apometre!!!
va rugam frumos, daca stiti cumva o firma care sa nu ia camasa de pe noi la apometre... cam cat v-a costat? care sunt alte probleme care apar?... merita?
merci frumos!
io, ioachim (dpn 29 nov 04) & ileana (4 iulie 02)
Raspunsuri
ralualexandrei spune:
Draga mea ,de meritat ,merita,in privinta costurilor trebuie sa ma interesez,dar din cate imi amintesc conteaza nr de bai pe care il ai si daca vrei sa pui apometre doar pe apa rece sau si pe apa rece si pe apa calda.
Andra ,mamica lui Robert si a Mariei http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/ralualexandrei/album?.dir=/2037&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photo
gandacelu spune:
eu ma refer la o chestie standard... nu trebuie puse pe toate tevile?
avem o baie si o bucatarie...
merci fain!
io, ioachim (dpn 29 nov 04) & ileana (4 iulie 02)
ruprich spune:
Eu o sa-mi pun zilele astea. Sunt Siemens, costa 3.600.000 lei, platibil in rate.1.000.000 avans si restul in rate.Pentru baie si bucatarie(apa rece, apa calda)
gandacelu spune:
ideea este, dragii mei, ca nu caut ceva scump, pentru ca la vara vindem apartamentul.... ci ceva care sa ne "scoata" din iarna!
merci fain pentru orice informatie, oricat de mica!
burtici si pitici
bogux spune:
Daca vindeti apartamentul..nu cred ca merita investitia..
Si cu apometre..si fara..tot pe acolo ieshiti..
Cu apometre chiar s-ar putea sa dati mai mult.
Acum depinde de cate familii au apometre in bloc..ca nu prea se merita sa platesti tu pierderile din retea.
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by bogux
Daca vindeti apartamentul..nu cred ca merita investitia..
Si cu apometre..si fara..tot pe acolo ieshiti..
Cu apometre chiar s-ar putea sa dati mai mult.
Acum depinde de cate familii au apometre in bloc..ca nu prea se merita sa platesti tu pierderile din retea.
merci de raspuns!
ideea e ca sunt destui in bloc cu apometre si vad ca platesc jumate cat noi... apoi, de la iarna vom fi 4 si... ne-am gandit ca, din moment ce cresc si intretinerile...
sa stiti ca orice sfat conteaza!
merci!
burtici si pitici