o casatorie nefericita
BUNA. NU STIU CUM SA ANCEP SUNT F TIMIDA SI NU AM M-AI SCRIS DEMULT.DAR SPER SA ANTELEGETZI.AM PLECAT AN ANUL 2003 AN JAPONIA CU CONTRACT DE MUNCA ,ACOLO L-AM CUNOSCUT PE SOTZUL MEU CARE ESTE PAKISTANEZ CU REZIDENTZA AN JP.AM AVUT VIZA PE 3 LUNI AM LUCRAT 3 LUNI DUPA CARE SEFUL NU ERA PREA ANCANTAT DE ROMANCE ASA CA A URMAT O SCHIMBARE .EU AM ZIS CA NU SUNT DEACORD SI VREAU SA MERG ACASA .SEFUL A SPUS DACA NU ATZI PLACE AN BARUL NOU CUM ESTE SISTEMUL SI CU FETELE NU TE ANPACI BINE ATZI SCOT BILET SI PLECI .OK
EU AM CREZUT .AM FOST LA EMIGRARI SI AM PRELUNGIT VIZA PE 3 LUNI.SOTZUL MEU AFLASE CA AM FOST LA EMIGRARI SI SUNT DEACORD SA MERG ANTR-UN ORAS F DEPARTE DE EL .ERA 11 APRILIE ULTIMA ZI DE LUCRU DIN ACEL BAR .SOTZUL MEU A VENIT AN BAR SI A STAT CU MINE 3 ORE AN CARE M-IA SPUS DACA MA IUBESTI POTZI SA RENUNTZI LA TOT SI SA VII LA MINE .AM TERMINAT PROGRAMUL AM AJUNS ACASA MI-AM FACUT BAGAJUL SI AM PLECAT LA EL.AM STAT O LUNA AN CASA PTR CA CEI DIN BAR MA CAUTAU .AM TRECUT SI PESTE ASTA MI-AM LUAT AVOCAT SI MI-AM RECUPERAT PASAPORTUL,DUPA CARE AM VRUT SA VIN ACASA AN ROMANIA.M-AM CASATORIT TOTUL BINE SI FRUMOS .SOTZUL MEU L-A SUNAT PE AVOCAT SA FACA NISTE CERCETARI AN LEGATURA CU VIZA .DUPA CARE AFLU CA NU AM PRIMIT VIZA PE 3 LUNI SEFUL MEU A FOST LA EMIGRARI SI A STOPAT ACTELE PTR A PRIMI VIZA.AM ANCEPUT SA PLANG SI DE AICI ANCEPUT TOTUL NU AM PUTUT FACE NIMIC .AM FOST LA EMIGRARI LA CARE EI MI-AU SPUS CA TREBUIE SA-MI PUNA INTERDICTZIE PTR CA SNT FARA VIZA .CAND AM AUZIT AM ZIS CA NU SE POATE TREBUIE SA FIE O SOLUTTZIE CEVA .AU LUAT PASAPORTUL MI-AU FACUT POZE ,DUPA CARE AU SPUS CA AM TERMEN AN 10 ZILE SA PARASESC TARA.SOTZUL MEU M-IA SCOS BILET SI AM VENIT AN ROAMANIA .DIN PACATE NU S-A PUTUT FACE NIMIC .CAND AM AJUNS AN TARA A ANCEPUT CALVARU PTR MINE .SOTZUL MEU VINE DE 2 ORI PE AN LA MINE ACUM AN AUGUST AM 1 AN DE CAND SANT AN TARA .CASATORIA NOASTRA NU MERGE DELOC AN FIAECARE ZI CERTURI EU STIU SIGUR CA EL ARE PE CINEVA NU M-AI POT FACE FATZA PLANG AN FIECARE ZI NU AM PE NIMENI CU CINE SA VORBESC .ACUMA SANT 34 SAPT .EL A SPOUS CA NU O SA VINA PANA AN DECEMBRIE CRED CA NU-L M-AI INTERESEAZA DE MINE SI NICI DE COPIL .EL ARE O STARE MATERIALA BUNA SI ASI PERMITE ORICE .IAR EU SUFAR CA PROASTA SI AMI PLANG SINGURA DE MILA .VA ROG DIN SUFLET DACA PUTETZI SA-MI DA-TI NISTE SFATURI .VA MULTZUMESC MULT SPER CA NU V-AM PLICTISIT .PE CURAND
Raspunsuri
carolada spune:
off,ce sfaturi sa ti dau eudoar sa incerci sa nu mai plangi ca nu merita si sa nu i faci rau lui
ce nu inteleg e de ce esti singura daca esti in ro?nu ai familie prieteni,chiar pe nimeni?acuma ne ai pe noi,aici
si el daca are rezidenta in jp chiar nu poate face nimic sa te ia acolo,ceva gen reintregirea familiei?
si tu lucrezi sau te ajuta el cu bani?si cum te certi cu el in fiecare zi,te suna?
d zeu sa ti dea putere si sa treci cu bine peste toate
www.camping-kasern-salzburg.com
irina2000 spune:
Greu sa itzi scriu asta, daaaar, parerea mea e sa ai demintatea ta de femeie. Nu a inceput si nu s-a terminat lumea cu el, acum itzi e greu dar vei vedea ca dupa ce se naste copilul (chiar daca va fi greu sa il cresti de una singura)vei vedea latfel viatza. Nu te tine cu dintii de un om care nu te vrea, pentru daca el acum are pe altcineva, acum cand tu esti insarcinata, apai, sigur omul asta, nu tine la tine. Acum cand esti in romania itzi face asa, dar gandest-te cand vei fi acolo singura cu el ce se intampla? Sfat de la mine, greu iti e si itzi va fi singura dar decat cu asa barbat, mai bine fara. Gandeste-te in primul rand la copilul tau si tine si nu la banii lui care e nu e OM daca asa a procedat cu nevast-sa!
NO BRAIN....NO PAIN!
Lia spune:
Nu stiu mare lucru despre legislatia japoneza in situatia sederii ilegale,am cautat azi date despre asta intr-o carte despre drepturile strainilor in Japonia,dar n-am gasit nici o referire la situatia in care ambii sunt straini,iar unul dintre ei a stat ilegal...
N-ai precizat daca v-ati casatorit in Japonia,inainte de expulzare,sau in Romania,dupa ce ai parasit Japonia.Logic vorbind,ar trebui sa existe modalitati legale pentru ca tu sa te poti intoarce in Japonia legal,ca sa locuiesti cu sotul tau.
Inca un lucru n-am reusit sa inteleg.Sotul iti spune ca tu nu poti intra in japonia?A discutat cu un avocat despre asta?Pentru ca daca el doreste ca tu sa te intorci in Japonia,probabil ca nu va fi foarte dificil de realizat acest lucru.Am citit azi in cartea respectiva ca-n ultimii ani legile-s mai blande in situatii de overstay.
Daca el nu vrea ca tu sa vii in Japonia,ca sa locuiti impreuna ca orice familie normala,probabil ca ar trebui sa contactezi un avocat si sa afli ce presupune un divort in situatia in care el nu e cetatean roman si nici nu locuieste in tara.
Poate altii stiu mai multe despre rezolvarea problemelor tale...
Sarcina usoara in continuare si numai bine iti doresc!
ralucami spune:
Sweetflower daca nu ma insel ai mai postat odata pe forum problema ta cu viza. Atunci parca, tin minte ca ti-am spus : daca ai interdictie sunt FFFFF slabe sanse(0,0000000001%) sa primesti o viza de Jp in perioada asta.Asteapta intai sa iti treaca interdictia (pe ce perioada o ai? 5 sau 10 ani?)si apoi, dupa ce "intri in legalitate" poti spera ca cei de la emigrari sa se indure si sa iti dea o viza , cu toate ca, la cat sunt de sceptici m-as mira sa o obtii.
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
ralucami spune:
Uite ca Lia a punctat foarte bine o noua problema: divortul dintre 2 straini in Jp. Eu am cautat pe net si am gasit urmatoarea informatie:
Question
What are the procedures for divorcing in Japan when both parties are foreigners?
Answer
When both parties are non-Japanese, you should get divorced based on the laws of your own country. Contact your embassy or consulate. If divorce by mutual agreement is approved in your country, the form for divorce by mutual agreement will be accepted in Japan. The documents required are as follows.
1)Nationality Certificate,
2)Documents certifying your marriage,
3)Certificate stating that your divorce may be recognized by the Japanese System.
Daca vrei sa iti traduc spune-mi si o sa o fac!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Elenalove27 spune:
Draga sweetflower,
Imi pare nespus de rau prin ce treci -dar esti insarcinata si asta schimba totul in bine.Gandeste-te la tot ce va urma , gindeste-te ca viata merge inainte si tu o sa nasti cit de curind un bebe mic care iti va schimba viata complet...Nu te uita in trecut - A fost si nu mai este , acum tot ce conteaza pentru tine este sa te gindesti ca ai un viitor care trebuie sa il asiguri pentru copilasul tau.Viata este frumoasa si trebuie sa te bucuri de ea alaturi de sufeletul tau , iar daca plangi sa sti ca si bebe mic plange in burtica la tine.
te rog sa fi optimista si sa crezi intr-un viitor bun pentru tine si sufletelul din tine...sigur undeva este si jumatatea ta cu adevarat.
Multa sanatate si o nastere usoara iti doresc.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3- web4
Ghici !
carmelica spune:
quote:
Originally posted by Elenalove27
Draga sweetflower,
Imi pare nespus de rau prin ce treci -dar esti insarcinata si asta schimba totul in bine.Gandeste-te la tot ce va urma , gindeste-te ca viata merge inainte si tu o sa nasti cit de curind un bebe mic care iti va schimba viata complet...Nu te uita in trecut - A fost si nu mai este , acum tot ce conteaza pentru tine este sa te gindesti ca ai un viitor care trebuie sa il asiguri pentru copilasul tau.Viata este frumoasa si trebuie sa te bucuri de ea alaturi de sufeletul tau , iar daca plangi sa sti ca si bebe mic plange in burtica la tine.
te rog sa fi optimista si sa crezi intr-un viitor bun pentru tine si sufletelul din tine...sigur undeva este si jumatatea ta cu adevarat.
Multa sanatate si o nastere usoara iti doresc.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3- web4
Ghici !
Elena are dreptate, copilul o sa-ti aduca multa bucurie, incearca sa-ti indrepti toate gandurile pozitive spre el si toata dragostea ta.
Copilul tau iti va insenina viata ! E o experienta unica si minunata aceea de a fi mama !
Iti doresc nastere usoara si multa sanatate,
Carmelica si puiuta de un 1 an si 2 luni
sweetheart spune:
Draga Sweetflower si eu am lucrat in Japonia,la fel ca si tine.Am intalnit oameni si oameni,am avut prietene care au relatii cu pakistanezi ,brazilieni,peruani si toti s-au dovedit niste oameni de nimic.Bine,cred ca printe acestia exista si oameni de caracter,oameni cu suflet curat,dar foarte putini.Imi pare nespus de rau de nefericirea prin care treci si pt sentimentele care au fost ranite.Dar daca el s-a dovedit a fi un om de nimic,nu merita sa suferi."Usor de spus,greu de facut"Iti doresc ca mica minune din burtica ta sa iti umple sufletul de fericire.Capul sus!Succes si sanatate!