Bebelusi de Aug-Sept 2003 (36)
Raspunsuri - Pagina 12
oana_noemi spune:
Cristina-m-am razgandit, nu mai pune poza cu Erik in chiuveta, tocmai am citit pe forum o discutie cu pozele nud si mi-a trecut!
iti trimit eu alta!
Oana si bb Erik
http://community.webshots.com/user/oana_noemi
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
cristinamh spune:
Mih, gata, am salvat-o. nu era "morala", da' nu pricepeam la inceput de ce nu se incarca... fata de cealalta. de-aia ma vaitam...
fetelor, hai, dati cu poze ca sunt in "forma"
iuliana, pai draguta batrana daca s-a oferit sa plece!!! putea fi si mai rau, sa incerce sa-i zambeasca!
sa vedeti azi... pe la 5 hranesc odrasla, o asez pe olita, apoi ma gandeam sa plec in parc... tati se ia la tranta cu andrei, ma intind si eu in pat, ca nu mor juma' de ora... si trage vremea la somn... cert e ca am dormit pana la 9!!! doamne, si e primul somn fara griji de-o luna!! nu ma gandeam nici ca se trezeste andrei, nici ce face prin casa... pe la 9 m-am trezit cu ochii scosi. la propriu. andrei venise langa mine si-mi baga degetelele in ochi... ce-si spunea el... deja se ingroasa gluma cu mami asta, sta in pat si nu se misca... asa ca m-am dat jos si i-am facut papa.
si sa-l laud un pic pe andrei... avea suzy in gurita. intind mana si i-o cer. se uita un pic stramb la mine, apoi o scoate din gurita si mi-o pune in palma. numa' ca nu voi sa-i dea si drumu'. normal, greseala era a mea... ca n-am cerut-o de tot!!!
ei, si inca ceva... se apropie intalnirea. ramane sambata sau duminica?? si unde?? va convine locul de joaca din IOR???? sau mai bine alt parc?? si la ce ora? tinand cont ca mai toata lumea manaca la 12 si doarme apoi, eu propun 13:00. nu de alta, dar daca piticii dorm (macar o parte) putem sa mai schimbam si noi o vorbulita!!!
INTALNIRE OCTOMBRIE16-17: cristinamh, freia, Anny, danat, NicoletaF, dana_ene(), floarea-soarelui, reby, iuliana76, simanoro ( vremea...), Mih, mireaf(incearca...), oana_noemi, roxana77(doar pe 16...), tigresa(doar pe 17...), roisin, irinuca
Cristina si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusipoze.august.septembrie.2003.home.ro
danat spune:
Cristina eu nu ti-am trimis poze pen'ca au peste 1 Mb si nu stiu/ pot sa le micsorez, asta este! Ca de avut, aaaaam kklau!
Intalneala noua nu ne convine pe la 13, fiindca e drept ce spui tu cu dormitul, pe la 12-13 Radu insa se culca, si nu doarme in carutz de mult, daca e afara nu doarme nici rupt. Deci nu pot "profita" cum zici tu sa palavragim, fiindca nu ar dormi. El doarme acasa si intervalul lui e intre 13-15, cam pe-aici...
Insa noi ne supunem majoritatii, cum alegeti voi asa vom incerca si noi sne vedem. Sper sa apucam macar juma de ora acolo...
Dana - mama lu' Radu Stefan
Poze la: http://community.webshots.com/user/danateu
dunemaire spune:
Cristina: nu vrei o invitatie la gmail? Au 1 GB la marimea casutei postale, iti putem trimite pe urma cate poze vrem, si mai maricele, fara sa ti-o blocam...
craluca spune:
dragutelor, noi ne-am vaccinat ieri (vaccinul de 1 an) si vreau sa va spun ca Ioana mea nu are absolut nici o reactie ... nici febra ... nici nu o doare piciorusul si nici nu a plans la vaccin. Sper sa nu se schimbe nimic. Peste o luna facem Priorix si ne-a spus sa luam in continuare Vigantol cate 2 picaturi pe zi. Fontanela s-a inchis, suntem in continuare slabute dar viguroase asa ca toate sunt la locul lor.
In rest, am fost la sedinta cu parintii, la Alex si m-am enervat cumplit, asa cum era de asteptat. Profesorii astia au tot felul de pretentii, nu ciudate, dar invechite si nu am auzit pe nici unul sa se preopcue de altceva decat de tinuta, tunsoare, curatenie, bani, bureti, creta, etc. Cat despre copil in sine, despre personalitatea lor, despre cum sa facem sa ii obisnuim cu ritmul si pretentiile clasei a V-a, nimic.
In plus, aflu ca excursia in care a fost Alex saptamana trecuta nu a fost autorizata de scoala iar profesoul de geogra, cel care a organizat-o, este un betiv si un iresponsabiul si sa nu mai lasam copiii cu el in excursie ca s-au intamplat numai grozavii (copii care au baut, fete cu baieti in pat, copii rataciti prin padure, etc.) dar nu inteleg: scoala nu are nici o atitudine vizavi de acest dom'profesor? In ce lume traim, fetelor? Ah, si chestia interesanta este ca daca nu-l las in excursie ii scade la nota, chiar daca a invatat.
Cu mare drag (desi cu intarziere) sarut si eu copilutii care si-au aniversat primul anisor: Andra Maria si Michael si nu in ultimul rand pe cei care au adaugat ceva luni la anisorul proaspat sarbatorit: Daria Maria, Andreiutul - zambaretul, Erik - frumuselul, Oana Maria si Alexia Maria.
Week-end placut , fetelor!
Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100
Sisi spune:
Salut fetele! Iar imi dati de lucru, la cat ati scris! Sper sa apuc sa citesc tot, muream de dor...
Mai sa va dam o veste. Ne-am trezit cu masele. A cascat mandra mea o gura mai mare la un moment dat si ce sa vezi? O masea alba si de mult iesita in stanga jos. Am incercat sa "scobesc" pe moment si dupa altele dar, ca de obiciei, nu m-a lasat. Astazi am prins insa un alt moment favorabil si peste tot am dat de colti! Si ne mai iese si al patrulea dinte de jos, se vede deja coltul. Puiuta mea mica si scumpa, cum nu se plnage ea de loc, nici nu vreau sa ma gandesc ce explozie e la ea acum in gura!
Hai ca m-an rcorit, ma duc acum sa va citesc...
http://community.webshots.com/user/sisi03
NicoletaF spune:
Fetelor ce o fi cu Colargolul asta de nu se gaseste. Am cautat la toate farmaciile si mi-au zis ca nici nu mai aduc. Azi am comandat la o farmacie naturista si tocmai pe miercuri sa vad daca gasesc in Bucuresti. Ce m-am enervat.
Andrei are din ce in ce mai putini mucisori, mai tuseste rar, mai mult dimineata.
Ieri si astazi a facut primii pasi singurel. Aseara la 12 noaptea ne jucam toti trei, si l-am pus sa mearga de la mine la tati. nu era decat 3 pasi de facut si si-a invins teama si i-a facut. Astazi la fel Si etare incantat de reusita. In curand cred ca o sa faca mai multi.
Astazi am fost si noi afara, ieri am stat in casa ca a fost cam urat afara
Intalnire> Ora ne convine, sa vedem cum o sa ajungem ,Andrei se trezeste la 10-11 mananca si apoi isi vede de programul sau de joaca, plimbare etc... Dar o sa facem o exceptie. ne convine insa mai mult pe 16 - sambata.
Sisi - felicitari pt. maseluta. Asteptam si noi, dar nu stiu cand vor iesi.
Freia - am vazut intr-un alt mesaj de-al tau ca mergi la doctor cu micuta pt ca tuseste, ai fost? Ce face? e mai bine? Sanatate multa.
Craluca e bine ca fetita ta se simte ok dupa vaccin. Lui Andrei i-a trecut f repede intepaturile, nici nu se mai cunosc, dupa o saptamana. Nu l-a durut piciorul decat f putin Cand am venit de la vaccin el avea chef de fuga. Noaptea a facut febra, dar in rest sper sa fie bine si in continuare. Un medic mi-a zis ca e posibil chiar si dupa o luna sa faca o forma usoara de rubeola.
Va pup pe toate
Nicoleta si bb Andrei Catalin
cristinamh spune:
danateu, pai exista solutii.... lasi pe tati cu raducu, tu vii la intalneala, si cand se trezeste vin si ei!!! ce zici??? si daca apare cumva raducu machiat iar, avem noi grija de tati....
cat despre poze, mai am o idee! incearca sa le pui in albumele de pe weshot pe-alea de vrei sa le trimiti. apoi imi dai linkul la ele. aia le micsoreaza ei automat cand faci albumul. asa ar trebui sa mearga. eu as putea luna asta sa le iau si de 1Mb, ca ma duc la frate-miu, dar daca esti pe dial-up o sa-ti ia tie un car de ani sa le trimiti!!!
dunemarie problema mea nu e marimea casutei, cu viteza cu care imi merge mie... pai daca pt 500k eu stau cam 15', imagineaza-ti cat stau pt mai multe poze de 1 MB... asa ca... pana o sa am cablu.... asta e situatia! oricum cand o sa trec pe cablu o sa folosesc casuta de la home.ro, ca acolo nu-mi contabilizeaza traficul.
craluca eu cand organizam excursii nu aveam voie sa iau copii de la scoala fara tabel cu semnatura directorului si stampila scolii. iar daca individu' a facut asa ceva, ii puteti face f. usor reclamatie. chestia cu santajul la note nu stiu daca ar avea vreun succes sa o treceti, (am vazut cazutri mult mai grabve si nu s-a reusit nimic!). dar repet, daca a organizat excursia in incinta scolii fara aprobare o poate patii frumos de tot. daca cu inspectoratul nu tine, bateti toba pe la tv, ca astia abia asteapta!!
Nicoleta ca de obicei ora e orientativa. mai devreme nu cred ca ajunge cineva, dar mai tarziu cu siguranta!! asa ca si la 4 o sa fie lume!!!
sa vedeti, am fost azi la cununia unor prieteni la biserica... bai frate, se punea andrei pe un jelit de parca era la mort, nu la nunta! cum tragea o privire prin biserica, sau incepeau sa cante se punea si el pe plans... asa ca tati a stat cu el afara. eu m-am jucat de-a fotograful, si sunt tare mandra de mine!!! am prins niste instantanee.... abia astept sa ma intalnesc cu ei, sa le arat "opera". pe de o parte as fi vrut sa ma duc si la restaurant, tare as mai avea chef de un parti si un dans, pe de alta... acus mi se lipesc ochii... si ma dor ingrrrozitor picioarele de la pantofi!! si pt ca tot eram in centru, am fost la joaca in cismigiu. nu stiu daca a fost cineva seara, dar cum s-a inserat parca eram in filmu' ala de groaza, "pasarile". atatea ciori n-am mai vazut de f. multa vreme!!! andrei se uita ca disperatu' in sus,. croncaneau alea nevoie mare... dar pe bune, te lua cu fiori!!! nu stiu daca e normal, dar in mijlocul orasului... chiar nu se poate face nimic?!?!
INTALNIRE OCTOMBRIE16-17: cristinamh, freia, Anny, danat, NicoletaF, dana_ene(), floarea-soarelui, reby, iuliana76, simanoro ( vremea...), Mih, mireaf(incearca...), oana_noemi, roxana77(doar pe 16...), tigresa(doar pe 17...), roisin, irinuca
Cristina si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusipoze.august.septembrie.2003.home.ro
NicoletaF spune:
Dana-Ene Ce mai faceti? Speram ca sunteti bine. De ce nu ai mai dat nici un semn de viata?
Noi suntem toti trei raciti, mai putin Andrei ca el e pe vindecate. Maine ma duc cu el la control, sper sa fie totul bine.
Va pup,
Nicoleta si bb Andrei Catalin
craluca spune:
nicoleta, sanatate la tot familionul!
avem o maseluta!!!!!
Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100