Bebe misca prea mult?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenus spune:

Draga Tuti, de unde stii ca fibroamele sunt cele care deformeaza burta si nu sarcina? Ti-o deformau si inainte de a fi insarcinata? Te intreb pentru ca si eu ma trezesc dimineata cu una bucata burta umflata pe partea stanga dar eu nu sunt insarcinata. Din pacate. Credeam mai intai ca e vezica urinara plina, dimineata, deh...Apoi mi-am zis ca trebuie sa fie fibromul. Dar am intrebat pe forum si nici una din fete nu mai avea o asemenea problema. Incepuse chiar sa-mi fie frica: cine stie ce am si eu zic ca e fibrom...
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Am fost la eco, bebe e normal, are un capusor de 5 cm.
Si sa va spun din ce anume misca. Din capsor. Ori e capos ca tac`su, ori e pe cale sa devina rocker. E asezat cam asa: cu capul jos-stanga, cu picioarele deasupra buricului si cu manutele sub coasta stanga. Cum o sta asa, numa el saracu` stie. Nici nu ma mai mir ca e disperat si se impinge uneori de zor.
Dar e bine, poate misca in voie, doar e casuta lui si poate face ce vrea.
Bine ca e sanatos. M-am linistit.

Rici 21 sapt. si "minunea lumii" din burtica

Poze:
http://community.webshots.com/user/Rici_intalnire_DC
http://photos.yahoo.com/rachelowen77

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Burtici si la mine bebitza a fost agitata rau de tot si zi si noapte si cica asta ar fi o caracteristica a baietzeilor . Asta cam pana prin saptamana 32-33. Acuma e mai calma, am citit despre asta pe net si cica a "cam" crescut si nu mai are loc suficient in uter de distractie. O simt ca misca dar nu ca inainte.
Intrebarea mea este: daca sunt agitati in burtica la fel sunt si dupa???
Mamicilor ..astept raspunsuri, voi ati trecut deja prin asta.

Elena, 35 sapt, DPN-5nov

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ele

Intrebarea mea este: daca sunt agitati in burtica la fel sunt si dupa???

Vai, tu

Poze:
http://community.webshots.com/user/rici_o (Rici si burtica magica)

Mergi la inceput

rachel asta ar insemna Da sau Nu?
Sa stii ca am citit undeva ca nu e o regula sa fie agitati si dupa, dar intrebarea am pus-o pentru mamicile care au deja copii si au trecut prin experienta asta.Si fetitza mea a fost agitata tare dar dureri nu am avut atunci cand "tragea suturi".
Numai bine si o sarcina usoara in continuare.

Elena, 35 sapt, DPN-5nov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Stiu de la mama ca fratiorul meu era tare agitat in burtica...Insa cand a fost bebe a fost tare cumintel si calm...
Cand i-am spus ca Olguta topaie mai mereu mi-a zis ca seamana cu unchiul ei...

Rachel, la ultima eco. gagalicea mea avea aceeasi pozitie...Abia astept sa vad azi cum se mai prezinta...

Ele, mai ai asa de putin...Multa sanatate!

pupici

simona, 23 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuti spune:

Rici Ne-am mai intalnit, acum ceva vreme la subiectul "fibrom uterin". Da, avem aceeasi varsta de sarcina. Vorbeam de tratamentele naturist contra fibroamelor si de embolizare (?), dar n-a mai fost cazul ca eram insarcinata deja.
Nu este usor cu o sarcina in care ai unul sau mai multe fibroame, dar nu este imposibil. Problema este ca riscul de avort este mai crescut. Eu si acum stau cu inima cat un purice sa nu se intample nimic, Doamne fereste! Dr mi-a zis ca cu cat trece timpul si sarcina evolueaza, riscurile scad. Ideea este ca placenta sa se fixeze bine in uter si placenta se formeaza pana la 4 luni. Pana acum este ok, dar m-am lasat de servici (aveam un servici foarte solicitant si stressant ; 12 - 14 ore pe zi, responsabilitati, functie de conducere....), am stat mai mult in pat, nu am facut calatorii masina, avion, tren... ma rog, am avut grija, cat de cat. Acum m-a apucat dorul de duca si ies mai mult, dar nu fac excese.
Rici, intreaba-ma orice ca sunt instruita, deoarece anul trecut am pierdut o sarcina dupa care am suferit foarte mult, enorm. Mi-am revenit cu greu si m-am informat cu privire la tot din domeniu. (A nu se intelege ca sunt bocna, dr sau cine stie ce; dar pentru un amator cred ca stiu destul de multe - nu tot!)
Carmenus Nu simteam ca mi se deformeaza burta inainte de-a fi insarcinata. DAR in timpul sarcinii, fibroamele cresc. Pot ajunge la dimensiuni foarte mari; in acelasi timp pot sa stagneze, dar in cele mai lulte cazuri ele cresc odata cu sarcina. Uterul se mareste, ele se maresc si unde sa incapa toate. Se chinuie si ele sa convietuiasca impreuna. Isi fac loc unul altuia. Cred ca bb-ul se misc in uter su misca fibroamele. Chiar azi dimineata am simtit ca mor. Mi s-a intarit unul in dreapta, s-a umflat si mai e si putin dureros, dar am stat linistita in pat si mi-a trecut repede. Oricum, du-te la dr si vezi ce-ti zice.

Va pup,
Tuti 21+

Mergi la inceput

Simonadinca, pe cat e de putin, probabil ca o sa fie si mai putin. Eu vreau cezariana si deci o sa fiu programata mai devreme cred. Oricum la 37 saptamani am controlul. Plus ca e fetita, care dupa cum am inteles de la unele persoane sunt mai grabite . NU tin eu cont de ce zic ceilalti in legatura cu fetitele si baietii dar oricum cred ca o sa fie max peste 3 saptamani "marele eveniment".
Sanatate si tie si un bebe sanatos si voinic.

Elena, 35 sapt, DPN-5nov

Mergi la inceput

Elena, eu sper ca nu, ca daca va fi asa agitat e vai de mine. Oricum al meu e agitat fiindca nu are loc, asa a zis medicul.

Tuti, dar tu tratament nu iei pt pastrarea sarcinii?
La mine fibromul e paevia, deci placenta e bine pozitionata. Teama e cum se va dezvolta si capul copilasului acolo jos in bazin.
Asta e, si eu stau tot timpul in pat, de la 7 saptamani de cand am avut prima iminenta de avort (am avut 3 pana acuma), dar Domnul e bun si ne pazeste. La servici nu merg, dar fiindca am firma mea (a noastra), cartea de munca merge, nici nu e nevoie de mine, si daca situatia imi permite repus total (eu am si fizic si bineinteles sexual) de ce sa nu ma protejez.
Cred ca fac tot ce imi sta in putinta, si o sa fac tot ce trebuie pt bebele meu mult dorit.
Si eu am uneori dureri in dreptul fibromului, mai ales noaptea, daca ma intorc pe partea dreapta (unde e) in somn. Simnt ca ma arde. Dar uterul meu pare sa suporte presiunea sarcinii numai pe partea lui libera, destul de bine. Nici nu ma mai mir, de la atata Gravibinom (iau 2 injectii pe saptamana).
Dar cred ca am cam scapat de pacatosele alea de contractii, iau dimineata o injectie de no-spa, si atat.

Poze:
http://community.webshots.com/user/rici_o (Rici si burtica magica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuti spune:

Rici,
Da, bineinteles ca am luat progesteron: 4 utrogestan / zi (2 oral si 2 local) si 1 injectie gravibinon / 5 zile, apoi la 1 saptamana acum la 2 saptamani si mai am una (asta pt. ca o am in casa). Dr. mi-a zis ca incepand cu sapt. 16-a sa le raresc. El nici nu stie ca inca mai iau 1 utrogestan / zi si azi am facut un gravibinon si mai am unul.
Tu inca faci injectii? 2/sapt. E , intr-adevar foarte mult. Esti din Bucuresti? la ce dr mergi?
iar ref. la no-spa: prietenul meu cel mai bun. Iau cam 2/zi acum, ca simt asa...ceva.... Au fost zile cand am luat 4 - 6 / zi.
Dar vitamine iei? Eu iau materna si am inceput sa iau Fe una la 2 zine. Acum o luna eram cam anemica.
Si daca stai acasa stai in pat, intinsa? Eu cam umblu de cateva zile. M-am gandit ca oricum mai am putin de umblat ca daca vine frigul, umezeala, ploaia si ninsoarea, chiar ca nu mai ies din casa, plus ca sarcina va creste si imi va fi mai greu decat pana acum. Ce sa spun, ca, pana acum, n-am avut greturi, pofte, nimic.
Cate kg ai pus pe tine?

Mai fetelor, voi cu ce va imbracati? Simt ca inebunesc ce porcarii sunt la magazinele de specialitate (alea f. putine care sunt). Cum va descurcati? In afara de trening si o pereche de pantaloni (subtiri) special de gravida de la Benetton, pe care mi i-a dat o prietena nu am nimic. Iar in strainatate nu ma pot duce ca nu vreau sa fac calatorii lungi. Poate-mi dati vreo idee.

Te pup,
Tuti 21+

Mergi la inceput