Mamici de Arad...???(15)
Raspunsuri - Pagina 10
gabitzica spune:
Alina M, drum bun sa aveti,si profitati din plin de ultimele zile de concediu (daca mai apuci sa citesti mesajul pana plecati)
pufymic spune:
Azi noapte a venit pe lume Alesio Andrei,3900gr ,59 cm,35 PC si PT,prin cezariana;acum sunt bine si Alesio si Andrei si suntem foarte fericiti!
Va pupam!!!
LindaG spune:
Felicitari Ioana si Ovidiu!!!!!
Bine ai venit pe lume Alesio,sa te faci mare si frumos si sa fii cuminte!!!!
LindaG
Claudelu spune:
FELICITARI IOANA!!!
ALESIO BINE AI VENIT PE LUME!!!!
Ioana, refacere rapida si multi nervi si rabdare iti doresc!!!
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
Claudelu spune:
AM calculator!!!!M-a fraierit si Clau si Ioana(nasa), ca cica mai au mult de lucru si cand colo el vine acasa cu tot cu calculatorCe ma bucur, ca mi-a fost fff dor de voi si ce surprisa placuta m-a asteptat!!!!Vai ce ma bucur ca a nascut Ioana!!!
Daca v-a fost dor de mine, acum o sa plangeti ca a revenit "nebuna" si iar o sa stau calare pe voi!!!
Oricum mi-a prins bine saptaman asta de liniste, am reusit intr-un final sa ma odihnesc asa calcume...mai ales dimineata, ca Raul doarme pana pe la 9.30-10.00, sau chiar mai mult...azi dimineata s-a trezit doar la 10.30
Alina33, bine ca nu s-a lovit Dragos!!!Am citit ca ai inceput sa-i dai ficat si galbenus...eu inca nu i-am dat ca mi-a fost cam frica...am zis ca ii dau de duminica putin galbenus, sa vad cum se comporta...nici spanac nu i-am dat...cum se comporta???ca eu sunt mai panicoasa si am zis sa-l iau mai usor cu diversificarea.
AlinaM, si ce zici ca sunt prezervativele???Cam asa ceva a patit vara-mea cu copilasii ei, dar nu cu prezervativele ci cu tampoanele...fata e acum mare, e clasa 6 si cand a fost vremea de tampoane, vara mea i-a spus cum sta treaba cu ele si ea mare figura zice la ma-sa:"Mamiiii, noi am crezut ca tu le pui la subbrat ca sa nu traspiri!!!"
Gabi, lui Cipri...de fapt eu i-am mai urat odata, dar nu-i bai...am vazut si eu poza cu Tudor, super faina!!!si eu am trimis o poza, sunt curioasa cat dureaza...tu cat ai asteptat???
Li, pana la urma tot n-ai pus poze de la nunta!!!N-ati facut???Ce mai face Claudia si Vanessa??? de la noi!!!
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
gabitzica spune:
Felicitari Ioana!!!da ce copil mare ai facut!!!
Clau, mutumim de urari! Eu am trimis poza lui Tudor prin iulie, a durat aproape trei luni pana au pus-o sus.cred ca esti tare fericita ca ai calculator!!!
Linda, vezi ca ti-am trimis prin mail adresa site-ului.
LindaG spune:
Gabi,mersi mult numai inca nu am reusit sa o deschid.In ultima vreme imi face probleme calculatorul,nu deschide numai ce vrea el.
Clau ma bucur ca ai revenit.Mi-a fost dor de tine.
Ma dar chiar ca ii mare micutul lui Ioana.Eu de abia acuma am observat citi cm are.
Va pup
LindaG
alina33 spune:
Sa va traiasca Alesio!!!Sa se faca mare frumos destept si sanatosIoana recuperare usoara!
Clau noi n-am ajuns la spanac si ficat ca am luat-o da la inceput.Adica morcovel fiet ca asta ii place.Ieri i-am pus un pic de carnita si asa s-a strimbat si ziceai ca se ineaca cu ea.Azi ii pun mai putina sa se obisnuiasca cu gustul.
Mai fetelor tot nu ma incap pantalonii neelastici.Mai am cam o palma de slabit in talie si burticaTot probez pe ei poate, poate.
S-a mai grasunit piticotul de cind maninca cereale.Mai ales cele cu porumb ii plac.
Ieri am mers cu el in oras cu marsupiul(imi scapa cuvintul)si a fost total.E inebunit dupa masini.Era rupt de oboseala.L-am intors invers cu fata spre tata ca e cam greut pentru mama, si a adormit instantaneu.
Acum va las ca merg la Lili sa stam la aer.Ea marti merge la eco sa vedem daca e fetita sau baiat.Tare sunt curioasa!!
Week-end placut!
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
Claudelu spune:
Salutica! Sunt libera ca pasarea cerului, dar nu sunt libera de tot...am de facut curat...m-au lasat baietii sa-mi fac treaba in liniste...UUUFFFF, ce n-am chef, dar casa urla, e intoarsa cu curu in sus...
Alina33, eu asa am inteles ca i-ai dat deja spanac la Dragos...eu parca nu-mi mai revin...cand eram gravida, avea pretext, apoi am fost lauza, dar acum au trecut 6 luni de la nastere si eu tot nu-mi revin...uit repede, nu prea mainteleg oamenii ce vreau sa spun si parca m-am mai indobitocit
Se vedeti ce mama rea sunt...de un timp incoace Raul s-a smecherit si n-a mai vrut sa adoarma decat in brate, iar ieri chiar nu am prea putut sa-l tin in brate, ca ma dor ingrozitor spatele si ce m-am gandit eu, hai sa-l pun in pat, dispar din camera si las usa doar crapetita...zis si facut...ascultam la usa sa vad ce fae si a marait de cateva ori, adica vreo cateva minute si a adormit singur singurel si cel mai important, FARA SUZETA...Aseara am procedat la fel si a adormit...sper sa tina, ca eu deja sunt gaba de spate...coloana mi-e praf, trebuie sa merg iar sa-mi fac film si probabil ca nu scap de inca o tura de fizioterapie
Inainte de curatenie am zis sa arunc un ochi la voi, sa vad ce faceti si acum fug sa-mi beau cafeluta si
Va pup!!!
Poze familie