L-am visat pe Adrian Minune! Pardon, Adi de Vito!
Raspunsuri - Pagina 2
ralucami spune:
Da-o naibii de treaba!!!
Citesc si nu imi vine sa cred! Chiar asa s-au exprimat??? OMAGIU???![]()
Am vazut promo de la emisiunea lui Teo si mi se facuse greata cat tam-tam se facea pe marginea acelei emisiuni.
Mai-mai ca incerca sa ne faca sa credem ca intai a fost "Adi de Vito" si apoi s-a "nascut" Dani de Vito.
Astazi a fost ziua de nastere a iubitei lui Costi (si-a facut si ea + inca o individa o trupa intre timp- "Elegance" parca ) si au bubuit toate posturile. Pe ce program dadeam o vedeam: ori era ea invitata in direct, ori dadea ultimul ei videoclip (combinatie de manele si alte alea
). E jalnic faptul ca televiziunile accepta asemenea compromisuri pt cativa bani.![]()
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Andrada spune:
Pe cind statuie in Montreal
???
A
PS Eu una tot cu ROCHIE ca pe Eminescu vreau sa-l vad!
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
descintec spune:
Sinziana, daca unora le ("ne" uneori:)) place rahatul nu inseamna ca implicit devine trufanda. Si nici ca are calitati terapeutice. Sa il consume sanatosi, da' tot rahat e.
L-am vazut si eu la Teo. Ce de plecaciuni, ce de scame maturate de pe spate. Punctul culminant a fost cantarea care a tras-o: Senza geacca e cravatta in maniera manelesca.
O fi in pana de inspiratie maestrul?
D.
polux spune:
Hai ca mi-ati amintit un banc de pe timpul raposatului.
Elena si Nicu Ceausescu la o conferinta de presa. Tot timpul raspundea numai dumnealui. la care cineva intreaba, dar dansa? Si Nea NIcu raspunde : "Dansa E VITA (pardon - evita), si pe buna dreptate". Asa si cu Vito asta al vostru. El e Vito si pe buna dreptate.
Liliana
ellaalba spune:
quote:
Initial creeata de Nora
M-am uitat aseara la stirile "Antena1" si am vazut, stupefiata, un omagiu adus lui Adrian Minune, primul manelist al tarii!!!
Stirea era ceva de genul: "nu o sa va vina sa credeti, dar a implinit 30 de ani...l-am intalnit cand iesea dintr-un salon de infrumusetare...era generos cu cersetorii...anul acesta nu si-a mai cumparat inca o masina ultimul "racnet"...ne-a si cantat, cum stie el mai bine...LA MULTI ANI!..."
Am fost asa de impresionata, ca l-am visat!!!
Au au au....da tu mama n-ai ce visa???
Nora spune:
Ooof, Doamne, pai e mai rau decat credeam
! Emisiunea lui Teo mi-a scapat(nu prea ne mai uitam pe ProTV International, ca-i prea slab), dar pana la urma asta-i o emisiune de divertisment, isi poate gasi locul si unul ca Adi de Vito acolo, dar la stiri???
Incet, incet, incep sa ma lamuresc, nu-i vorba de o stire platita cu bani grei si nici entuziasmul n-are legatura. Pur si simplu, rating! Antena1, ca si alte posturi TV, isi cresc audienta promovand asemnea exemple de subcultura. E mult mai trist...
Ellaalba, nu pot sa-mi imaginez cum am visat asa ceva
! Oricum, visele nu le poti comanda, dar singura mea explicatie a fost socul pe care mi l-a produs "stirea".
Ralucami, nu s-a folosit cuvantul "omagiu", dar asta a fost...
Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)
poze noi la http://community.webshots.com/user/noracosmin
Nora spune:
quote:
Originally posted by descintec
Sinziana, daca unora le ("ne" uneori:)) place rahatul nu inseamna ca implicit devine trufanda. Si nici ca are calitati terapeutice. Sa il consume sanatosi, da' tot rahat e.
L-am vazut si eu la Teo. Ce de plecaciuni, ce de scame maturate de pe spate. Punctul culminant a fost cantarea care a tras-o: Senza geacca e cravatta in maniera manelesca.O fi in pana de inspiratie maestrul?
D.
Descintec
, rasu'-plansu'...invatam sa facem haz de necaz...Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)
poze noi la http://community.webshots.com/user/noracosmin
tata lu Toma spune:
Mai Nora, zi merci ca nu l-ai visat in Noaptea de Sanziene ca ajungeai Nora ... Minune, pardon De Vito !
vlad - fara haina si cravata
sinzi_ana spune:
quote:
D.

Sinzi
si David
Poze cu David la 19luni
sinzi_ana spune:
quote:
L-am vazut si eu la Teo. Ce de plecaciuni, ce de scame maturate de pe spate. Punctul culminant a fost cantarea care a tras-o: Senza geacca e cravatta in maniera manelesca.O fi in pana de inspiratie maestrul?
D.
Sinzi
si David
Poze cu David la 19luni