrul sa fierb carnea separat de legume (nu mia dat si explicatie). Si porma cica so tok marunt si sa pun cam o lingura de carne (vita sau pui)in piure.

Luizax

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Daca nu i-ai mai dat pina acum supa,incepe doar cu legume si dupa ce se obisnuieste cu gustul ei,adauga-i si carne;asta cam in vreo 2 saptamini.De exemplu Mihnea nu-mi minca supa de legume daca puneam in ea si ceapa.O perioada nu i-am pus ceapa,in schimb de cind am inceput sa-i dau borsulet in loc de supa(de pe la 6 luni)pot sa-i pun orice fel de legume.Poti sa-i mai dai si brinza calcica si pulpa de mar si biscuit si carnita de pe la 4 luni si jumatate sau 5,dar nu introduse toate o data ,ci treptat,la distanta de citeva zile sau o saptamina intre ele.Pa!Pa!Multa,multa sanatate!Cristina

Mergi la inceput

Mersi mult, dar mai am o nelamurire: ce este branza calcica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

lucia mirela...banuiesc ca este branza facuta iin casa cu calciu lactic. Eu o fac din lapte praf. din bebelacu cel gratuit. Cam asha....la 500 ml apa....15 masuri lapte...cat e fierbinte fierbinte pun 4 tablete de calciu lactic pisate bine, amestec si se branzeshte. Il las juma de ora porma pun branza la scurs si ....gata. Aceleashi cantitati st si pt. lapte normal. Adica...la 1 litru lapte - 8 tablete calciu lactic, la jumad e litr - 4 tablete...la 250 ml - 2 tablete ca lactic. Pofta buna!

Luizax

Mergi la inceput

Sar'mana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Brinza calcica poti sa o faci din lapte de vaca ,de la alimentara(eu asa i-am dat de la 4 luni si jumatate)pe care il fierbi f.bine,cam 5',il lasi sa se racoreasca putin si adaugi la 1 litru de lapte 6 pastile de calciu lactic,il pui din nou pe foc mic si amesteci pina se face "cocoloase ".Pui pe o sita niste tifon,torni brinzica si o lasi la scurs.Iese cam scortoasa,dar cind ii lui bb o treci prin sita si o amesteci cu alte alimente,adica putina banana,sau piure de cartofi,sau cu banana si galbenus de ou.Pa!Pa!Multa sanatate!Cristina

Mergi la inceput