Bebelusi de Aug-Sept 2003 (36)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

Hai ma, Roisinule, vrei sa mor de inima luni dis de dimineata? . Pai sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara si un baiat frumos si sanatos . Ptiuuuuu, sa vezi ce fata o sa faca Cezara cand te-oi duce la ea!
Apropo, cand ai de gand sa te duci la control?

Am fost si eu pe la babyexpo unde m-am vazut cu Danateu&Raducu manca-l-ar mama de frumusel!

Sambata am fost sa il tundem pe Sergiu. Ne-am dus in Amzei la Ciufolici. Recomandarea mea ar fi ca daca aveti vreo coafeza/frizer priceput si in care sa aveti incredere sa nu va duceti pe acolo. Pai sa va zic o treaba: tuns 120.000 (ma rog, sa zicem ca e acceptabil) si REZERVARE (adica suni ca sa faci programare la o anumita ora ) 150.000. In total.......270.000 lei . Voua vi se pare normal sa ceara 150.000 lei numai ca ai sunat ca sa te duci la o anumita ora? Pai da unde se cred? La salonul lui Geta? Da` eu n-am mai auzit asa ceva, pai la nici un coafor nu se percepe taxa de programare, fie el si cel mai fitos!
In privinta curateniei.......slabut! Partea buna este ca am nimerit o fatuca de treaba, care s-a miscat repede si bine, ca normal copchilu nu a stat nemiscat. L-a tuns un pic si cu masina la spate ceea ce l-a incantat foarte mult, ptr. ca nu facea zgomot ca sa il sperie si cred ca il gadila fiindca statea precum un catel sa il scarpini dupa urechi. Iar la sfarsit ne-au dat cica cadou o jucarie de KKT!

Cam atat pe ziua de azi.

http://community.webshots.com/user/sergiu_m03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

Hai ma, Roisinule, vrei sa mor de inima luni dis de dimineata? . Pai sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara si un baiat frumos si sanatos . Ptiuuuuu, sa vezi ce fata o sa faca Cezara cand te-oi duce la ea!
Apropo, cand ai de gand sa te duci la control?

Am fost si eu pe la babyexpo unde m-am vazut cu Danateu&Raducu manca-l-ar mama de frumusel!

Sambata am fost sa il tundem pe Sergiu. Ne-am dus in Amzei la Ciufolici. Recomandarea mea ar fi ca daca aveti vreo coafeza/frizer priceput si in care sa aveti incredere sa nu va duceti pe acolo. Pai sa va zic o treaba: tuns 120.000 (ma rog, sa zicem ca e acceptabil) si REZERVARE (adica suni ca sa faci programare la o anumita ora ) 150.000. In total.......270.000 lei . Voua vi se pare normal sa ceara 150.000 lei numai ca ai sunat ca sa te duci la o anumita ora? Pai da unde se cred? La salonul lui Geta? Da` eu n-am mai auzit asa ceva, pai la nici un coafor nu se percepe taxa de programare, fie el si cel mai fitos!
In privinta curateniei.......slabut! Partea buna este ca am nimerit o fatuca de treaba, care s-a miscat repede si bine, ca normal copchilu nu a stat nemiscat. L-a tuns un pic si cu masina la spate ceea ce l-a incantat foarte mult, ptr. ca nu facea zgomot ca sa il sperie si cred ca il gadila fiindca statea precum un catel sa il scarpini dupa urechi. Iar la sfarsit ne-au dat cica cadou o jucarie de KKT!

Cam atat pe ziua de azi.

http://community.webshots.com/user/sergiu_m03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena-Teodora spune:

Roisin, felicitari si sarcina ca un fulg! Imi dau lacrimile de emotie cand vad pe forum cum deja mamicile unui bebe 1 se grabesc sa mareasca familia cu inca un membru... Eu inca zic stop, nu am pe nimeni sa ma ajute, am o bona la fetita mea ca sa fac fata si, deci, nu cred ca as reusi sa o scot la capat cu 2 bebei, desi, de ce sa mint, mi-ar placea sa mai fac unul. Dar cred ca o sa ramn la stadiul asta... Hai sa ne traiasca toate gravidutele si sa le dea Domnu' copii sanatosi!
Cristina, o sa vorbesc eu cu barza asta, ca vad ca da tarcoale geamului meu (am avut mari emotii luna asta, cand, vorba aia, astepti sa vina ceva si vezi ca nu mai vine... M-am linistit de-abia saptamana trecuta cand, in sfarsit...) si am s-o rog sa-ti bata tie in geam, ca eu sunt tare ocupata si fara ajutor.

Georgiana si Elena-Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

elena-teodora, daca tot stai cu ochii pe noi, poate ai timp si de intalneala....
ce ati facut cu bona? ati schimbat-o pana la urma??

Mergi la inceput

N-am schimbat-o, nu ma indur... Daca ai vedea-o pe bebita mea ce rade si ce cuminte este la ea... Cu siguranta ti-ai alunga si tu toate gandurile "rele"! Pur si simplu, nu pot sa o schimb, ma gandesc intruna ca daca angajez o bona care o cearta, daca o bate, n-o scoate pe-afara etc. etc. Asa ca m-am hotarat sa las lucrurile asa cum sunt, pana cand bona o putea sa stea la noi. Sper sa fie bine si sa rezist, ca, sincera sa fiu, m-am cam saturat de vaicarelile ei si de pretentii, dar ma gandesc la asta mica a mea..
Nu stiu ce sa zic cu intalneala. Mai bine ma abtin si poate o sa va fac o suprirza, cine stie?! Depinde cum e vremea, depinde de cat de obosita sunt, depinde de cum se simte asta mica... Nu promit nimic!

Mergi la inceput

N-am schimbat-o, nu ma indur... Daca ai vedea-o pe bebita mea ce rade si ce cuminte este la ea... Cu siguranta ti-ai alunga si tu toate gandurile "rele"! Pur si simplu, nu pot sa o schimb, ma gandesc intruna ca daca angajez o bona care o cearta, daca o bate, n-o scoate pe-afara etc. etc. Asa ca m-am hotarat sa las lucrurile asa cum sunt, pana cand bona o putea sa stea la noi. Sper sa fie bine si sa rezist, ca, sincera sa fiu, m-am cam saturat de vaicarelile ei si de pretentii, dar ma gandesc la asta mica a mea..
Nu stiu ce sa zic cu intalneala. Mai bine ma abtin si poate o sa va fac o suprirza, cine stie?! Depinde cum e vremea, depinde de cat de obosita sunt, depinde de cum se simte asta mica... Nu promit nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

bine v-am gasit fetelor!
eu sunt Andrea, iar puiuta mea se numeste Timea Christiane (Timi) si pe 16 septembrie a implinit un an (pt detalii bagati un ochi in album ) . Si voi vad ca aveti niste copilutzi unul mai frumos ca si celalalt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

dunemaire - Andrea bine ai venit printre noi.

Roisin, felicitari puiule, nu mi-a venit sa crez cand ma vazui cu Danateu si scumpetea de Raducu si tati. Barza asta e tare haioasa si plimbareatza.

Am trecut azi pe la servici si te de seful cel mare pana la colegi toata lumea ma intreaba cand revin... sincer, nu mi-e dor deloc de scarbici. Mi-e bine acasa si cu bebe.

fug ca madam Capsuna e tare razgaiata si maraita. Dintii si nasul infundat n dau dureri de cap, majore.

Freia si Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro
http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

dunemaire, bine ai venit si sa-ti traiasca puiutul de Timi! Are niste ochi tare mari si tare frumosi

Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

quote:
Originally posted by craluca

dunemaire, bine ai venit si sa-ti traiasca puiutul de Timi! Are niste ochi tare mari si tare frumosi

Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

da, mance-o mama, tocmai se uita cu ochii aia mari si nevinovati la mine in timp ce rontzaie revista Mami ... aiaiai

Mergi la inceput